• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende mi bi problem var?

catlakgelin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
38
18
13
34
herkesin bir derdi var arkadaşlar tamam anlıyorum.burada konuşuyoruz okadar çok güzel bişey bu.tamam canımız sıkılıyor paylaşmak istiyoruz. yorumda bekliyoruz ama ben anlamıyorum buraya yazıp yazıp hiç bişey değişmeden hepimizi yoranları.

örnek vermek istiyorum.
misal boşanmak istiyorum ama acaba doğrumu karar veriyorum veya benmi çok büyütüyorum bunu düşündüğünüzde buraya yazdığınızda bakıyoruz ki herkes aaa evet haklısın gerçekten çekilcek gibi değil boşan diyor. ozaman diyoruz ki tamam doğru karar vermişim sonuçta dışardan birinin bakış açısıda önemli.

ama genel olarak burada gördüğüm şu ayrılmak istiyorum dio derdini anlatıo tamm diyoruz haklısın ayrıl et sonra hoooooppp dönüveriyolar yok çocuğum var ayrılamam yok seviyorum ayrılamam vs vs vs.

ozaman neden bizim vaktimizi çalıyyorsun arkadaş.
benmi yanlış düşünüyorum bilemedimki

arkadaşlar anlatıyor yok kayınvalideyle şu şu şu problem var ne yapmalıyım? eee anlatıyoruz öle diyoruz ble diyoruz yokk kimide bazen koruyor hoooppp herşey enbaşa dönüyor. yazsanda aynıydı yazmasanda. kv ile problem var diolar. tmam mesafe koy diyoruz oda yok

buna benzer bir çok konu daha...
diğer dertlerden sorunum yok ben bi tek bu tarz olanlardan bahsediyorum

arkadaşlar düşüncelerinizi gerçekten merak ediyorum bir tek benmi bu şekilde düşünüyorum?
bende mi bi problem var?

Çok haklısın arkadaşım,bende pek anlamıyorum bu konulardan

bir de eğer istemediği bir yorumsa bu sefer de artislik yapıp tartışma çıkaranlar bile oluyor

bir de eğer istemediği bir yorumsa bu sefer de artislik yapıp tartışma çıkaranlar bile oluyor
aynen canım... fikrimizi sormuyorsan nie yazıyorsun fikrimizi söylediğimizdede kabak bize patlıyo... vallahi bilemedim tek benmiyim acaba dedim ondan yazdım konu açtım inanki

herkesin bir derdi var arkadaşlar tamam anlıyorum.burada konuşuyoruz okadar çok güzel bişey bu.tamam canımız sıkılıyor paylaşmak istiyoruz. yorumda bekliyoruz ama ben anlamıyorum buraya yazıp yazıp hiç bişey değişmeden hepimizi yoranları.

örnek vermek istiyorum.
misal boşanmak istiyorum ama acaba doğrumu karar veriyorum veya benmi çok büyütüyorum bunu düşündüğünüzde buraya yazdığınızda bakıyoruz ki herkes aaa evet haklısın gerçekten çekilcek gibi değil boşan diyor. ozaman diyoruz ki tamam doğru karar vermişim sonuçta dışardan birinin bakış açısıda önemli.

ama genel olarak burada gördüğüm şu ayrılmak istiyorum dio derdini anlatıo tamm diyoruz haklısın ayrıl et sonra hoooooppp dönüveriyolar yok çocuğum var ayrılamam yok seviyorum ayrılamam vs vs vs.

arkadaşlar anlatıyor yok kayınvalideyle şu şu şu problem var ne yapmalıyım? eee anlatıyoruz öle diyoruz ble diyoruz yokk kimide bazen koruyor hoooppp herşey enbaşa dönüyor. yazsanda aynıydı yazmasanda. kv ile problem var diolar. tmam mesafe koy diyoruz oda yok

arkadaşlar düşüncelerinizi gerçekten merak ediyorum bir tek benmi bu şekilde düşünüyorum?
bende mi bi problem var?
Hepimiz düşünüyozz da nabalım. Yani karşıdakini anlamak lazım. Sonuçta biz burda anşattığı kadarını biliyoruz, daha önce neler yaşadı,nasıl duygular içinde, nasıl bir ortamda bilmiyoruz ki. Yani açılan konuların çoğu aile içi kavgaalar dışarı anlatılmaması bile gerek. Ama insan içini dökmek istiyor yazıor o sinirle. Boşa dioz ama kavga geçior küslük bitiyor herkes başa dönüor.

aynen canım... fikrimizi sormuyorsan nie yazıyorsun fikrimizi söylediğimizdede kabak bize patlıyo... vallahi bilemedim tek benmiyim acaba dedim ondan yazdım konu açtım inanki

Demek ki böyle düşünen tek sen değilmişsin canım :)

İçini döküyor insanlar burda bir nevi ne yapacaklarına karar veremiyorlar..

