Bende istiyorum bebeğim olsun😔

merhabalar hayıtı macun olarakmı kullandınz ve aşırı kasık ağrısı oldumu
Aletimin son günü elime ulaştı hemen başladım kullanmaya 14 gün sonra kasık ağrısı bel ağrısı çektim yumurtlamanın belirtisi olarak o gün bıraktım macunu

Aletimin son günü elime ulaştı hemen başladım kullanmaya 14 gün sonra kasık ağrısı bel ağrısı çektim yumurtlamanın belirtisi olarak o gün bıraktım macunu
bende de 2 3 gündür diğer yumurtlama zamnlarıma göre daha çok ağrım vardı özellikle dün akşam bugün biraz daha az hayıtın etkisimi yada başka birşeymi biiemedm

bende de 2 3 gündür diğer yumurtlama zamnlarıma göre daha çok ağrım vardı özellikle dün akşam bugün biraz daha az hayıtın etkisimi yada başka birşeymi biiemedm
Ayy canım kullanıyorsan onun etkisi tabiki bende daha önce hiç öyle ağrı çekmemiştim kesinlikle değerlendir lh testi yapiyormusun?

Ayy canım kullanıyorsan onun etkisi tabiki bende daha önce hiç öyle ağrı çekmemiştim kesinlikle değerlendir lh testi yapiyormusun?
Geçen ay kullanmaya başladım yumurtlama görünce biraktm bu ay adetle tekrar basladm dün ovulasyon testi ya pik yada pike yakındı bu akşam yapınca belli olacak ama dün özellikle böyle bir ağrı sizlama yasamadm hiç:) hatta başka ters giden birseymi oldu acaba dedim

Yumurtlama oluyor endişe etme ayy çok sevindim çoookktest yapınca foto at merak ettim inşallah sonrasında gebelik haberinide alırız

Merhaba bilgi verir misin nasıl durumlar

Hayıt macununu Nihalin bahçesi diye sayfadan aldım trendyol da var jel de trendyolda fotoğrafı ekledim birde ovulasyon takibi yaptım
Merhaba hayıt macunu almayı dusunugeium ne için aldınız tam olarak acaba ve fayda sağladı mi ?

Jelden bende aldım hiç kullanmadım yumurtlama dönemi kullanmak istiyorum bi faydasını gördünüz mü acaba gebelik oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…