• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende mi sorun yoksa ailesindemi?

Copluk mu? Yuh ki ne yuh!! Canim benim nisanlin "Anneme dusmanmissin" diye mesaj attiginda, ben annene dusman degilim, copluk vs gibi laflarina kirildim, sana ilettim, ama sen annen aglayinca bana dusman kesildin diye guzel guzel anlat.

Ayrilsan da hakliyken haksiz duruma dusme. Niye ayrildigin, nye uzuldugun konularinda her zaman acik ol

Son düzenleme:
Beni böyle tatlı tatlı konuşup laf arasında ezmeye çalışan kayınvalide ve görümce adayım olsaydı karşımda ilk defa büyük konuşuyorum yedirirdim orda o lafları onlara, susmazdım ne demek çöp, çaput? Ne hakla benim eşyalarımı çöp yerine koyarlar?:41:
Bildirirdim hadlerini, karşındaki saygılı da saygıdan susacaksın?
Hele ki erkek arkadaşın önce fırtınlar koparmış, sonra seni fena yaparım! O saate sen güzel deyip, kayınvaliden pahalıya ondan beğendi derken kulakları pamuk mu tıkalıydı da seni seviyorlar diyebiliyor? Lügatında çöp, çaput' un kelime anlamı bilmediğimiz birşey herhalde?

Ve sende kalk, ben mi abarttım de.. :ssz:

aman allahım bunlara saygısızlık yapmayacaksın da kime yapacaksın?

vede çok safsınız!!!

ya neyse daha bişey yazmiycam banlanıyorum sonra hep...

Ya valla sevgilinin son dediklerine kadar tutulacak bir tarafı vardı belki bu konunun. Sonuçta aşıksındır, evlennce anne falan düşünmezsnz uzakta yaşarsınız.

Ama klasik anne sömürüleri.. Klasik ağlayan anneye üzülen oğluş modeli.

Evlendiğinde de hep onun ogluyla evlendiğin için hayatının kurtuldugundan, güzel elbiseler giyebildiğinden bahsedicek. Ve sen bi daha annesinin hiçbir söylediiğini sevgili oğluşa şikayet edemiceksin. Daha fazla vıcıklaşmadan mesele oğluşumuza güzel bir açıklama yaparak ayrıl. Ben problemli anne ve kızkardeşle uğraşamam, huzurlu bir ev istiyorum sadece de yeter. Bak şu durumda ayrılırsan arkandan diyecek kötü bişeyi olamicak sevglsnn ve kendni suçlicak bu ayrılıkta. Ama yarın öbür gün büyük kavgalar olduktan sonra ayrılık yaşarsan arkandan oh oldu kurtulduk terbiyesizden dicekler.

Bu insanlarla kavga edicek duruma gelme.

yaşam size sunulmuş bir armağandır! ne şekilde yaşayacağınızı sizin seçimleriniz belirler. yaşanılanlar hiç hoş değil çok yorarlar sizi....:kkk:

Son düzenleme:
Merhaba kizlar, bana acil yardim gerek..cok kötüyüm.. Daha önceki konumda sevgilimden bahsetmistim..
Herneyse.. Ben annemle ve kardesimle birlikte yasiyorum.. Zengin deiliz ama durumumuz gayet iyi yani bir eksigimin oldugunu dusunmuyorum.sevgilimin ve ailesinin durumu oldukca iyi. Dün sevgilim ve ailesiyle oturuyoruz..annesi döndü ve bana dediki:" cnm buraya tasinirken evlendiginde ltfn cöpünü getirme.. Herseyini evde birak kardesine ver.. Caputa ihtiyacimiz yok.. Bi ztn sana aliriz.. Sakin sakin cöp getirme cantalarini falan birak evde" dedi.. Agzimi bile acmadim saygisizlik yapmamak icin.. Sevgilim cok pahali bir saat almis.. Bende aa güzelmis dedim kadin hemen sakasina vurup "gözü kaldi ztn pahali ya" dedi.. Sonra kücük kiz kardesi benden yasca kücük olan sürekli laf sokuyr.. Birseyimi bir yerde unuttugmda:"nekdr pasaklisin sen,annem abim hic sevmez böyle insanlari .."
Pasta yapip,getirdigimde:"way abimin gözüne girceksin bize iYi davranip "diyor ama bu agzindan düsmüyor..

Canim acayip SIKILDI.. Herzama sustum ama snra dayanamadim ve sevgilime :" annen niye beni kücük görüyor.? Benim hicbir eksigim yok niye benim esyalarim ona göre cöplük?cok kirildim.. Kardesinde bana saygi göstermiyor ..ama kimseyi benim yuzumden kirma sadece kirldigimi gzl bir dille anlat "dedim
Nyse bunlar evde kawga etmis sevgilim bagirmis cagirmis kizmis.. Bana sahip cikmis evt ama ya sonra? Sonra beni aradi ve dediki:" senin yuzunden annemle kawga ettim.. Sen nasil bir insansin..herkes seni seviyor.. Sen herseye aliniyorsun.. Birdaha aileme tavir almicaksin birdaha sikyaetci olmucaksin.. Seni cok fena yaparim ..annemle barismaya gidiyorum yazik kadin agliyor"dedi..
Bende kendimi savundum..

