Bende kalmamışta...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim isyerinde bir kadın var, çok guzel, alımlı ama ağzını kadar. Küfürlü konuşur ama sizin kadar değil, cok itici. sizin için söylüyorum lütfen küfür etmeyin.

He sen ve senin gibiler de ancak onun bunun sözüyle yargı dağıtır ne oldu bozulunca zoruna mı gitti 2 saattir ne yazsam diye bu sözü mü arıyordn
Ahahhajshsjsh kıyamam ya. Herkesi sürekli elinde telefonla forumlarda gezip, acaba ne laf soksam diye kafa yoruyor sanmanız biraz safça değil mi? Ve bu kadar önemli olduğunuzu düşünmeniz? Sizi sevgiliniz bile sallamıyor, biz niye sallayalım? Rabbim, akıl dağıtırken niye bazılarını es geçersin?

eski konularınızın hiçbirini bilmiyorum, şu anki konunuza yorum yapıyorum.

4 yıldır birlikte olduğum insanla birbirimize 1 kez bile ''salak'' dahi demedik. eğer bana hakaret ederse,ne kadar seversem seveyim, bundan sıyrılamaz. çünkü kendime öz saygım var.

yani sizin sevgilinize küfrediyor oluşunuz bile -hem de az buz küfürler değil- başlı başına yeterli bir ayrılma sebebidir; ve kimse ömür boyu yutmaz bu küfürleri,her an terk edilebilirsiniz haberiniz olsun, bu 1.

sağlıkçıyız demişsiniz, her 2'niz de aynı sektörün içindesiniz ve bu kadar anlayışsız mı davranıyorsunuz sevgilinize? adam nöbet çıkışıymış ve yine ilgisizlik ve kıskançlık triplerine girmişsiniz... ben de sağlıkçıyım, nasıl zordur o nöbetler,insanın nasıl canı çıkar çok iyi bilirim. hayatımdaki insan farklı bir meslek grubuna mensup,ona rağmen benim nasıl yorulduğumu görüp bildiği için değil ağzını açmak,aksine beni rahat ettirmek için elinden geleni yapar. anlayış gösterir,beni takdir eder,motive eder... bunu ''sağlıkçı'' olmamasına rağmen yapar, dikkatinizi çekerim.

bence her anlamda yorucu ve yıpratıcısınız bu ilişkide. terk edilmek istemiyorsanız acilen kendinize çeki düzen verin çünkü inanın kimse böyle bir insanla hayatına devam etmek istemez. Bu da 2.

naçizane fikrim budur.

Hmm öyle mi valla öyle dediğin gibi olsa anında yorumuna cevap verirdim ama baktmda 27 dk olmuş siz yorum yapalı ve bu süreçte sevgilimle konuşuyordm sallamasa aramaz herhalde... Rabbine hesap soracağına otur dua et bugn kandil sanada ek olarak versin biraz benimki gayet yetiyor bana ama seninki kıt gbi

konu sahibi muhtemelen üslubunuzdan dolayı banlanacaksınız... bakın kimse sizi burada tanımıyor,yani kimsenin size karşı bir kastı,art niyeti yok. gördüğüm kadarıyla burada nasılsanız özel hayatınızda da aynı üslupla yaşıyorsunuz...

biraz sakinleşin,yumuşayın. bu kadar sinir stres size de zarar verir. devamlı başınız ağrır,içiniz sıkılır...
azıcık sakinleşin,bence profesyonel yardım alabilirsiniz. bu utanılacak bir şey değil, her şey biz insanlar için.

öfke kontrolünde sorun yaşıyorum diyip bir uzmana danışabilirsiniz...
inanın size iyi gelecektir...

Alanın değilmis kusura bakma yetersiz gelirsin sen bebelere iyi bak yeterli
Aynen. Sana küfür öğreten bir hoca lazım yada pardon sen onun öğretmenisin herhalde djskdkdk ya insan sevgilisine küfür etmeye utanır iğrenç

2 saat önce mune ye özel mesaj attım ama konumu kilitleyin diye halen dönüş olmadı sistem değişti galiba

Sizinki size yetiyordur eminim. Sonuçta ne için kullanacaksınız ki? 0-25 arası iq puanı ile özbakım becerileri geliştirilebiliyor. Ama işte dediğim gibi, eğitilemezsiniz.

2 saat önce mune ye özel mesaj attım ama konumu kilitleyin diye halen dönüş olmadı sistem değişti galiba
yok sistem değişmedi de, yöneticilerimizin de özel hayatları olduğu için devamlı sitede bulunamıyorlar... merak etmeyin en kısa zamanda geri dönerler size. bu süre zarfında bence sakinleşin, kavga etmeyin diğer üyelerle :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…