Bende mi problem var annemde mi

Saka gibi konu. Anneniz normal degil ama uzgunum siz de normal oldugunuzu saniyorsunuz. Anneniz size guvenerek mi kardeslerinizi dogurmus? Okurken korktum umarim siz de evlatlariniza boyle yapmazsiniz. Zira sizin ailede bu sanirim gelenek gibi bisi. Butun bunlara sesini cikarmayan esiniz de en az sizin kadar degisik. Ihtiyaclari olur verirsiniz ama sizinki bildiginiz haraca baglanmis. o parayi verirken neseli verme cabaniz zaten sozun bittigi yer. O para ile ailecek destek almanizi oneririm.
Kesinlikle haraca bağlamış. Göndermeyi kesse kan dökülecek sanırım. 1.500 az para mi ya yazık günah rahat rahat yasayamayacaksam niçin çalışıyorum ki ben herkes kendini düşünsun. Kardeşlerini annesi babası düşünsün sinirlerim bozuldu resmen!

Arkadas annesine bagimli obla iliskisini koparmak yerine kocaaiyla bosanir o derce omru boyunca maddi manevi somurulmeye razi
Ay bi tuhafsiniz madem vermeye devam edeceksiniz burda yakınmayın. Ona vermek zorundayım buna vermek zorundayım hiç bisey vermek zorunda değilsiniz.
Herkesin sinirleri bozuldu burda ya .
Kardeşlerim okuyo diyosunuz siz olmasaydınız nasıl okuyacaklardı?
Kaç para maaş aliyosunuz siz?
Annenizin her dediği yapa yapa sizi nasıl kullanacagini iyi öğrenmiş. Yok falanca market düzdü diye bende yapmak zorunda kalıyorum diyosunuz hayır efendim neden düzmek zorunda kaliyosunuz? Nasıl sizi manipule ediyo anneniz o yüzden böyle laf soyluyo çünkü sesinizi cikarmiyosunuz.

Yerinizde olsam anne artık 5 kuruş bile göndermiyorum. Hem para veriyorum hem de bir sürü laf işitiyorum benim de kendime göre harcamalarim var bu zamana kadar gonderdigime dua et artık yok derdim.
Sizin evladiniz yokmu onların geleceği için para biriktirmiyomusunuz omrunuzun sonuna kadar gonderecekmisiniz?

Arkadas annesine bagimli obla iliskisini koparmak yerine kocaaiyla bosanir o derce omru boyunca maddi manevi somurulmeye razi
Eşin annesi kötü eşin annesi sorunlu ama. Ona gitmek için uçak bileti bile ziyan para. O adam da köleleştirilmiş zerre acımadım ona da. Bir tık karısı fazla kazanıyor diye kişiliğini duruşunu değişmiş o da paraya

Kesinlikle haraca bağlamış. Göndermeyi kesse kan dökülecek sanırım. 1.500 az para mi ya yazık günah rahat rahat yasayamayacaksam niçin çalışıyorum ki ben herkes kendini düşünsun. Kardeşlerini annesi babası düşünsün sinirlerim bozuldu resmen!

Belli yasa gelmis coluk cocuk sahibi olmus bir kadinin annem oyle diyor, annem boyle diyor diyerek her ay neseli para verme cabasi ve cocuklarinin riskini vermesi akil alir gibi degil. Aile sorunlu, konu sahibi ogrendigini uyguluyor, peki ya es? Es de kaliteyi konu sahibinde gormus. Biz kime ne anlatiyoruz belli degil.

Belli yasa gelmis coluk cocuk sahibi olmus bir kadinin annem oyle diyor, annem boyle diyor diyerek her ay neseli para verme cabasi ve cocuklarinin riskini vermesi akil alir gibi degil. Aile sorunlu, konu sahibi ogrendigini uyguluyor, peki ya es? Es de kaliteyi konu sahibinde gormus. Biz kime ne anlatiyoruz belli degil.
Kaç cocugu var konu sahibinin acaba 1 veya 2 olsun hadi. Niye ben cocugumun geleceğinden çalıp vereyim ki rizkini niye vereyim tam komalık bi konu!

Merhaba hanımlar ben gerçekten artık çok bunaldım imdaaatttt diye bağırasım var sorun annem. Sürekli kıyas sürekli alttan laf sokmalar sürekli başkalarının kızı iyi siz kötüsünüz ben çok fedakarlık yaptım karşılığı be oldu milletin umursamaz anneleri el üstünde siz annenizi bilmezseniz lafları gerçekten usandım artık. Yani o kadar çok şey var ki ha gi birini anlatsam bilememiyrum sadece bşr kaç örnek vereyim.

