- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Siz zatn bişey bilmiyorsunuz o yüzden yorum yapıp yorulmayınOnu bilmem de, sanki uzun süredir sizin çabanızla yürüyor gibi bu ilişki. İlgisizlikten yakınan siz değil misiniz?
Bu yoruma ihtiyacım olduğunu düşünmüyormSiz zatn bişey bilmiyorsunuz o yüzden yorum yapıp yorulmayın
En sonunda konu sahibinin bize de küfretmesiyle konu kapanacakmış gibi hissediyorum nedense
Neden bu kadar gerginsiniz?Siz zatn bişey bilmiyorsunuz o yüzden yorum yapıp yorulmayın
Biliyorum. Yorumuma değil, sevgilinizin ilgisine ihtiyacınız var. Aslında buraya da bi umut, içim rahatlar diye konu açtınız ama işler öyle olmadı. Gerçekleriniz buna izin vermedi.Bu yoruma ihtiyacım olduğunu düşünmüyorm
Konu açmakta acele etmişim onun farkına vardım nöbetten cıkmış tı yatms dinlenmş araba alcaktı onunla uğraşmş 2 saat öncede aradı görüştük gayet güzeldi herşey yolundaBiliyorum. Yorumuma değil, sevgilinizin ilgisine ihtiyacınız var. Aslında buraya da bi umut, içim rahatlar diye konu açtınız ama işler öyle olmadı. Gerçekleriniz buna izin vermedi.
Mens öncesi zaten sevgilime sarmamda bu yüzdn yaaNeden bu kadar gerginsiniz?
Hep olur mu böyle?Konu açmakta acele etmişim onun farkına vardım nöbetten cıkmış tı yatms dinlenmş araba alcaktı onunla uğraşmş 2 saat öncede aradı görüştük gayet güzeldi herşey yolunda
Neredeyse hepimizin regl öncesi gerginlikleri olur ama yine de saygımızı bozmayız. Kendinize çeki düzen vermezseniz bir bakmışsınız hayatınızda kimse kalmamışMens öncesi zaten sevgilime sarmamda bu yüzdn yaa
MaalesefHep olur mu böyle?
Başlığın yanlışlığına takılmayayım dedim ama bu cümleden sonra dayanamadım artık. Anksiyetelerim tuttu.ufak tefek küfürler ediyorum bu da benim kendisinden soğumasına sebep oluyormuş
En azından ben sinirli olduğum için onunda canı sıkılıyor ödeşmiş oluyoruzNiye küfür ediyorsunuz ki? Küfür edince duzeliyormu adam?
Avil yaptırın iyi gelirBaşlığın yanlışlığına takılmayayım dedim ama bu cümleden sonra dayanamadım artık. Anksiyetelerim tuttu.
Bir şey öncelikle ayrı yazılır. Ve ettiğiniz küfürlerden sonra soğuması gayet normal ben olsam yanımda saniye tutmam böyle insanı zira toplum içinde bile rezil olurumSiz zatn bişey bilmiyorsunuz o yüzden yorum yapıp yorulmayın
Bu, hayat kalitenizi ciddi şekilde etkiler. Yalnızlaşırsınız. İş yerinde de sıkıntıya girebilirsiniz. Hayatınızdaki adamı da düşünüyorum da, canı burnunda geziyor o belli. Tedavi düşündünüz mü?Maalesef
Bi deneyeyim. Tecrübeli insanlardan tavsiye almak iyi oluyor.Avil yaptırın iyi gelir
O zaman neden adamı bunaltıp bir de üstüne küfür ediyorsunuz.Herkes ayrılın yazmıs ama sorun gercektenn iş yeri cok yogun ve idari bir yer
Ee soğuyormuş adam..hem kendinize saygınız kalıyormu böyle küfürler edince ve de aramayan adamı ısrarla niye aramıyorsun diyerek taciz edince?En azından ben sinirli olduğum için onunda canı sıkılıyor ödeşmiş oluyoruz
Orda "Ben bir şey" yazmadım bişey yazdm fark ettiniz mi bilmiyorum amaaBir şey öncelikle ayrı yazılır. Ve ettiğiniz küfürlerden sonra soğuması gayet normal ben olsam yanımda saniye tutmam böyle insanı zira toplum içinde bile rezil olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?