Belkide ben sana vesile olmaya geldim şuan içini rahat tut olucak inşallahBen ovulasyon + Jel + hayıt macunu kullandım ve oldu şükür
Femara kullanınca birgebeningunlugunun ovulasyon testini de kullanıyorum onun jeli mi kullandığınız bu hayat macununu çok duydum ama cesaret edemedimBen ovulasyon + Jel + hayıt macunu kullandım ve oldu şükür
Evet cnm o jel asıl burda önemli olan yumurtayı güçlendirmek ben adet bitimi macunu başladım 14 gün sonra çatlama gördüm ve çok faydasını gördüm denemekten asla korkma şifa Allah'tandır ama doğada herseyin çaresi var instagramdan Nihalin bahçesini incele bak ne problemleri olanlar gebe kalmış biride benim onlardan Antalyadan gecemiz var diye paylaşmıştı bi incele istersenFemara kullanınca birgebeningunlugunun ovulasyon testini de kullanıyorum onun jeli mi kullandığınız bu hayat macununu çok duydum ama cesaret edemedim
Şuan reglim mesela alıp kullanayım o zaman o sayfadan mi sipariş verdiniz sizEvet cnm o jel asıl burda önemli olan yumurtayı güçlendirmek ben adet bitimi macunu başladım 14 gün sonra çatlama gördüm ve çok faydasını gördüm denemekten asla korkma şifa Allah'tandır ama doğada herseyin çaresi var instagramdan Nihalin bahçesini incele bak ne problemleri olanlar gebe kalmış biride benim onlardan Antalyadan gecemiz var diye paylaşmıştı bi incele istersen
Ben trendyol sayfasından aldımŞuan reglim mesela alıp kullanayım o zaman o sayfadan mi sipariş verdiniz siz
Jelin kullanımı nasılBen trendyol sayfasından aldım
Yumurtlamayı gördüğün günlerde değerlendirme yapmadan hemen öncesinde vajinanın içine boşaltıyorsun sonra devamJelin kullanımı nasıl
Anladım onu eşim istemiyor ikna edemedimYumurtlamayı gördüğün günlerde değerlendirme yapmadan hemen öncesinde vajinanın içine boşaltıyorsun sonra devamspermin dışa akmasını engelliyor ve yumurtaya hızlıca yolluyor
Teşekkür ederim canım benim evet aynen düşünmeden yapamıyorum düşünmemek istiyorum ama yapamıyorumMerhaba canım bende de pcos vardı doğal yolla kaldım adetim de düzensizdi çok fazla takmamaya çalış gerçi düşünmeden edemiyor insan ama
Sen o görmeden sık anlamaz bile içine gidiyor zaten kadının menisi gibi oluyor kayganAnladım onu eşim istemiyor ikna edemedim
İllaki düşünüyor insan ama hep pozitif düşün olacaktır mutlakaTeşekkür ederim canım benim evet aynen düşünmeden yapamıyorum düşünmemek istiyorum ama yapamıyorum
Peki canım benim teşekkür ederimİllaki düşünüyor insan ama hep pozitif düşün olacaktır mutlaka
Hadi yaBen 50 kiloyum kolay kolay kilo alamam fakat 2 yıldır olmadı
Bilmiyorum duyduğum herşeyi de yaptım kür dua ilaç aklına ne geliyorsaHadi yagenelde sebebi bu oluyo
Rica ederim şifa olsun inşallahPeki canım benim teşekkür ederimçok saol
Merhaba ben kullandım jelide macunuda gebe kaldım jel spermin yumurtaya daha hızlı ulaşmasını sağlıyor ve hızını düşürmeden en kaliteli şekilde gidiyor macunda tüm kadın hastalıklarına iyi geliyorKızlar bu jel neyin nesi bu macun dediğiniz ne
İsmi var miMerhaba ben kullandım jelide macunuda gebe kaldım jel spermin yumurtaya daha hızlı ulaşmasını sağlıyor ve hızını düşürmeden en kaliteli şekilde gidiyor macunda tüm kadın hastalıklarına iyi geliyor
Hayıt macununu Nihalin bahçesi diye sayfadan aldım trendyol da var jel de trendyolda fotoğrafı ekledim birde ovulasyon takibi yaptımİsmi var mi
Yumurtlamayi görünce kullanicaz di miHayıt macununu Nihalin bahçesi diye sayfadan aldım trendyol da var jel de trendyolda fotoğrafı ekledim birde ovulasyon takibi yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?