Aileme bir kaç saat mesafede bir şehirde yaşıyorum ayda en az 1 bazen 2-3 gideriz hafta sonları çalışıyorum 2 küçük bebeğim var daha sık gidemeyiz zaten ailem hiç gelmez çünkü onlar niye gelsin ki biz gitmeliymişiz. Bakıcım aniden bıraktı ortada kaldık gelmelerini teklif dahi edemedim. Ama aynı hafta burada bir işleri olduğu İçin geldiler her işlerini hallettim yedirip içirip gezdirip gönderdim eşim izin alıp çocuklara bakarken ben işlerini hallettim sonra hemen gittiler yani ilişkimizi anlayın diye anlattık bakıcın yok biraz duralım çocuklara bakalım demediler ama lafta çok severler

her ay aileme belli bşr miktar maddi yardım yaparım bütçem dahilinde ama bu ona kesinlikle yeterli gelmez hep başlarını örnek gösterir ama bu u öyle bşr yapar ki asla sen az gönderiyorsun demez ki bence az değil 1500 TL gibi bşr rakam falanca gelmiş annesine bu kadar para bırakmış gitmiş bilmem kim kardeşine bunu almış anlamların geliri bizimkinin 2 katı 3-4 ayda bşr benden daha fazla para verir onu sürekli söyler yani resmen psikolojik baskı yapar tüm gün o u konuşur

birinin kızı gelsin onu görmeye gündem bellidir artık alttan laf sokmalarla içimi oyar resmen kuzenim gelmiş kardeşini alıp tatile gidecekmiş onu anlattı anlattı konuyu değiştireyim yok yine aynı şey ne hayırlı evlatmış falan filan

akrabalar senin kızlar soğuk gelip gitmiyorlar diyormuş ki bunu diyenler annemin huyunu bilip onu bize karşı doldurmaya çalışan insanlar her telefon görüşmemiz artık eziyet olmaya başladı bana gidince yine aynı annemi çok seviyorum evet ama gerçekten dayanamıyorum artık kıyaslarsalar laf sokmalar insan annesiyle oturup iki güzel laf edemez mi ya sürekli kıyas alttan laf sokma ama asla yüze direkt söyleme yok direkt söylese daha iyi resmen psikolojik işkence

her gittiğimde her Y düzenli para vermeme rağmen sürekli falanının kızının verdiği para muhabbetini yapması nedeniyle tüm paramı verip çıktığım çok oldu ama verdiğimde de ayy yok yok ben almam ben sen ver diye demiyorum öylesine diyorum diyor
Ay biraz kendinize dönün bence anneniz aşırı uyanık

Ne kadar elit, kültürlü bir aile maşallah:nazar:
Kızlar okuyup, meslek sahibi olup, maaşları ailesine veriyor.
Konu sahibi kendi ailesine bakmadan eşini ve ailesini yerden yere vuruyor. Adamın aldığı ikinci el bisiklet, kardeşine alacağı birkaç parça eşya olay oluyor.
Tam asap bozmalık konular.

İşte çok da duygusal biri bunu yaparsan çok çok üzülür ağlar bşr şey olur diye de korkuyorum tam bşr dertler kraliçesi zaten düşünür düşünür ağlar
Ayda bir cok fazla cocuklu insansiniz. Uc ayda birbgidin yeter. Oraya masraf yapana kadar uakinlardaki illere gezmeye falan gidin esiniz ve cocugunuzla daha iyi. Ailenizden biraz kopun . Para yinr o miktari verin . Haricinde mazeret sunun gelemiyiruz deyin. Telefonda o konulara girerse çocuk dirmuyirbisim var cs. Deyin kapatın. Sizi çok aileci gordüm ven bu kadarına gerek yok

Merhaba hanımlar ben gerçekten artık çok bunaldım imdaaatttt diye bağırasım var sorun annem. Sürekli kıyas sürekli alttan laf sokmalar sürekli başkalarının kızı iyi siz kötüsünüz ben çok fedakarlık yaptım karşılığı be oldu milletin umursamaz anneleri el üstünde siz annenizi bilmezseniz lafları gerçekten usandım artık. Yani o kadar çok şey var ki ha gi birini anlatsam bilememiyrum sadece bşr kaç örnek vereyim.

Aileme bir kaç saat mesafede bir şehirde yaşıyorum ayda en az 1 bazen 2-3 gideriz hafta sonları çalışıyorum 2 küçük bebeğim var daha sık gidemeyiz zaten ailem hiç gelmez çünkü onlar niye gelsin ki biz gitmeliymişiz. Bakıcım aniden bıraktı ortada kaldık gelmelerini teklif dahi edemedim. Ama aynı hafta burada bir işleri olduğu İçin geldiler her işlerini hallettim yedirip içirip gezdirip gönderdim eşim izin alıp çocuklara bakarken ben işlerini hallettim sonra hemen gittiler yani ilişkimizi anlayın diye anlattık bakıcın yok biraz duralım çocuklara bakalım demediler ama lafta çok severler

her ay aileme belli bşr miktar maddi yardım yaparım bütçem dahilinde ama bu ona kesinlikle yeterli gelmez hep başlarını örnek gösterir ama bu u öyle bşr yapar ki asla sen az gönderiyorsun demez ki bence az değil 1500 TL gibi bşr rakam falanca gelmiş annesine bu kadar para bırakmış gitmiş bilmem kim kardeşine bunu almış anlamların geliri bizimkinin 2 katı 3-4 ayda bşr benden daha fazla para verir onu sürekli söyler yani resmen psikolojik baskı yapar tüm gün o u konuşur

