Uzun süreli bir ilişkinin ardından tam 2 yıldır kimseyi hayatıma alamadım. Önceki ilişkimden kalma yaralarım cok geç iyileşiyor. Hâlâ zaman zaman kendime üzülüp gözyaşı döktüğüm bile oluyor. Eski ilişkimi tekrar yaşamak için değil de anılarım yıllarım ve de verdiğim emeklere üzülüyorum. Bu süreçte duygularımı belli ermeden tek başıma yaşamaya çalıştım üzüntümü. Giderek artan bir üzüntü sonucunda alkol almaya başladım. Kendimi kötü hissettiğim zamanlarda içiyorum ve daha da üzülüyor olarak buluyorum kendimi.
Hayatıma birini almak değer görmek doğru kişiyle karşılaşmak istiyorum ama olmuyor birini alamıyorum cesaret edemiyorum bana değer verenlere karşı bir şey hissetmediğim için de kendimi suçlu hissediyorum fakat duygu besleyemiyorum napayım çok uzun ya da saçma olabilir sadece bu durum normal mı ya da ne yapmalıyım?
(
Hayatıma birini almak değer görmek doğru kişiyle karşılaşmak istiyorum ama olmuyor birini alamıyorum cesaret edemiyorum bana değer verenlere karşı bir şey hissetmediğim için de kendimi suçlu hissediyorum fakat duygu besleyemiyorum napayım çok uzun ya da saçma olabilir sadece bu durum normal mı ya da ne yapmalıyım?