- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
- Konu Sahibi guzelkizMS
eveet arkadaşlar bu ikinci evliliğim olacak ve çok sevdigim canımdan öte gördüğüm nişanlım var o kadarmı iyi niyetli ve temiz kalpli ama gel gelelim ailesi beni istemiyorlar özellikle annesi nişanı atmam için ellerinden geleni yapıyolar ama benim hiç saygısızlıgım olmadı ogulları ne dese benden bilen bi aile ogluna çok yüz veriyon diyen bi baba doldurup üstümüze salıyon diyen bi anne gelinliği layık görmeyen bi kayınvalide daha birden çok sorun artık çok doldum taştım ama arkamda kapı gibi duran bir eş nişanlı dost arkadaşım kısacası herşeyim ve ben bunlara nasıl davranacamı şaştım evlendikten sonra nasıl yüzüme bakacaklar bir mobilya aldı kayınbaba burnumuzdan geldi etmedini bırakmadı perde bakmaya gittik kaynana oturdu agladı oglunu anneme karadı durdu oglunun açıgını veriyoki nişanı atsınlar düşüncesi geçen gün hiç bişi yokken nişanlımla konuşurken babası çagırdı konuşmak için ve ortada bişi yokken azına geleni saymış agıza alınmicak kelimeler etmiş oglundan utandını dile getimiş nie utanıyo çünkü beni almış ben dulmuşum istemiyolar yani apaaçık dün kaynanayı aradım anne bu babamla eşim nie anlaşamıyolar benim bilmedigim bişi mi var felan dedim kadın azını açtı yumdu gözünü
bende kendine aynen benim öle oglum yok 1 kıza degişmem ailemi canımı dio neymiş nişanlım tartışmış o gece evden çıkmış arabada yatmış oglluna üstüne üstlük gebersin dio evinize basmam dio e bende isabet olur dedim :)))
ve bunlar ayırmak için evlendikten sonrada ugraşacaklar eminim napıcam nasıl bi önlem alıcam dügün yapmak istiyo nişanlım layık görmüyolar gelinliği kiralık al dio yada kardeşinin kızı yeni evlenmiş onun gelinliğini giyicekmişim felan filan görgüsüzlüge bak bende al kızına giydir dedim :))) annesindende babasındanda nefret ettim artık kırık igne aldılarsa başımıza kaktılar allaha havale ettim ama korkuyorum yarın birgün aramızı açmalarından 

ama nişanlım sırtımı yere getirmez inanıyom güveniyom hatta çok seviyorum ve seviliyorum bana akıl verin kızlar ben bu kaynanaya kayınbabaya nasıl davranmalıyım sinirlerim bozuldu psikolojim bozuldu artık
(
52: