Bende mi sorun var arkadaşlar?

bunun sevgilin olduğuna emin misin? bak sana bir abla tavsiyesi, derhal bitir bu adamla olan ilişkini (her ne kadar tek taraflı bir ilişki olsa da). adam yaralarını iyileştirecek, sonra da başka birine aşık olup çekilecek hayatından.. seninle avutuyor kendini, izin verme buna..

Eğer yanında mutlu değilsen kendini boşuna yıpratma eğer seni sevdiğini hissetmiyorsan bırak ben bırakmadım daha çok üstüne gittim 1 yıl geçti hala üzüntüsünü taşıyorum şu an ki aklım olsa acı çekeceğimi bilsemde bırakırdım gerçi her yol üzüntüye çıkıyor sen diyorsun ya zaman her şeyin ilacı

Ya ya tabi geçmişinizle seviyordur kesin. Oma deyin ki eski x erkek arkadaşım kadar kimseyi seçemem. Sonrada arayın rüyamda gördüm diye. Bakalım kendisi nasıl hissedecek

uyyyyyy ben bu erkeklere gerçekten sinir oluyorum kardeşim herkesin geçmişi var unutamadığı güzel anıları vs ama önüne bak sen artık sevdiğin insanla konuşulurmu böle şeyler geçmiş geçmişte kalmıştır ben ayrılın falan demiyorum ama tepkinizi koyun sınırlarını bilsin yani sizin kırılacağınızı düşünmeli siz onun arkadaşı değil sevdiği kişisiniz bence biraz zorlayın kırıldığınız anlasın

Ben size gerçekten çok üzülüyorum. Bu 3. Konunuz takip ettiğim. Üzülüyorum sözünü asagilamak olarak almayın bir insan olarak bu kadar kendinizi mutsuz etme çabaniza üzülüyorum

Sevgilin belliki cok kirilmis, uzulmus cok sevmis bunu anlarim ama sevgilinin hala gecmiste yasamasinj anlamam. Sorun sadece o kizi sevdigi kadar kimseyi sevmeyecegi degil, asil sorun gecmiste yasamasi. Takilip kalmis o yillara.

Cok dogru yazmissin. Aşık olacak yeniden ve o unutamadigi sadece anilarda kalacak.

Sevgilin belliki cok kirilmis, uzulmus cok sevmis bunu anlarim ama sevgilinin hala gecmiste yasamasinj anlamam. Sorun sadece o kizi sevdigi kadar kimseyi sevmeyecegi degil, asil sorun gecmiste yasamasi. Takilip kalmis o yillara.

Aynen işte olan bu.. sadece o kız konusu değil. Başka olaylar da var. Ara ara ısıtır isitir konuşur. Canı sıkılır . O konuda sabırla dinlerim yanında olurum. Ama ben artık arkadaşı değilim ki

ayrılırmısnız barışırmısnız bilemem ama kesin olan tek şey bidaha eski sevgilisinden bahsetmicegi.

evet doğru demiş anlatanda suç .
insan eski sevgilisiyle yaşadıklarını sevgilisine anlatır mı hiç !
aynı şey benim başımada gelmişti ..
sürekli geçmişine takılıp kalıyorsa, gerçekten bırak arkadaşım boşver.
böylelerinden bir şey çıkmıyor .

Ohoo sen hatayi en basinda yapmissin. Baskasini asla o kadar sevmeyecegini söylemiş sende olsun demissin. Haliyle adam seni yara bandi olarak görmeye baslamis, ona istediği zaman eski sevgilisinin acisini dindirme garantisini vermissin bu yüzden cani ne zaman acisa sana acilip yaralarini sarmani bekleyecek yapmassan da e bilerek beraber oldun garantisini basinda vermiştin diye dusunup seni suçlayacak. En basinda ben bu şekilde yapamam deseydin peşinde kosardi ve asla sana eski sevgili muhabbeti yapmaya cesaret edemezdi. Bu şekilde göz karartmalar iyi değil ne kadar sevsende. Bence bu noktadan sonra yapabilecegin iki şey var: birincisi; ya çok sert bir çizgi çekip bir daha asla eski sevgili muhabbetini birak ruyasinda bile görmeye cesaret edemeyecek kadar surundurmek ayri kalmak olmuyorsa gurursuz olmamak adina tarihe gömmek, ikincisi; yara bandi olarak bir omur devam etmek sen o ve eski sevgilisi bir omur hep birlikte yasamak. Sen sec.

