Bende mi sorun var acaba?

meli_su

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
64
0
86
Adana
ya kızlar bişey merak ediyorum başlarda herşey çok iyiyken üstüme düşerken hergün arayan bi erkek 1 aydan sonra değişiyor eskı arama sormaları kalmıyor hepsimi bunların böle artık kendımde arıyorum nedenleri bendemi anormallik var acaba suan yenı baslayan bi ilişkimde 1 ay oldu hemen hemen ılk baslarda süperdi ya hakketten bu farklı diğerlerinden diordum ama farkı yok aramaları kestı msj yazmaya bile üşeniyor sankı kendısıne sölediğimde neden hep bana yükleniorsun dior artık nasıl davranacağımı bilmiorum bu erkekleri nasıl bu hallerinden kurtarabiliriz ya böle olsun istemiorum((

demek ki onlar oldukları gibi davranmıyorlar. yada zamanla hevesleri kaçıyor.

ilk günler kandırmaya çalışıp emeline ulaşınca keyiflerine bakıyorlar.

yada hayallerinde ki kız değilsiniz bunu anlayıp yavaşça uzaklaşıyorlar. açıkça sormalısın.

doğru insanlar çıkmamıştır karşına canım, ümitsiz olma bu konuda.seni mutlu etmeyen kişiler için de çok üzülüp kendini harap etme.

Ah canım benim hepsi aynı diyemiyeceğim ama bir derdi bir problemi olbiirmi yada sen üzerine çok düşüyorsundur çok ilgi gösterdiğin için şımarmış olabiir .Biraz kendi haline bırak arayıp sorma ilgilenme erkekler eld ettikleri zaman taamm bu bana aşk benen başkasını görmüyor dedği zaman ilgi alakayı kesiyorlar nasıl olsa bende ayrılmaz düşünceleri çok gelişmiş.Biraz rahat ol onuda kendi haline bırak sen kaç o seni kovalasın çağırınca gitme işim var de biraz ilgisiz davran hemen değişir tabiiiiii seni gerçekten seviyor ve değer veriyorsa bu çok önemli kolay gelsin.Moralinide bozmak istemem ama 1 ayda bunu yapan yarın bir gün evlenince de bu ilgiyi keserse asıl o zaman çok zorlanır yıpranırsın.

ya aksıne bende öle cok ılgi göstermemeye calısıyrm sımarmasn die ama hayatıma giren herkes aynı ya artık ümitsizliğe düştüm doğru biri çıkmazmı insanın karsısına ( hepsi aynı mı olur dediğiniz gibi ilk günler allahım her dk ararmalar msj falan sıkılrı olmustm face ye hergun şarkılar göndeermeler ama hala sevıyrm senı dior ama ılgıyı kestı aradgnda soğukda davranmıor anlamıorm artk ne yapmak ıstıolr bız neden öle değiliz kendı adıma konusuym cok sevdgını bildiğim halde heran kaçaçakmıs elımden gözüyle bakıyorum sahiplenemiorm bi türlü rahat olamıorm

ilk başlar da tawlama olduğu için sonra da çantada keklik gibi görüyorlar fazla üstüne gitme derim kaçan kovalanır

Hayatta bir konudaki olumsuzluğa odaklanınca o hep başımıza gelir... "Arkadaşlarla gezmeye gideceğim, hava güzel olsa" deriz yağmur yağar. Bir elbiseyi çok beğeniriz istediğimiz bedeni kalmamıştır, diğer bir mağazaya gittiğimizde bize uygun olanı vardır ama bu kez de modeli hoşumuza gitmez. Bunlar tekrarlandıkça karamsarlığa kapılırız ve yolunda gitmeyen şeyler daha çok dikkatimizi çeker. Sizin de zaafınız ilgi olduğu için bu konuda kendinizi şanssız hissediyorsunuz ve her seferinde aynı şeyi yaşayacağınıza inandırmışsınız kendinizi neticesinde de aklınıza gelen başınıza gelmiş...