Çıkmazda olunca karar vermesi daha da zor oluyor...

Bizden yorum isteyene yorum yaparız, konu sahibi değerlendirir, okur, başka başka fikirler edinir, gerisi ona kalır...
Yani biz üstümüze düşeni yapalım da konu sahibi naparsa yapsın. Dertlenicek bişey yok bunda.

evet ama insanlar o olayın içinde
biz dışındayız
belki burada söyleyemediği hataları oluyor çoğunun ve farkında ise
bence geri dönüşü yapabilmeleri çok muhtemel

kusura bakmayın ama bazı arkadaşlarda çok sert ve yersiz eleştri yapıyorlar.empati yapmak lazım ilk önce.mesela biri ne yapayım boşanayımmı diye soruyor.sonra bazı arkadaşlar asıyor kesiyor hemen.boşan ne kadar gurursuzsun.kadınlık gururun nerde vb.... biraz empati yapmak lazım lütfen.

canlarım tabiki herkes anlatsın paylaşsın içlerini döksün dinleyelim hiçbr problemim yok. benim bahsettiğim hepsi değil. aradaki bir kaç kişi anlatıyor anlatıyor boşancam artk çekemiyorum diyor . okuyoruz evet haklısın boşan diyoruz sonra başlıyor seviyorum ediyorum tmm ozaman boşanma diyoruz sonra dönüyor ama çekemiyrum ayrılıcam demeye anlamadığım bu işte

kusura bakmayın ama bazı arkadaşlarda çok sert ve yersiz eleştri yapıyorlar.empati yapmak lazım ilk önce.mesela biri ne yapayım boşanayımmı diye soruyor.sonra bazı arkadaşlar asıyor kesiyor hemen.boşan ne kadar gurursuzsun.kadınlık gururun nerde vb.... biraz empati yapmak lazım lütfen.
tabiki empati yapmak lazım. hakaret boyutlarına getirmemek lazım... ama diyorum ya bazen bakıyorum yorulduğumuzla kalıyoruz. şu davranış hatalı şunu yapmasaydın dediğimizde veya duymak istediklerini duymadıklarında tersleniyoruz vs

ben sadece merak ettim yalnız benmi bu şekilde düşünüyorum diye cevabımıda almış bulundum. yalnız değilmişim benim gibi düşünenlerde varmış... tabi düşünmeyen arkadaşlarda var her düşünceye saygım sonsuz :) yanıtlarınıza teşkkürler

örnek vermek istiyorum.

bende mi bi problem var?

aslında bu mevzu ile ilgili konu açmanda birnevi bizlerin vaktini çalmak
ama ben seninle aynı düşüncede değilim
bu nedenle şikayet amaçlı açtığın bu konu beni rahatsız etmedi

tıplı diğer arkadaşlarınaçtıkları ve danıştıkları hatta tartıştıkları konular kimi

kimi gerçekten dertleşmek akıl almak çözüm aramak derdinde iken
kimi de sadece haklı olduğunu kendisine kanıtlamak derdin
hatta ve hatta
bir çoğu
BOŞANAMAM AYRILAMAM HAKLI NEDENLERİM VAR
düşüncesini bizlerle teyit etmek derdinde

iyisi ile kötüsü ile
yardımcı olmaya çalışıyoruz
buda gösteriyorki
insanoğlu herzaman aynı
birlik ve beraberlik le alınan bir karar kovalıyorlar

oysaki birçoğunun aklında
zaten kendi değişmeyecek olacak yargı ve kararları mevcut

Burda anlatıldığında herkes fikrini söylüyor ama buna uyup uymamak anlatan kişinin tercihi açıkcası, saygı duymak gerek. Boşansa ne faydası var size bize bosanmasa ne?
Kişi şartlarına, hislerine göre karar verecek tabiki hakkıdır. Hepimizin şartları, kaygıları, imkanları çok başka. Yoksa tabiki kimse dayak yemesin vs.ama coğu zaman ama'sı oluyor bu durumların.
Benim rahatsız olduğum tek şey, yorumlara, eleştirilere açık olunmaması. Baştan şöyle yorum yapmayın, böyle demeyin vs.tarzında yazılması. Buraya yazılıyorsa saygı çerçevesi içinde her cevaba hazır olmalı insan.

valla yorumumu yapar gecer gıderım..

hiiç memleket meselesi haline getirmedim,kimin ne yaptığını..baganee!

Back
X