kızmadım sevgiline ağır yaralanmış çünkü biz bayanlar aldatıldığımız da ne kadar ağır hissediyorsak erkekler de ağır hissediyorlar . sen yola her şeyi bilerek çıkmışsın en başta kendini bu tip şeylere hazırlaman gerekirdi . belki de sana çok güveniyor onu onun gibi bırakmayacağını düşünüp senle devam ediyor . ama kız olur da ona geri dönerse seni bırakıp gitmeyeceğinin garantisi yok ki hala sana kızı anlatıyor onu rüyada gördüğünü anlatıyor . ama bir taraftan da bu kadar içi dışı bir olması da iyi saman altından su da yürütebilirdi .

insan tartisir, kizar, bagirir, kuser, tafra yapar, tepki koyar filan falan. kut diye otta b..okta ayrilalim tmm bitti olmuyor muhabbetine girmissin. iliskiyi kevgire, basit bir baslangicli bitisli oyuncaga ceviriyorsunuz bu triplerle.
saka mi, oyun mu.. iliskin devam edecekse insan gibi konusursun, gerekirse insani olculerde tavrini koyar kavgani da edersin. bitireceksen de bu bu bu sebeplerle bitsin der ceker gider bitirirsin.
yamali oyuncaga donmus iliskiler zaten oyle boyle bitmeye mahkum.
ciidiye alin bazi seyleri. iliski yasamak cocuk oyuncagi degil. sonra, neden iliskiler lacka dersiniz.

Farkındayım bu soylediginizin. Hyundai da memnun değilim zaten. Ama huy işte, değişmeye çalışıyorum ama max 1 hafta sakin kalabiliyorum. Sonra yine gözümü karartiyorum. O da bırakmıyor.

Nasıl değişecek bu huy bilmiyorum

onun birakmamasi hosuna gidiyor sanirim. bunun keyfini de yasiyor olmalisin. ama o da en nihayetinde bir insan, belki de iyi bir insan bu tavirlari haketmeyen. onun da duygulari var. durduk yere bitirelim demek bir insani uzer, gercekten uzer.
tartisacaginiz zaman, kizdigin zaman, sinirlendigin zaman, gozun karardigi zaman, sadece dusun; bu konu, iliskiyi bitirmek icin yeterli bir sebep mi, karsimdaki insani uzmek, kirmak, bitirmek, silmek icin gercekten yeterli bir sebep mi?
konunun agirligina gore tepkinin dozajini ayarlayabilirsin. bunu yapabilecek kadar mantikli gorunuyorsun.
bir gun gercekten cok onem,i bir konu olur, yaptigin o buyuk tavir onem kazanmaz o zaman. tavir yap yap yap yap en sonunda onemsizlesir tafralarin, sikilir karsindaki, yorulur, ve kut diye birakiliverirsin. o birakmayan kisi oyle bir birakiverir ki neye ugradigini sasirirsin.

Aynen bunu da biliyorum. Dedigim gibi gözümü karartiyorum işte. O tamam diyecek ve bitecek. O an bunu göze alıyorum.

Dediğin gibi yapmaya çalışacağım. Bitirme lafı düşünceden dile geçmeden önce söylediklerini düşünecegim.

Kendimi değiştirmem gerek

eğer onun seni gerçekten sevdiğine inanıyorsan politik olmasını söyle. hatta ben sana karşı politik oluyorum diye ufak bi laf sokki istesen seninde eskileri hatırlatabileceğini bilsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…