Teselli için söylemiyorum, bu gerçektir; erkeklerin beklentileri ve ilişkiye bakışları bizlerden çok farklı... Kadınlar ilişkinin başlama evresinde kendilerini geri çekerler, adama güvenmeden adım atmazlar. Bu nedenle erkekler ilişkinin başlangıcında sürekli arar, mesaj atar, hediyelere boğar... İlişki ilerledikçe kadın erkeğe bağlanır ve artık kendini geri planda tutmak yahut naz yapmak için sebebi kalmaz çünkü adama güvenmiştir, bunun rahatlığı da er kişiye yansır ve artık sürekli arama, ilgi gösterme gereği duymaz... Artı, erkekler ilişkilerini hayatının odak noktası yapmazlar, hayatlarında biri varken de daima ellerinin altında dışarı çıkabilecekleri bir "kanka", bilardo, langırt,vs. oynayabilecekleri bir mekan, hayatlarındaki kadını kaybederlerse "dostça" da olsa görüşebilecekleri bir kız vardır...(Kimileri bunu öyle "üstü kapalı" yapar ki siz her şey bittiğinde bile hala kendinizi onun cumhuriyetinin prensesi zannedersiniz...) Oysa bir kadın ilişkiye başlarsa kendini kilitler, hayatındaki adama göre giyinir, ortamlara girer, gönül gözünü kapatır, dünyada başka erkek kalmadığına inanır, yaşamının en büyük paydasını, tüm sevinçlerini adama endeksler, onu kaybedince hayat sona erecekmişçesine...

Peki bunu kabullenip "erkeklerin doğası böyle" diye ilgisizliği sineye mi çekelim? Elbette hayır... İlişkinin başında ona güvenene kadar onu hayatımızın merkezine koymadığımız halde kalalım... Hani o zamanlar kendi ayaklarımızın üstünde durabiliyor, yalnızken de mutlu olabiliyor ve birey olarak yaşayabiliyoruz ya, o hayatımızdayken de böyle olalım ve ona bunu hissettirelim... "Ben zaten mutluyum, sen hayatıma geldiğinde daha da mutlu oldum ama yanlışını görürsem mutluluğuma kaldığım yerden devam ederim, o nedenle beni üzme ve kaybetme" duygusunu yaşatalım... Adam kendimize verdiğimiz değere hayran kalsın ve kıymetimizi bilmemize "eşlik etsin" Dünya üç günlük, bu yaşa geldik, en az 1 gün geride kaldı bile...

bazı erkekler böyle oluyor. bence en iyisi sende ilgisiz davranacaksın zaten ilişkinin biteceği varsa sen ne yapsan biter

ah canım...!

bende eşimle ilk tanıştığımda eşim günde en az 10 kere arar,100 lerce msj atardı...

aradan 2 ay geçti...10 kere arama 1 aramaya,100 lerce msj 0 a düştü...!

bende çok sinir oluyordum ve kendimi yıpratıyordum baktım olacak gibi değil...!

o beni aramıyorsa bende onu aramam dedim.1 hafta boyunca ne o ne de ben aradık birbirimizi.arkadaşımla buluşup çay bahçesine gitmiştik...aradı!nerdesin dedi.söyledim ve 5 dk içinde yanıma geldi...

o gün bu gündür günde enaz 2 kere arar...!

bence onun vazgeçilmez olduğunu düşündürme.

sende ona onun sana davrandığı gibi davran.

ve asla peşinden koşma.

KAÇAN KOVALANIR...!

erkeklere göre ilk 1-2 ay cicim ayları oluyormuş vede cicim ayları geçince artık herşey eskiye dönüyor monotonlaşıyor.erkekler elde edene kadar o kadar uğraşıyorlarki bizlerde aaa çok ilgili bu çok beni seviyor hoşlanıyor diyoruz ve yelkenleri suya indiriyoruzz en büyük hatayıda burda yapıyoruz.her isteklerini anında yapmamalıymışız ben bunu öğrendim.iyice burunlarını sürttürmek gerekiyor ne kadar çok acı çektirirsen o kadar çok kıymete biniyormuşuz onların gözünde.vede arkadaşların dediği gibi kaçan kovalanır.kıskasa kıssas yap canım.aramazsa arama ilgilenme,o sana nasıl davranıyorsa aynısını sende ona yap.

Demekki ne sen onun icin, nede o senin icin dogru kisiler deilsiniz.. Yoksa 1 ayda olacak seymi allah askina.. Oyle asklar varki 1 ayi birakin aradan yillar dahi gecse sevgileri bagliliklari gunden gune artio, oyuzden umidinizi yitirmeyin hala oyle asklar var !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…