• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende mi sorun var karşıma çıkanlarda mı?

fidess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2013
63
37
88
Merhaba arkadaşlar daha önce sorunlu geçip sonlanan bir görüşmemden bahsetmiştim.Linki aşağıda merak edenler olursa.. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ben-anlamadim-bu-isi.861566/#post-42877932 Bir hafta önce biriyle tanıştım o da sonlandı.Çarşamba günü konuşmaya başladık aradı 1 saate yakın konuştuk. sonraki günlerde mesajlaşmaya başladık geçen pazar günüde görüştük.görüşmemiz de oldukça uzun geçti yaklaşık 6 saat sanırım mekanda değiştirdik uzun uzun sohbet ettik.ben beğendim karşımdaki kişiyi ve tanımaya çalıştım ve daha fazla konuştum ona göre çekingen bir yapısı olduğunu söyledi..seninle görüşmek istiyorum sende istersen dedi görüşme sonrasında da eve vardın mı üşütmüş tün doğalgazı aç tarzında ilgili mesajlar attı.Ertesi gün yine mesajlaştık ama bir şey fark ettim geç cevap veriyordu öncekilere göre ben kendimi çektim bakalım ne yapacak diye hiç yazmadı ertesi gün yine yazmadı bende dayanamadım içindekileri söyleyebilirdiniz görüşmeye devam etmek istediğinizi söylediniz bir şeyler daha yazdım hatırlamıyorum veda ettim...saatler sonra mesaj attı dönemedim diye görüşmelim tanışalım müsait olduğumuzda dedi yine ve yazamama mazeretlerini söyledi işi varmış falan dedim iki kelime edecek vaktiniz mi yoktu dedim..tanımak için zaman gerekir dedi..müsait olduğunuzda telefondan konuşalım dedim.tabiki dedi ama dönmedi facebookta gönderi paylaştığını gördüm..tekrar mesaj attım ben arayayım görüşelim diye..ben ararım dedi müsait olduğumda..vakit geçti aramadı..hani söylese şu işim var diye öyle bir şeyde yok..ve ben yine bitirici mesaj attım. Ertesi gün aradı ama meşguldüm işim bitince mesaj attım ama dönmedi. .benim bitirici mesajlarımı görmezden gelmesi de tuhaf kendi bildiğince davranması ..ben tezcanlı biriyim mesaj gelmezse beklerim kafama takarım bu huyumu değiştiremiyorum.ancak tanışma döneminde karşımdakinin olumlu düşünüyorsa heyecanlı olmasí ilgili olması gerekmiyor mu?Neden ben hep aynı şeyleri yaşayıp duruyorum:(

sanırım fazla heyecanlısın.. :))
bayanların biraz daha ağırdan alması lazım ilk görüşmede galiba bütün kartlarını açtın.. çbidaha yapmazsın :)

Sanki biraz fazla boğmuşsunuz.
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama sürekli mesaj atarak bir de daha yeni tanışma döneminde kişinin gözünü korkutmuş olabilirsiniz.
Böyle şeylere gelemeyen bir yapısı olabilir.
Eğer her tanışmanızda böyle tezcanlıysanız erkekler çabuk bıkabilir bundan.

Ugrasmamissiniz ki, üstüne üstüne gitmissiniz. Boşverin aramazsa aramasın. Azıcık tepkisiz olun.

biraz sabirsiz gibisiniz. Belki gercekten isi vardi, cani birseye s1k1misti bunlara bu kadar takilmamak gerek. Hemen bitirici mesajlar yazmayida dogru bulmadim acikcasi. Biraz daha sabirli olmakta fayda var.

Dogal olmasina musade edin. Aski bulmayin o sizi bulsun. Zaten bulduktan sonra yeteri kadar efor harcaniyor :KK49:

Yeni tanıştığın biri ile ancak bu kadar konuşabilirsin zaten .
Ortada bir sorun yok .

Cok israrci olup bide yazmazsa gorusmemekle.tehtid etmissin.o cocuktan hayir gelmez bosver

sanırım fazla heyecanlısın.. :))
bayanların biraz daha ağırdan alması lazım ilk görüşmede galiba bütün kartlarını açtın.. çbidaha yapmazsın :)
sohbetimiz uzadı bende olduğu gibi biriyim içim dışım bir anlattım kendimi arkadaşlardan iş hayatından aileden kişisel özelliklerden falan bahsettik..kartları açtığımı bende düşünüyorum ama o an bunun farkında olamıyorsun ki..

