Bende kalmamışta...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu yoruma ihtiyacım olduğunu düşünmüyorm
Biliyorum. Yorumuma değil, sevgilinizin ilgisine ihtiyacınız var. Aslında buraya da bi umut, içim rahatlar diye konu açtınız ama işler öyle olmadı. Gerçekleriniz buna izin vermedi.

Biliyorum. Yorumuma değil, sevgilinizin ilgisine ihtiyacınız var. Aslında buraya da bi umut, içim rahatlar diye konu açtınız ama işler öyle olmadı. Gerçekleriniz buna izin vermedi.
Konu açmakta acele etmişim onun farkına vardım nöbetten cıkmış tı yatms dinlenmş araba alcaktı onunla uğraşmş 2 saat öncede aradı görüştük gayet güzeldi herşey yolunda

Konu açmakta acele etmişim onun farkına vardım nöbetten cıkmış tı yatms dinlenmş araba alcaktı onunla uğraşmş 2 saat öncede aradı görüştük gayet güzeldi herşey yolunda
Hep olur mu böyle?

ufak tefek küfürler ediyorum bu da benim kendisinden soğumasına sebep oluyormuş
Başlığın yanlışlığına takılmayayım dedim ama bu cümleden sonra dayanamadım artık. Anksiyetelerim tuttu.

Siz zatn bişey bilmiyorsunuz o yüzden yorum yapıp yorulmayın
Bir şey öncelikle ayrı yazılır. Ve ettiğiniz küfürlerden sonra soğuması gayet normal ben olsam yanımda saniye tutmam böyle insanı zira toplum içinde bile rezil olurum

Bu, hayat kalitenizi ciddi şekilde etkiler. Yalnızlaşırsınız. İş yerinde de sıkıntıya girebilirsiniz. Hayatınızdaki adamı da düşünüyorum da, canı burnunda geziyor o belli. Tedavi düşündünüz mü?

Herkes ayrılın yazmıs ama sorun gercektenn iş yeri cok yogun ve idari bir yer
O zaman neden adamı bunaltıp bir de üstüne küfür ediyorsunuz.

Küfür ediyorsanız hiç şansınız yok.

Farzedin ayrısınız. Kendinize meşgale bulun. Çok mu işsizsiniz? Oyalanın. Hayatınızın bir amacı olsun. Et geç size döndüğünde ayrılmamış ama sabretmiş, küfretmemiş ve kendi başına da varolabilmiş bir birey olacaksınız.

En azından ben sinirli olduğum için onunda canı sıkılıyor ödeşmiş oluyoruz
Ee soğuyormuş adam..hem kendinize saygınız kalıyormu böyle küfürler edince ve de aramayan adamı ısrarla niye aramıyorsun diyerek taciz edince?
Bu yaptığınız taciz biliyorsunuz değil mi?
Aynı şeyi bir erkek bir kadına yapsa ortalık ayağa kalkardı erkeklerin hakları yokmu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`