• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende kaynana ve kayınbabadan çekenlerdenim

guzelkizMS

İnsanın kaderi güzel olcakmış...
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2007
2.400
404
373
eveet arkadaşlar bu ikinci evliliğim olacak ve çok sevdigim canımdan öte gördüğüm nişanlım var o kadarmı iyi niyetli ve temiz kalpli ama gel gelelim ailesi beni istemiyorlar özellikle annesi nişanı atmam için ellerinden geleni yapıyolar ama benim hiç saygısızlıgım olmadı ogulları ne dese benden bilen bi aile ogluna çok yüz veriyon diyen bi baba doldurup üstümüze salıyon diyen bi anne gelinliği layık görmeyen bi kayınvalide daha birden çok sorun artık çok doldum taştım ama arkamda kapı gibi duran bir eş nişanlı dost arkadaşım kısacası herşeyim ve ben bunlara nasıl davranacamı şaştım evlendikten sonra nasıl yüzüme bakacaklar bir mobilya aldı kayınbaba burnumuzdan geldi etmedini bırakmadı perde bakmaya gittik kaynana oturdu agladı oglunu anneme karadı durdu oglunun açıgını veriyoki nişanı atsınlar düşüncesi geçen gün hiç bişi yokken nişanlımla konuşurken babası çagırdı konuşmak için ve ortada bişi yokken azına geleni saymış agıza alınmicak kelimeler etmiş oglundan utandını dile getimiş nie utanıyo çünkü beni almış ben dulmuşum istemiyolar yani apaaçık dün kaynanayı aradım anne bu babamla eşim nie anlaşamıyolar benim bilmedigim bişi mi var felan dedim kadın azını açtı yumdu gözünü :53: bende kendine aynen benim öle oglum yok 1 kıza degişmem ailemi canımı dio neymiş nişanlım tartışmış o gece evden çıkmış arabada yatmış oglluna üstüne üstlük gebersin dio evinize basmam dio e bende isabet olur dedim :))) :27: ve bunlar ayırmak için evlendikten sonrada ugraşacaklar eminim napıcam nasıl bi önlem alıcam dügün yapmak istiyo nişanlım layık görmüyolar gelinliği kiralık al dio yada kardeşinin kızı yeni evlenmiş onun gelinliğini giyicekmişim felan filan görgüsüzlüge bak bende al kızına giydir dedim :))) annesindende babasındanda nefret ettim artık kırık igne aldılarsa başımıza kaktılar allaha havale ettim ama korkuyorum yarın birgün aramızı açmalarından :50::50::50: ama nişanlım sırtımı yere getirmez inanıyom güveniyom hatta çok seviyorum ve seviliyorum bana akıl verin kızlar ben bu kaynanaya kayınbabaya nasıl davranmalıyım sinirlerim bozuldu psikolojim bozuldu artık :(((:52:

1. yok cnm oda ikinci evliliği ama layık görmüyolar erkek kız alır düşüncesi varya türk milletinde kadın yaşlıyla evlenmek zorunda :53:

1. yok cnm oda ikinci evliliği ama layık görmüyolar erkek kız alır düşüncesi varya türk milletinde kadın yaşlıyla evlenmek zorunda :53:
[/QUOT
arkadaş sormuş bende merak etmiştim ilk evliliği heralde ondan tepki gösteriyorlar diye düşünmüştüm ama siz gayet birbirinize denk bir çift olacakken neden istemiyorlar anlamadım doğrusu. iyi hoş insan severse ilk evliliği bile olsa 2. evliliğini yapacak biriyle evlenebilir ona karşı değilim ama bizim toplumumuz bu duruma hala kapalı. sizin içiniz rahat olsun boşverin takmayın onları siz nişanlınıza güvendikten sonra gerisi boş

Nişanlınız sorun etmiyor da onlara ne? Layık görüp görmemek onların haddi mi?

Peki çocuğu var mı eski eşinden nişanlınızın? Belki senin çocuğun var diye kafalarına takıyorlardır.. (Ki bu da onları ilgilendirmez.. Paşa paşa kabullenecekler zamanla herşeyi)

canımı sıkan dügünüme az kaldı hep sorun çıkarıyolar biz çok huzurlu mutluyken ogullarına kötü davranıp morelimizi bozuyolar hep ogullarını aileme karıyolar babamda tepki verir die korkuyom dügünede az kaldı istemiyolar dügünü :50:

canımı sıkan dügünüme az kaldı hep sorun çıkarıyolar biz çok huzurlu mutluyken ogullarına kötü davranıp morelimizi bozuyolar hep ogullarını aileme karıyolar babamda tepki verir die korkuyom dügünede az kaldı istemiyolar dügünü :50:

nısanlınızın ılk evlılıgı olsa tamam dıyecemde sonucda oda anlasamamıs ayrılmıs bu olaylar onlarında basından gecmıs anlayıslı olmaları lazımken yıkıcı oluyolar bence dugun olana kadar sesınızı cıkarmayın tamam anne baba deyın sonra gelırse kapınızı acın yoksa gıtmeyın ayaklarına araya mesafe koyun bayramdan bayrama onlar bunu hak edyo

sızın cocugunuz var mı ?

nişanlımda aynen öle dio zaten onun destegi ayakta tutuyo beni daha anlatmadıgım birden çok saçmalıları var yani san ki biz büyügüz onlar küçük :(((

canım benim çocugum var ama velayet babada nişanlım kabul ediyo kesinlikle senin parçan benim parçam dio hafta sonları alıyorum oglumu bende oluyo onunda oglu var ama magdur allah yardım etsin onunda velayeti annede iki tarafta mümkün deil vermezler çocukları :50::50:

Siz de altta kalmıyorsunuz kayınvalidenize karşı.
Örnek gelinlik mevzusunda kızın giysin demeniz.
Haklı olabilirsiniz. Çok fazla karışıp huzur bozuyorlar ama tavrınızı da doğru bulmadım açıkçası.
Konuyu bu şekilde çözümleyemezsiniz. O öyle yapar, siz karşılık verirsiniz ve işler iyice karışır.
Demek istediğim kayınvalideyle başa çıkmanın yolu bu değil bence.
Ayrıca 2. evliliğini yapmış biriyim yaşadığım için bu kadar rahat söylüyorum.
Düğününüzde gelinlik giymeseniz olmaz mı?
Ben yakıştıramamıştım kendime 2. kez gelinlik giymeyi. Onun yerine beyaz bir abiye tercih edilebilir.