Bırak adam.nefes alsin:KK53: hem o görüşmek istiyorsa yüz ver dünden razi olup da atlama öyle

Biraz fazla tezcanli ve israrci davranmissin, keske biraz oluruna biraksaydin

Sanki biraz fazla boğmuşsunuz.
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama sürekli mesaj atarak bir de daha yeni tanışma döneminde kişinin gözünü korkutmuş olabilirsiniz.
Böyle şeylere gelemeyen bir yapısı olabilir.
Eğer her tanışmanızda böyle tezcanlıysanız erkekler çabuk bıkabilir bundan.
Önceki tanışmalarımda hep böyleydim diyemiyorum, şunu söyleyebilirim normal akışında yürürse ben de o akışta sürdürüyorum..Erkeklerin geç cevap vermesi ya da net olmaması belirsizlik beni huzursuz ediyor.Kafama takıp üzerinde düşünüyorum..Ve buna göre davranıyorum.Yanlış kararlarda veriyorumdur mesajlaşırken..Bu huyumdan da rahatsızım erkeklerin net olmamasından da..

Ben tezcanlı davrandım bunun farkındayım ama o anki ruh halim öyle oluyor etrafımdakilerde aracı kişiler, kardeşlerim) sürekli soru soruyor ..Aramadı mı,ne oldu ,hala mı mesaj atmadı ,bu kadar da olmaz gibi sorular sorulunca ister istemez etkileniyorum

ben artık hiçbir şey yapmayayım değil mi çoğunluğun yorumuna göre karşımdakinin çok üstüne gittim ve bunalttım..Sonuca bağlamak için (belirsizlikle baş edemiyorum ) bitirici mesajlar attım...Artık aramaz beni..

Arkadaşlar yazmış her şeyi zaten. Ek olarak, başlangıç aşamasında biraz geride durmanız şart. Yani duygularınızı fazla ön plana çıkarmak veya arayıp mesaj atmak, durmadan kendinizi hatırlatmak çok çekici görünmüyor. Kendinizi yiyin ama aramayın.

ben artık hiçbir şey yapmayayım değil mi çoğunluğun yorumuna göre karşımdakinin çok üstüne gittim ve bunalttım..Sonuca bağlamak için (belirsizlikle baş edemiyorum ) bitirici mesajlar attım...Artık aramaz beni..
Yani gerçekten karsin daki insan senle görüşmek istiyorsa yine yazar size sözde bu sefer daha sabırlı davranirsiniz. Demek ki herşey ani olsun istememiş sonuçta buda tanıma aşaması değil mi ne kadar konussanizda bi anda taniyamazsiniz ki. Ama şurada hak veriyorum uzun süre geçmesine rağmen mesaj atmaması falan dusundurmus sizi bende olsam herhalde bende neden böyle yapıyor diye düşünürüm. Ama demekki yapısı oyle sanırım çekingen de demiştiniz büyük ihtimal bu haller de ondan kaynaklanıyor

Yani gerçekten karsin daki insan senle görüşmek istiyorsa yine yazar size sözde bu sefer daha sabırlı davranirsiniz. Demek ki herşey ani olsun istememiş sonuçta buda tanıma aşaması değil mi ne kadar konussanizda bi anda taniyamazsiniz ki. Ama şurada hak veriyorum uzun süre geçmesine rağmen mesaj atmaması falan dusundurmus sizi bende olsam herhalde bende neden böyle yapıyor diye düşünürüm. Ama demekki yapısı oyle sanırım çekingen de demiştiniz büyük ihtimal bu haller de ondan kaynaklanıyor
Dünden beri aramıyor benim davranışlarım nedeniyle de olabilir kendini benim bilmediğim nedenle çekmişte olabilir..Bende tanımak için zaman gereklidir düşüncesindeyim, bunu hatta ona ben söyledim.Görüşme öncesinde gayet normal mesajlaşırken sonrasında kesinti olunca olumsuz düşündüğünü çıkardım.Üzüldüm çünkü ben etkilendim ondan.Ani karar verip bitirici mesaj attım..Sonrasında umursamazca davrandı ..ben herhangi bir şey demeyim mi artık:))Gelirse gelir gelmezse elindir mi diyeyim..

Dünden beri aramıyor benim davranışlarım nedeniyle de olabilir kendini benim bilmediğim nedenle çekmişte olabilir..Bende tanımak için zaman gereklidir düşüncesindeyim, bunu hatta ona ben söyledim.Görüşme öncesinde gayet normal mesajlaşırken sonrasında kesinti olunca olumsuz düşündüğünü çıkardım.Üzüldüm çünkü ben etkilendim ondan.Ani karar verip bitirici mesaj attım..Sonrasında umursamazca davrandı ..ben herhangi bir şey demeyim mi artık:))Gelirse gelir gelmezse elindir mi diyeyim..
Evet kesinlikle :) çünkü siz artık bütün hakları doldurmussunuz benece ona bırakın artık :) BiDe ben şuna çok inanıyorum. Kaderinizde yaziliysa o sizin rahat olun:KK54: ama degilse yapcak bisey yok arkadasim önümüZdeki maclara bakacagiz :KK48:

Back
X