Bende istiyorum bebeğim olsun😔

Femara kullanınca birgebeningunlugunun ovulasyon testini de kullanıyorum onun jeli mi kullandığınız bu hayat macununu çok duydum ama cesaret edemedim
Evet cnm o jel asıl burda önemli olan yumurtayı güçlendirmek ben adet bitimi macunu başladım 14 gün sonra çatlama gördüm ve çok faydasını gördüm denemekten asla korkma şifa Allah'tandır ama doğada herseyin çaresi var instagramdan Nihalin bahçesini incele bak ne problemleri olanlar gebe kalmış biride benim onlardan Antalyadan gecemiz var diye paylaşmıştı bi incele istersen

Şuan reglim mesela alıp kullanayım o zaman o sayfadan mi sipariş verdiniz siz

Merhaba canım bende de pcos vardı doğal yolla kaldım adetim de düzensizdi çok fazla takmamaya çalış gerçi düşünmeden edemiyor insan ama
Teşekkür ederim canım benim evet aynen düşünmeden yapamıyorum düşünmemek istiyorum ama yapamıyorum

Kızlar bu jel neyin nesi bu macun dediğiniz ne
Merhaba ben kullandım jelide macunuda gebe kaldım jel spermin yumurtaya daha hızlı ulaşmasını sağlıyor ve hızını düşürmeden en kaliteli şekilde gidiyor macunda tüm kadın hastalıklarına iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…