bende mi hata

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
kızlar sadece bnmkimi böyle bilmiyorum
bir insan en ufak birşeye sinirlenir mi
gene aynı şeyi yaptı
kırıyor işte beni her seferinde
iyi olduğu zaman çook çok iyi
ama ters yeri apayrı
neden ben herşey yolunda gidiyor derken herşey bozuluyor
sizce olumsuz mu olmalıyım ben mi hata yapıyorum
hatam yokken bile ben alttan alıyorum
yoruluyorum artık şimdi bnm hiçnir suçum yokken haketmiyordum ben bunu
çok sinirlerim bozuldu kızlar ne olur bana bir akıl verin :gitme:

Birkaç örnek verirsen fikrimi yazıcam..Mesela ne oluyorda o nasıl davranıyor yada nasıl konuşuyor..Sen niye hep alttan alıyorsun..Gibi şeyler yaz merak ettim..

Birkaç örnek verirsen fikrimi yazıcam..Mesela ne oluyorda o nasıl davranıyor yada nasıl konuşuyor..Sen niye hep alttan alıyorsun..Gibi şeyler yaz merak ettim..

cnm mesela az öncekini anlatayım
telefon ettim konuşyoruz herşey çok iyi
telefonum çekmedi bir ara
ben de efendim anlamadım aşkım falan dedim devamlı sonunda kızdı neden bana hep dediklerimi tekrarlatıyorsun diyor
şimdi ne konuşma isteğim kaldı ne birşeyim diyor
dedim ki telefon çekmedi bnm elimde değil
şu an çok sinirliyim dedi çok kırıcı konuşuyor
bugün görüştük süperdi
bu ne şimdi bnm ne hatam var bunda allah aşkına ağlıyorum şu an sinirden
hep böyle yapıyor bu sadece bir örnekti

böyle davranıyorsan ömrün boyunca çekemezsin bu adamı

bir yerde tıkanır kalırsın benden söylemesi

adamın karakteri o... öyle kolay değişmez

sakın ha "aramız bozulmasın " düşüncesi ile bir daha suçsuzken özür dileme yasakkelime

cnm çok haklısın
ama ben hayatımda siniri bu kadar ters bir insan daha görmedim
gözü hiçbirşeyi görmüyor
nasıl yapıcam ne yapıcam bilmiyorum mafoldumben

sık sık boylemi davranıyor

evet tatlım çoğu zaman mesela on gündür falan iyiydik bugün gene bir yerden patlak verdi işte
yani ne kadar iyi olsak da aklıma gelmeyecek şeylere sinirlemiyor
ben çok sıkıldım bu huyundan senağlama

belki kafasi bisiler kurcalio ve birden sana patlio olabilir yada onun huyu öle bence onla konus ve deki böle bölee biraz sert olki ciddiye alsin ve seni anlasin yani herzaman sana böle bagiramaz hakki yok yani ama bence demelisin susup kalirsan herzama yapar sana buu .....

evet tatlım çoğu zaman mesela on gündür falan iyiydik bugün gene bir yerden patlak verdi işte
yani ne kadar iyi olsak da aklıma gelmeyecek şeylere sinirlemiyor
ben çok sıkıldım bu huyundan senağlama

ne kadar zamandır birliktesiniz bilmiyorum ama bence bu konu hakkında konusmayı dene bu tavırlarına son vermezse onunla yapamayacını anlat..belki sorunları vardır bilmiyorum..eger sana hak verir degismeye calısırsa iyi ama tam tersi olur devam ederse iliskini gozden gecir sinirli insanlar daha sonra bu huylarını abartabiliyor.. benim erkek arkadasımda olur olmadık yere sinirlenirdi ama artık yapmıyor 5 senedir beraberiz son 2 yıldır sakinlesti artık eskisi gibi kızıdgında kırıcıda olmuyor..sen bilirsin genede ama hemen kestirip atma genede bir bak degisebilir

cnm o diyor ki bana ben sinirliyken yanımdan uzaklaş çünkü seni çok kırarım diyor
e öyle de yapıyor zaten aşırı kırıyor bazen
ama bugün dayanamadım aradım yine çok pis nsinirliyim dedi kırdı gene beni ve kapattı teli...

iki yıldır birlikteyiz çok seviyorum herşeyi göze alırım diyorum
ama bzaen beni düşündürüyor bu huyu kızlar
ne yalan söyleyeyim gözüm yemiyor bazen içimden bir ses otur tekrar düşün diyor

once konuş sonra otur tekrar düşün

2 yıl çekmişsin :bbo:

kırdıktan sonra toparlamaya çalışıyor mu? yoksa hiçbirşey olmamış gibi mi davranıyor ?

