• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende kaynana ve kayınbabadan çekenlerdenim

[/COLOR]

bunu diyen insanın kimseden beklentisi olmadan kendi yapması gerekir o zaman.aileden onu bunu isterse karışma haklarıda olur:34:

canım zaten yapmak etmek dedikleri şeyleri ısrar etmedikki sırt sırta verir huzurlu bi şekilde öderiz dedik yeterki analık babalık görevinizi yapın dedi nişanlım ama yok kırık igneye karışacaklar ya bide nişanlım 30 yaşamış ben 23 cahilmişiz gibi herşeye bi bahane buluyolar

kadın her türlü açıgımı arıyor ve kocasınıda o şekilde dolduruyo geçen hafta evi temizledik annem de kendine sölemiş evi temizleyelim die nişanlım ben ev temizlemeye gidiyorum die laf vurmuş annesi hiç oralı olmamış hatta demişki baban izin vermedi gitme dedi demiş nişanlımda babasını aramış baba böle bölemi dedin babasıda ben öle bişi demedim demiş ve yalanı ortaya çıktı biz evi bitirmeye yakın devamlı aramaya başladı gel beni götür die geldi rezillik çıkardı halamgil felanda vardı bagırdı çagırdı nişanlımla birbirilerine girdiler hem suçlu hem güçlü neymiş oglu kendi kafasına iş yapıyormuş anneme gene şikayet ediyo ölseydin geberseydin bana bunları yaşatmasaydın bilmem ne seni evlatlıktan silecem kütükten silecem soyismimi bile vermicem naparsan yap bilmem ne ne var ortada hiç bişi yok resmen kıskanıyo oglunu ya ogluda beni koluyo haklıdan yana çünkü benim bişiden haber yok yani benim tek korkum bunlar evlendimdede benle ugraşacaklar nasıl davransam bende çok kindar bir insanım altta kalmam ama saygısızlık etmedim anne baba derim hep

boşverin düğünü falan. madem layık görmüyorlarmış..
yapsanızda tadı tuzu olmayacak zaten.
kimseye haber vermeden iki başınıza gidin yapın nikahınızı. biz evlendik dersiniz.
layığı nasıl oluyormuş görsünler.

Allah kolaylık versin canım ikinci evliliğinmiş dikkat et inşallh çok mutlu olursun . O aileye laf anlatamazsın cahillikten öte onların davranışları, mantıksız

Allah sizlere sabir ve kolaylik versin.
Cok sukur bende yok öyle bir dert. Simdilik. Insallahda olmaz. Belki baska ulkedeyiz diye diyecegim ama Allah var,cok iyi insanlar.

Tekrar Allah sabir versin. Allah yardimciniz olsun

Back
X