Bende kalmamışta...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşündüm düşündüm de sağlıkçıyz malum izn flan ykk işler yoğn fırsat bulup gidememdm

Bazıları kendi sonlarını hazırlıyor işte. Allah sabır versin kuzum. Kendini tutmakla iyi ediyorsun sessizlik bazen en güzel cevaptır.
Kandilin akabinde Cumhuriyet Bayramin kutlu olsun.

Ders

Ders verseniz olmaz mı
Çekilin Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni geldi hem de en hakikisinden.
Kuzum ilk dersimiz sözcüklerdeki sesli harfleri yutmadan yazıyoruz. Az biraz da noktaya virgüle dikkat ediyoruz. Noktadan sonra büyük harfle başlamayı unutma...Bu arada soru edatini ayrı yazmışsın tebrik ederim. Burada çoğu kişi buna hiç dikkat etmiyor. Konuşma dilinde de bayağı , argo sözcükleri en aza indirip sonra tamamen hayatımızdan çıkardık mı tamamdır.
İlişkinizde olumlu gelişmeler dilerim. Ukalalik etme niyetim yok affınıza sığınırım.

Daha büyük dertler var sen bunları bırakta onlarla ilgilen

Empati yaparak yazicam. Şimdi bana partnerim gelip a.in kızı dese kapıyı gösteririm sogumak ne demek. Eskiden size vakit ayırıp şimdi ayirmamasinin sebebi sizin huylarinizin onu soğutması olabilir. Onun size karşı görevleri varsa sizin de var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…