Bende mi problem anlamadım gitti..

Benim mutlu olucam inancım yokki artık hepsi gitti bitti. Suan başkalıarnın mutluluğunu düşünüp devam ediyorum..

Kendi kendini ateşe atıcaksın lütfen bir kez daha düşün
Ya başkaları için nasıl kendini feda edebilirsin bu kadar kolaymı
Ayrıca yarın bir gün boşanıp gelirsen hem ailen şuan olduğundan çok daha fazla üzülür
Hem de sen o eve sığamazsın artık
Aynı şeyleri yaşadık kısacık bir süreçte çekilecek gibi dert değil
Boşanmak sanıldığı kadar kolay olmuyor
Sen o insana en özelini mahremini sunucaksın
Ne bilim ya bence hayatta kimse için böyle bir fedakarlık yapılmaz anne baba bile olsa...

Bana nişanlınız biraz saf biri geldi ..saf derken temiz iyi niyetliden bahsetmiyorum
Sahtekar erkek kadar saf erkek de çekilmez bana göre
İşiniz çok zor ..Bir anne,abla gibi onu sürekli gözetmek zorunda kalabilirsiniz aman dikkat

çok değişik bi insanmış nişanlınız.ablasının etkisinde kalarak size nasıl davranığının da farkında ama kim haklı kim haksız olduğunu bile bile de böyle davranması biraz tuhaf olmuş.en azında size dürüstlükle de söylemiş bunu.bence sakin davranıp bak şöyle oldu böyle oldu diyerek gereçkleri görmesine biraz yardımcı olursanız size hak verir sizin yanınızda olur diye düşünüyorum.öyle dediğim dedik gibi biri de durmuyo.her şey sizin elinizde olabilir.evlendikten sonra zaman zaman bu tarz şeyler gene yaşarsınız.çünkü ailesi böyle yapmaya devam eder evlendikten sonra da.bence burda yapılması gereken şey sizin ailenizle nişanlınızın ailesi bir araya gelip bu tarz şeyler oldu gibisinden bi çözüme kavuşturmanız lazım.insanlar birbirlerinin huzurunu niye bozar ki hiç anlamış değilim.

Herşey hazır derken, yaşayacağınız ev mi? Erkekler gerçekten daha geç olgunlaşıyor. Ev çeyiz bekleyebilir, sorun değil. Asıl siz baskı altında hissettiğiniz için acele kararlar almayın bence. Okul/kariyer evliliği ertelemek için sağlam bir bahane olabilir diye de hatırlatmak istedim.
Evlenene kadar bazı şeylerin beklentileriyle hepsi canım aşkım modunda. Ama evlenince hala ailesinin etkisi altında kalırsa, ilk hevesi geçtikten sonra sizi bugünkü kadar da kaale almayabilir. O zaman çok pişman olursunuz. Sizin yere daha sağlam basmanız, onun ise olgunlaşması lazım. Gençliğinizin, özgürlüğünüzün bir süre daha keyfini sürün derim şahsen.

.

aynı benm gibi bir durumun var canım bende düşün düşün kafayı yicem,

nişanlımla çok zorluklar atlattık beraber olmak için oldukta çok şukur nişanlandık. aynı şehirde ama semtlerimiz uzak oturuyorum otobüsle 1 1 buçuk saat evlendikten sonra oturucağımız evi benm semtimden aldıktan snra ablasının bana karşı tarvırları dawranışları değişti nişanlımı doldurmaya çalıştı babalar vefat etmiş daha onlar kuçukkken 3 kardeşler anneleri var ayrılmayalım falan die ama nişanlım benm için evi burdan aldı. o zmandan beri düzelemedik alıcağım eşyalara karıştı. şimdide düğün yapamayız maddi durumumuz yok die sorun yapıorlar bende ddim nişanlıma benm sözüm acel oldu 1 hafta içinde nişan yapmadık bohça olayımız olmadı düğün istiyorum ben 2 evliliğimi yapmıyorum ki sonuçta nişanlım beni haklı olduğumu soyluyor anlaşıyoruz ama eve gidince ertesi gun nedense gene aynı nikahtan evlenelim dior bende.. ablasıyla konuşmuyoruz zaten bir kaç mevzu daha oldu nişanlımı sevmesem 1 dk katlamam kımsenn bana byle dawranmasına..

