herşeyden önce sevgilinin annesiyle arasında geçen konuşmayı sana anlatması hiç hoş değil. gerek yok bu tür şeylere. farkında değil ama şimdiden senin içinde önyargı oluşturuyor. herkes annesiyle bu tarz şeyler konuşabilir ama gidip anlatılmaz öyle sevgiliye eşe falan.. bu arada benim nişanlım da arap. ama alevi. evet onlar da birbirlerine çok düşkün ve zaman zaman kendilerinden olmayanları dışlıyorlar. bunu ben hissedebiliyorum. kendi annesi babası dışlamasa da kuzenlerinin teyzelerinin falan türk ve sunni olduğum için benden hoşlanmadıklarını zaman zaman hissediyorum. bariz belli ediyorlar yani. ha ben takıyor muyum ? ben bazı şeyleri aşmışım artık bu saatten sonra dünya umrumda değil. gerekirse atarım nişanı, yemişim erkeğini mantiğindayım ben. görümcemin nişanlısı da şafii, şafiilerin biraz daha tutucu olduğunu gözlemledim. herkes bir midir peki, asla. sen şimdi bunları düşünme. gardını alıp bekleme yani aileye karşı. bırak zamana. kendini tanımıyor musun ? bakarsın edersin, ilerde kısmetse nişanlanırsınız daha iyi tanırsın. yapabilirim dersen evlenirsin yok ben bunlara katlanamam dersen bitirirsin. daha çook erken bunları düşünmek için. bak ben 4 senedir beraberim 1 senedir nişanlıyım hala acabalarım var. hala oturmayan şeyler var. çoğu da aileyle ilgili. bakacaz bakalım. hayırlısı.
bizim zaten başka sorunlarımızda var sevgilim benle küfürlü konuşuyor tartışırken artık olmayacak gibi
Allah hakkımızda hayırlısını versin