- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Düşündüm düşündüm de sağlıkçıyz malum izn flan ykk işler yoğn fırsat bulup gidememdmBu, hayat kalitenizi ciddi şekilde etkiler. Yalnızlaşırsınız. İş yerinde de sıkıntıya girebilirsiniz. Hayatınızdaki adamı da düşünüyorum da, canı burnunda geziyor o belli. Tedavi düşündünüz mü?
Lütfen aksatmayın. Hayatınızı satın alacaksınız bir yerde.Düşündüm düşündüm de sağlıkçıyz malum izn flan ykk işler yoğn fırsat bulup gidememdm
Aynen ben genelde yaparım mesleğim gereğiBi deneyeyim. Tecrübeli insanlardan tavsiye almak iyi oluyor.
Orda "Ben bir şey" yazmadım bişey yazdm fark ettiniz mi bilmiyorum amaa
Bazıları kendi sonlarını hazırlıyor işte. Allah sabır versin kuzum. Kendini tutmakla iyi ediyorsun sessizlik bazen en güzel cevaptır.Kandiliniz mübarek cumhuriyet bayramımı kutlu olsun fikirlerinize ihtiyacım var kandil günü kalbini kırmak istemiyorum sevgilim olcak kişinin iş yerinde sıkıntısı varmış öyle diyor inanıyorm kurum değişikliğine kadar gitti benimle ilgilenmiyor ben yazıyorm ben arıyorum son 3 gündür böyle öncesinde de de aman aman ilgili sayılmazdı ama idare ediyordum benim ağzım bozuk ilgilenmeynce ufak tefek küfürler ediyorum bu da benim kendisinden soğumasına sebep oluyormuş şu saat oldu yazmadı kendimi tutuyorum yazmamak vee trip atmamak için ama bunaldım iyice delircem artk bu şekilde yürümüyor
Aa pardon sağlıkçı mısınız? Ben yorumlarınızı görünce kendinize sık yaptırıyorsunuz da oradan biliyorsunuz sandım tamam.Aynen ben genelde yaparım mesleğim gereği
Bu beyine bu düşünce gayet normal hic yadırgamadım rahat olun çekinmeyinAa pardon sağlıkçı mısınız? Ben yorumlarınızı görünce kendinize sık yaptırıyorsunuz da oradan biliyorsunuz sandım tamam.
Bacım hayırdır bu ne torbacı gibi ? Ama üzüldüm sonuçta sende rahatsızsın bundan.. yani inşallahS.kerim o.ç a..mn oğlu...
Bacım hayırdır bu ne torbacı gibi ? Ama üzüldüm sonuçta sende rahatsızsın bundan.. yani inşallah
Bu ne avamlık. Azıcık kaliteniz olsun.S.kerim o.ç a..mn oğlu...
Çekilin Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni geldi hem de en hakikisinden.Ders
Ders verseniz olmaz mı
Daha büyük dertler var sen bunları bırakta onlarla ilgilenÇekilin Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni geldi hem de en hakikisinden.
Kuzum ilk dersimiz sözcüklerdeki sesli harfleri yutmadan yazıyoruz. Az biraz da noktaya virgüle dikkat ediyoruz. Noktadan sonra büyük harfle başlamayı unutma...Bu arada soru edatini ayrı yazmışsın tebrik ederim. Burada çoğu kişi buna hiç dikkat etmiyor. Konuşma dilinde de bayağı , argo sözcükleri en aza indirip sonra tamamen hayatımızdan çıkardık mı tamamdır.
İlişkinizde olumlu gelişmeler dilerim. Ukalalik etme niyetim yok affınıza sığınırım.
Öyle deme kız iletişim çok önemli. Bütün dertlerin kaynağı duygu düşüncelerimizi yazılı sözlü ifade edemedigimizden...Daha büyük dertler var sen bunları bırakta onlarla ilgilen
TeşekkürlerEmpati yaparak yazicam. Şimdi bana partnerim gelip a.in kızı dese kapıyı gösteririm sogumak ne demek. Eskiden size vakit ayırıp şimdi ayirmamasinin sebebi sizin huylarinizin onu soğutması olabilir. Onun size karşı görevleri varsa sizin de var
TeşekkürlerSiz normal degilsiniz ama sizinle beraber olanda iplik deli
İplik deli mi o nedir ki?Siz normal degilsiniz ama sizinle beraber olanda iplik deli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?