Siz de altta kalmıyorsunuz kayınvalidenize karşı.
Örnek gelinlik mevzusunda kızın giysin demeniz.
Haklı olabilirsiniz. Çok fazla karışıp huzur bozuyorlar ama tavrınızı da doğru bulmadım açıkçası.
Konuyu bu şekilde çözümleyemezsiniz. O öyle yapar, siz karşılık verirsiniz ve işler iyice karışır.
Demek istediğim kayınvalideyle başa çıkmanın yolu bu değil bence.
Ayrıca 2. evliliğini yapmış biriyim yaşadığım için bu kadar rahat söylüyorum.
Düğününüzde gelinlik giymeseniz olmaz mı?
Ben yakıştıramamıştım kendime 2. kez gelinlik giymeyi. Onun yerine beyaz bir abiye tercih edilebilir.

çok pardon ama ne alaka. 10. evlilik bile olsa insan gelinlik giymek ister ve giyer.(çok kaba oldu ama bence herkes özgürdür bu konuda)
konu sahibi arkadaşım haklısınız durumunuzda. benim tavsiyem taviz vermeyin kaynana kayınpedere . saygıda kusur etmeden istediğinizi yaptırın. evlemdikten sonra da bayramda tatilde 3-5 gün gidilir karşılıklı gülümsenir geçilir.

ıkı tarafında ıkıncı evlılıgı ıkınıznde bırer cocugu varbırbırınıze denksınız ıste neden sorun cıkartıyorlar anlamam :19:

çok pardon ama ne alaka. 10. evlilik bile olsa insan gelinlik giymek ister ve giyer.(çok kaba oldu ama bence herkes özgürdür bu konuda)
konu sahibi arkadaşım haklısınız durumunuzda. benim tavsiyem taviz vermeyin kaynana kayınpedere . saygıda kusur etmeden istediğinizi yaptırın. evlemdikten sonra da bayramda tatilde 3-5 gün gidilir karşılıklı gülümsenir geçilir.

Evet oldukça kaba oldu.
Ben kendi fikrimi söyledim. Düşündüklerimi.
Tıpkı sizin konu sahibine haklı olduğunuzu söylediğiniz gibi ben de kendi fikrimi söylüyorum.
10. evlilik bile olsa insan gelinlik giymek ister ve giyer diye neye dayanarak genelleme yapıyorsunuz?
Ben 2. evliliğimi yaptım ve giymek istemedim.
Genelleme yapmadan tavsiyede bulundum.
Herkesin özgür olabileceğini unutmadan sadece tavsiye....

o lafı dedirtene kadar beni orta yerimden çatlattı 10 kez de evlensem gelinlik giymek hakkım kendimi o kadar küçümsemiyorum bu gelinlik nişanlım ben seni kız gibi alcam herşeyide ona göre yapacam dio benle alakası yok yani

o lafı dedirtene kadar beni orta yerimden çatlattı 10 kez de evlensem gelinlik giymek hakkım kendimi o kadar küçümsemiyorum bu gelinlik nişanlım ben seni kız gibi alcam herşeyide ona göre yapacam dio benle alakası yok yani

Ben de kendimi hiç küçümsemem.
Gelinlik giymeyerek kendimi küçültmüş olduğumu hiç de düşünmüyorum.
Kayınvalidenize o lafı demekle elinize birşey geçmedi onu anlatmak istemiştim size.
Ve bunun çözüm olmadığını. Böyle yaparak iyice gerileceğinizi.
Kız gibi almak ne demek. Siz boşanmakla kötü birşey yapmadınız ki.
Kız gibi alacağım herşeyi ona göre yapacağım demeyi de anlayamıyorum.
Kız olmayanlarınki farklı boşanmış olanlarınki farklı mı oluyor.

Içimden geçeni söyleyeyim ,haklısınız haksizsiniz diyemem de bilemem de.ama ikinci evliliğini yapan bir çocuğu olan çocuğundan ayrı olan bir bayanın gelinliğim kiralık olsun diyorlar diye dert etmesini anlayamadım.ilk evliliğim kiralık gelinlik giydim ne oldu yani ....?

Içimden geçeni söyleyeyim ,haklısınız haksizsiniz diyemem de bilemem de.ama ikinci evliliğini yapan bir çocuğu olan çocuğundan ayrı olan bir bayanın gelinliğim kiralık olsun diyorlar diye dert etmesini anlayamadım.ilk evliliğim kiralık gelinlik giydim ne oldu yani ....?

aynen katılıyorum sana.gelınlık mevzusu hıc abartılacak bır konu degıl.kıralık satılık ne fark eder.bende kıralık gıydım kendı ıstegımle.ne oldu yanı.zaten gelınlık muhtesem bıseydır ve asla da doyulamayacak bır zevktır bana gore.o yuzden onların dedıgı olsun kıralayın.sız de cok sessız bır kadın degılsınız anlattıklarınıza bakılırsa.daha evlenmeden yuz goz olmussunuz.evlendıkten sonra bambaska baslıklar sızı beklıyor gıbıme geldı.

Back
X