Bende kalmamışta...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu yoruma ihtiyacım olduğunu düşünmüyorm
Biliyorum. Yorumuma değil, sevgilinizin ilgisine ihtiyacınız var. Aslında buraya da bi umut, içim rahatlar diye konu açtınız ama işler öyle olmadı. Gerçekleriniz buna izin vermedi.

Biliyorum. Yorumuma değil, sevgilinizin ilgisine ihtiyacınız var. Aslında buraya da bi umut, içim rahatlar diye konu açtınız ama işler öyle olmadı. Gerçekleriniz buna izin vermedi.
Konu açmakta acele etmişim onun farkına vardım nöbetten cıkmış tı yatms dinlenmş araba alcaktı onunla uğraşmş 2 saat öncede aradı görüştük gayet güzeldi herşey yolunda

Herkes ayrılın yazmıs ama sorun gercektenn iş yeri cok yogun ve idari bir yer
O zaman neden adamı bunaltıp bir de üstüne küfür ediyorsunuz.

Küfür ediyorsanız hiç şansınız yok.

Farzedin ayrısınız. Kendinize meşgale bulun. Çok mu işsizsiniz? Oyalanın. Hayatınızın bir amacı olsun. Et geç size döndüğünde ayrılmamış ama sabretmiş, küfretmemiş ve kendi başına da varolabilmiş bir birey olacaksınız.

En azından ben sinirli olduğum için onunda canı sıkılıyor ödeşmiş oluyoruz
Ee soğuyormuş adam..hem kendinize saygınız kalıyormu böyle küfürler edince ve de aramayan adamı ısrarla niye aramıyorsun diyerek taciz edince?
Bu yaptığınız taciz biliyorsunuz değil mi?
Aynı şeyi bir erkek bir kadına yapsa ortalık ayağa kalkardı erkeklerin hakları yokmu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…