birinin kızı gelsin onu görmeye gündem bellidir artık alttan laf sokmalarla içimi oyar resmen kuzenim gelmiş kardeşini alıp tatile gidecekmiş onu anlattı anlattı konuyu değiştireyim yok yine aynı şey ne hayırlı evlatmış falan filan

akrabalar senin kızlar soğuk gelip gitmiyorlar diyormuş ki bunu diyenler annemin huyunu bilip onu bize karşı doldurmaya çalışan insanlar her telefon görüşmemiz artık eziyet olmaya başladı bana gidince yine aynı annemi çok seviyorum evet ama gerçekten dayanamıyorum artık kıyaslarsalar laf sokmalar insan annesiyle oturup iki güzel laf edemez mi ya sürekli kıyas alttan laf sokma ama asla yüze direkt söyleme yok direkt söylese daha iyi resmen psikolojik işkence

her gittiğimde her Y düzenli para vermeme rağmen sürekli falanının kızının verdiği para muhabbetini yapması nedeniyle tüm paramı verip çıktığım çok oldu ama verdiğimde de ayy yok yok ben almam ben sen ver diye demiyorum öylesine diyorum diyor
Anneniz kusura bakmasında para verenler ile kıyaslayacağına vermeyip annesinin yüzüne bakmayanları da düşünüp şükretseymiş keşke. Hemen hemen hepimizin ailesi zamanında kuzen, akrabalarla kıyas yapmıştır ama sizin ki başka bi seviye artık ben asla susmazdım ne yalan söyliyim annemde olsa '' git onu evlatlık edin o zaman benim gelirim neyse o. '' derdim. Ki öyle de sizde sonuçta bi aile geçindiriyorsunuz herkes ailesine para göndermiyor aksine ailesi destek veriyor. Bunu da ekleyin kendisine filancanın anne babası da damadına araba almış diyin :D Nefret ediyorum şu kıyaslamalardan hele ki bunu anne baban yapınca daha da üzüyor insanı. Benim ki cesaret edemez. En son bu kıyaslamaları yaptığında ders ile ilgili ben de ona '' kuzenim keşke senin kızın olsaydı ne güzel olurdu '' dedim. Allah korusun hiç çekemem ben öyle şımarık evladı dedi :D Kendileriyle çelişiyorlar resmen. O yüzden para göndermeyin bence nasılsa her türlü laf yiyorsunuz en azından işittiğiniz azara değsin ki değerinizi de anlar.

Ya hazır konu hortlamisken merak ettim sorayım, zam geldi mi sizin 1500tlye? Malum asgari ücret zammı vs 1500 yetmez artk bence
1500 yeter mi konu sahibinin anasına? 15 000 dir o. Eli sürşmüştür. 35 000 TL maaşı varmış konu sahibinin, 1500 le yetinip rahat bırakırlar mı ahajajsjdjd

1500 yeter mi konu sahibinin anasına? 15 000 dir o. 35 000 TL maaşı varmış konu sahibinin, 1500 le yetinip rahat bırakırlar mı ahajajsjdjd
Damat evi geçindirsin sen de bize bak diyormuş ya. Bu konuya da yorumlar yapmışım ama unutmuşum bak. Tekrar konu hortlayınca hatırladım. Anne evlerden Irak.

Damat evi geçindirsin sen de bize bak diyormuş ya. Bu konuya da yorumlar yapmışım ama unutmuşum bak. Tekrar konu hortlayınca hatırladım. Anne evlerden Irak.
Bir yılı geçmiş, unutulur. 1500 devede kulak konu sahibinin maaşına göre, o ana 1500 ile yetinmez, konu sahibi de deli gibi korkuyordu geçen sene bu vakitler, anam sırt döner bana diye. Çok çok çok fazlasını vermiştir, kocası tiktok izlemekte haklı valla, böyle eşim olsa ben de kasmazdım, ne halin varsa gör derdim.

Bir yılı geçmiş, unutulur. 1500 devede kulak konu sahibinin maaşına göre, o ana 1500 ile yetinmez, konu sahibi de deli gibi korkuyordu geçen sene bu vakitler, anam sırt döner bana diye. Çok çok çok fazlasını vermiştir, kocası tiktok izlemekte haklı valla, böyle eşim olsa ben de kasmazdım, ne halin varsa gör derdim.
2021 deki 1500 ü 3000 4000 yapmıştır en az anne. Bir de en az veren çocuğu konu sahibiymiş. Diğer iki çocuğundan da daha fazlasını alıyormuş. Valla bravo. Kadın kendine yatırımlık çocuk doğurmuş. Ömür boyu rahat edecek 😅😃

annende tabi ki

kaç yasında kadınsın hala seni yönetmeye çalışıyor

Back
X