iki yıldır birlikteyiz çok seviyorum herşeyi göze alırım diyorum
ama bzaen beni düşündürüyor bu huyu kızlar
ne yalan söyleyeyim gözüm yemiyor bazen içimden bir ses otur tekrar düşün diyor

bu konuda hersey senin elinde degistirebilirim sabrederim diyorsan devam et yok yapamam dersen bir an once ayrıl.. ben ilkini denedim ise yaradı yerimseniben ama herkesin dusuncesi farklıdır artılarıyla eksilerini yanyana koy bak bi hangisi daha agır basıyor.. bazen bu iliski yurumez dediginde cokda guzel ilerleyebiliyor..

once konuş sonra otur tekrar düşün

2 yıl çekmişsin :bbo:

kırdıktan sonra toparlamaya çalışıyor mu? yoksa hiçbirşey olmamış gibi mi davranıyor ?

cnm özür diler sonra da ona göre ben herşeyi unutmuşumdur
mesela sor şimdi ona beni daha önce kırarken neler dediğini hatırlamaz
ama be hepsini teker teker sayabilirim
yani ben unutuyorum zannediyor :bbo:

tatlım zaten bu ilişki çoğunlukla bnm sayemde yürüyor
ben değiştiremem değişmez çünkü ne mutlu sana
ama ben olumlu düşünemem o konuda
çünkü bana diyor o ben değişmem beni böyle kabul edeceksin diyor
ebnmle evlenmeyi göze alabilecek misn diyor
beni nasıl çekeceksin diyor

Suçsuzken suçlu gibi itaat eder gibi alttan almak bence sadece durumu idare etmektir, sonrası yine aynı olacaktır, bu hep böyledir..Çünkü adamı buna alıştırıyosun ve bu onun hoşuna gidiyor aslında.Otorite bende diye egosu şişiyor, kızdığı zaman seni düşünmemesinin sebebi bu..Çünkü sen ona, o sana kırıcı şeyler söylediğinde yada sinirlendiğinde ne hissettiğini anlatmıyorsun belki de tamam canım deyip susuyorsun sanırım..Çabuk sinirlenen biri olabilir, ve buna sonra kendi de üzülebilir ama seni ne hissettiğini anlaması için empati yapabileceği şekilde konuş, ben sana bu şekilde konuşsam senin tavrın ne olurdu de..Alttan alma demiyorum ama herzaman olmaz sen yıpranırsın dur demeyi bilmeli ve bazen tavrını koyabilmelisin..Çok kırıldığını belli edip ve bunu söyleyip sonrasında aramamalısınki gerçekten anlasın senin üzüldüğünü..Bıkmadan usanmadan seni anlamasını sağlamaya çalış..Ben buyum değişemem dememeli, çünkü senden diyelimki ayrıldı başka birine de böyle davranırsa kimse çekmez onu..Anlasın...

evet tatlım çok doğru söylüyorsun ama denedim hepsini denedim
aramadım günlerce o da aramadı o kadr pis inat ki hayatta aramaz yani adım gibi de eminim
ne yapıacağım masıl başa çıkacağım ben bunula bilmiyorum ya

anlattıgın seyler benim erkek arkadasımın yaptıgıyla okadar aynıki ben yaptıklarını anlatsam sasırırsın aldatma vs gecmedi bizimde aramızda ama cok hatası oldu kırıcı sozler seni okadar iyi anlıyorumki bazen tukendigini hissediyor insan bu durumlarda ben birseyler yapmasam bu iliski yurumez diye dusunuyorsun biliyorum ama dedigim gibi..otur iyi bir dusun ayrıldıktan sonra oh be diyebilirim diyorsan ayrıl ama yok ben onu unutamam diyorsan belli bir donem dene onun istedigi gibi davran sinirliyken uzerine gitme belki ozaman yoluna girer hersey

ama sanki bnm mutlu olmam ona ters etki yapıyor
ya ben hiç rahat hissedemeyecek miyim kendimi kızlar
yaklaşık bir yıldır böyle
gerçekten çok yoruldum artık ne zaman herşey yoluna giriyor desem hemen ertesi gün yine kavga yine kırılıyorum biz çok zor dönemler atlattık geçen yıl bunların hepsi onun izleri sanırım ama ben yoruldum artık...

cnm zatwn o sinirliyken ben onu endi haline bırakır yanında uzaklaşırım
o sinir geçince gelir yanıma ama ayrılamam ben...
hayataa unutamam biliyorum böyle nasıl yürüyecek onu da bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…