bende hamileymişim yaa :))

kyseri38

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
41
2
16
Kayseri
yaa garip hem kokuyorum hm heyecnlyım hmde mtlym bi kç gn oldu öğreneli ama hala ilk gnki gbi şok yaşıyorum allah yardımcımz olsn ya :)

tebrikler canim...bende 9 ocakta ogrenmistim...Allah saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasib etsin insallah...

teşekkürler canlarım :) çokk garip değilmi ya içinizde bse var :)ben garip duygular içindeyim hepimizin yardımcısı olsun rabbim :)

yaa garip hem kokuyorum hm heyecnlyım hmde mtlym bi kç gn oldu öğreneli ama hala ilk gnki gbi şok yaşıyorum allah yardımcımz olsn ya :)
tebrik ederim tatlım 9 ay sıkıntısız gebelik yaşayıp sağlıklı-hayırlı evladını kucağına almak nasip olsun inşallah bu arada Kayseri demi ikamet ediyorsun

Oyle olmuyor diye dusunmeyin bn on yildir ugrasiyorum misal..herseyde bi hayir vardir vakti zamani vardir..9 haftalik hamileyim pazartesi ikinci muayenem var..kalbi durdu mu ki gelisti miki diye odum kopuyor ..tek allaha siginiyorum ..rabbim hepimize sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…