Şimdi ailen bişi demesin,ayrılıp kötü şeyler yaşama evde zulüm çekme diye evleneceksin
Ama yarın öbür gün boşanacak olsan ailen kabul mu edecek?Arkanda mı duracak?
Ailen arkanda şu an bile değil,şimdi ayrılırsan çekeceğinden fazlasını çekeceksin evlenip boşanırsan
Çünkü eşin ve ailesi ailenin arkanda olmadığını anlayacak ve işte o zaman hayat asıl zulüm olacak

Son düzenleme:
Emin değilsen evlenme. Hem sen, hem nişanlın hem de aileler çok daha fazla üzülür. Şimdi ayrılırsan atlatması kolay olur herkes için.

Nişanlını istemediğin soğuduğun için diyorum, yol yakınken ölç biç tart kendinden emin olarak karar ver. Bu evliliği sürdürecek olan sensin ailen değil.

Şuan ayrıldık yani bitti gibi. Bilmiyorum konuşulur mu gelirler mi ailem anlayışlı yaklaşıyor ama ben pes ettim zoruma gidiyor onuda seviyorum ama bu yaşadığım şeyler ilerde daha sorun olursa ben nasıl başa çıkacm. Onu özlicem biliyorum üzülücm suan vücudumda bi kurt varmış da kemiriyrms gibi hissediyorum kafam çok karışık napcm bilmiyorum ama şuam önümde iki seçenek var ama bundan sonra seçenek kalmayacak bilmiyorum napcgmı alışkanlık diye De birşey var

Alışkanlık elbette vardır, ama bir de evlendiğini aynı evde yaşadığınız bir aile olduğunuzu,
hatta belki çocuk sahibi olduğunuzu ve sonradan pişman olup ayrıldığını düşün.

Şu an ayrılmanla evliyken ayrılman kıyas kabul etmez. O yüzden iyi düşün taşın, evliyken onunla yaşayacak ve ailesine katılacak olan sensin.
Ayrılırsan da yine sen üzüleceksin. İki durumu da mukayese et, hakkında hayırlısı olsun.

Âmin inşallah teşekkür ederim. Dün gece aileler barıştırdı işte nişanlımın abartmaları yüzünden ablasına tavır aldım aslında kötü de konuşmamamış nişanlımın abartıları meşhurdyr Zaten inşallah hayırlısı olur

evlenmek için neden acele ediyorsun. Bi kere nişanlın bi erkek olarak evlenecek yaşta değil. Bi erkek 26 -27 den önce evlenmemeli bence. Onların karakteri çokama çok geç oturuyor. Bu süreçte yıpranan kadın ve ilişki oluyor. Çok da istemiyormuşsun ne diye okulunu bırakıp gelin ben onu da anlamadım. Allah akıl fikir versin diyorum

sen daha olgunsun sanıyorum bu ilişkide..karakter olarak cok uyuşmadığınızı düşünüyorum..senin baskınlıgın onu pasivize etmiş belkide bilemiyorum ama çok ortada gördüm kişiyi.

Herşeyi geçtim okulu dondurup gelmişsin çok da İSTEMİYORUM diyorsun .

O zaman yapman gereken belli değil mi

ya bu ilişkiyi sonlandır kimsenin hayatıyla umuduyla oynama ya da hazır değilim de nişanlılık sürecini uzat.

Çünkü psikolojik olarak olduğu kadar fizyolojik olarak da bünyen tepki vermeye başlamış.

Nişanlının tutumu yanlış evet ama o da dengeyi sağlamayı zamanla öğrenecektir. Bu sizin naz ,kapris yapmanıza ve karşı tarafın duygularını bile bile hor kullanmanıza sebep olmamalı.

Şimdiden istemiyorsan evlenince inan herşey daha zor gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…