bende istiyorum artık

stera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
33
1
86
İzmir
Merhabalar
Bende 10 aylık evliyim ancak hiç korunmamamıza rağmen henüz bebeğimn yok ancak benim regl sürekli düzensiz olduğu için doktor her seferinde bana farlutal verip gönderiyor.Bu bana zarar verirmi acaba.en son geçen ay doktora gittiğimde regl bitiminde gel rahim filmi çekelim dedi.Sizcede erken değilmi arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum.Yardımcı olurmusunuz.

Rahim filminden once diger testlerinde yapmis omasi gerekiyor. Hormon testleri, esinin spermleri vs.. Eger bunlar yapildi ve sorun yoksa HSG cekebilir. Ama yinede 1 yilin dolmus olmasi gerekiyor.

hayır eşimle ilgili hiçbirşey sormadı direk gel rahim filmine bakalım dedi evliliğimiz onuncu ayındayım ne apacağımı şaşırdım.

canım stres yapma adet düzensizliği olunca yumurtlama bozukluğu oluyo bendeki gibi...arkadaşımın dediği gibi adetin 2.gnü hormon tahlili ve eşinden spermiogram en son hsg çekiliyo...ve allah yardımcın olsun zor bi filmi...ama bebişler için hepimiz katlandık...ah bi de olsalar içim yanmaz ya öffff.......mafoldumben

Rabbim isteyen herkese versin ne kadar da kafaya takmasakta adet olacağımz gün yaklaştıkça kalbimiz daha hızlı atıyor acaba diye...birde psikolojik olarak mide bulantıları,uyku halleri....
hayırlısı herşeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…