ztn 3 yilimi verdigim kisi beni buyuzden aramiyor sormuyor.. Bende aramicam.. Benim icinde bitti..yrn
ona aiz herseyi yok edicem.. Hepsini..
Kolay deil ama yaicak baska birseyim yok.. Hep bir ailem olsun istemistim,..ama nasip deilms.. Böyle insanlardan ztn aile olmaz.. Bende okulumu bitirir masterimi yaparim allah nasip ederse..
Farkettimde ben bugune kdr kendmdn cok twaiz verdim.. Ilkönce sevgilim dhdigim adam beni ezdi simdide ailesi.. Ama yeter artik!
Aynen öyle.. Kendni cok zeki saniyor.. Ve ben bu adamin oyununa her seferinde geliorm..ama kesin ve kesin bitiricem okulumu o hayatimda olsun olmasin..
Beni aramiyor zaten.. Son sözü anneme düsmanmissin sen dedi ve birdaha yazmadi.. Benim devam etme gibi bir gücüm yok.. Annem taniyor du ailesini ve kesin kesin istemiyorlardu o aileyi..ben dinlemedim.. Durumu anlattigimda bn sana dedim dedi sinirlendi..
Kararliyim güclü olucam dönmücem..ben sevdigim adami yazi yolda birakmamak adina allah korkum oldugundan birakmadim.. Ama bendeinsanim

Bana aldiklari esyalari napim? Gerci ck f zla degerli birsey yok ama ... Bende kalmasin.. Göndermek kabalik olurmu? Yada onlarin dilinden konusayim parasini göndereyim?