Sizce ben gercektnmi abartmisim?gercektn hassasmi davranmisim? Beni kücük görmeye hakki varmi?
Sevgilim beni aramiyor msjda atmiyor..sesim cok cikiyormus annesineden sikayet olma hakkim yokmus..
napmaliyim?

pes artık pes!! tabiki küçümsemek bu başka ne açıklaması olabilirki aşağılayıcı sözler bunlar. bu ilişki böyle bir aile ile çok zor hayatını karartmak istemiyorsan yol yakınken tavrını koy, baktın olmuyor bırak gitsin. sonrasında çok pişmanlığını yaşarsın.

bu adam sımdıden boyleyse, evlenınce neler yapar merak ettım dogrusu.. ne demek fena yaparım yaaa.. boyle sacmalık mı olur. bır hısım aılesının ustune yuruyor, sonra bır hısım sana cullanıyor, anlayıp dınlemeden, anı kararlarla hareket edıyor, ben cok da karakterlı bulmadım kendısını. senın arkanda duracaksa sonunu getırmelıydı

bu laflarii anasi bana diycekteeeee bendee ona gelinn olacamm zengini birak koc sabanci olsalar dahii gozum gormezzz..sana copluk demis de ailenede gitmis bu laff.keser atardimm ailesi istemiyoo belli mutlu olamazsinnn...

saygısızlık olmasın diye bişey demedin öyle mi ben olsam küfür etmiştim böyle ağız dolusu sayıp sövmüştüm tırnağımı kesip önlerine atmam be ne sevgilisi ayrıldın heralde sende, ayrılmadıysan yuh yani yuhhhh

Bunca hakaretten sonra,daha aramadi msj atmadi diyorsun.bence yol ver gitsin.bunca hakarete ragmen devam etmessin umarim.ayrica sevgiliyken bu sekilde yuz goz olmak hic iyi degil.sonradan pisman olucagin seyler yapma.bunca evli insan kv den sikayet ederken,uzak durmaya calisirken.sevgiliyken bu kadar ic ice olmak istemek niye.

Kızlar sizin derdiniz nedir ?

Evlenmeden SEVGİLİNİZİN AİLESİYLE niye vıcık vıcık olursunuz?

SEVGİLİNİN ANNESİ SANA ALENİ HAKARET ETMİŞ

SAAT KONUSU DAHA VAHİM ! OĞLUNU ALIP SINIF ATLAYACAGINI DÜŞÜNEN SENİ KÜÇÜMSEYEN BİR HANIMLA NEDEN AYNI MASADA OTURMAYA DEVAM EDERSİN?

Oğlusuna şikayet etmen çok zoruna gitmiş! Ağlamış---oğlusunu doldurmuş---üzerine salmış...

SENİ VE KONUNU NEREDEN TUTSAK ELİMİZDE KALICAK?

Bu kadar aleni hakaret edilmiş.neden masada cevabını kendin vermedin?

Yaşınız kaç ?

Sevgilin önce bir bardak suda fırtına kopartmış şimdi SENİ BİR DAHA AİLESİNİ ÜZERSEN FENA YAPACAKMIŞ HAAA!

Pasta niye götürüyorsun ?Gittigin yer-- kişi sana ikramda bulunsun?

NE O AİLEDEN NE O ERKEK ARKADAŞTAN BİR HAYIR GELMEZ SANA...

Kimse evde kalmıyor.

ERKEKLER DÜNYANIN 8. HARİKASI DEĞİLLER.

ÖNCE İÇİNE İÇİNE GİRİP TÜRLÜ SIKI FIKILIKLARLA FETHETTİĞİNİZ KAYINVALİDELER SONRA ZIRT DİYE KAPININ DİGER YANINDA KALMIYOR...

Sevgiliyi tek başınıza sevseniz ve sadece yaşınıza uygun flört etseniz başınıza bunlar gelmeyecek.

Dibine girdiginiz yaranmaya çalıştıgınız her aile sizi aşağılayacaktır--devir zaten kötü...

Kız dedigin naz tarafıdır.Bu gönüllülük hali oldukça neslin hali fena...
:46::46::46:arkadas yazacagım herseyı yazmıs valla ellerıne saglık canım konu sahıbı sende bıran once kac kurtar kendını derım bu gorgusuzlerden

ztn 3 yilimi verdigim kisi beni buyuzden aramiyor sormuyor.. Bende aramicam.. Benim icinde bitti..yrn
ona aiz herseyi yok edicem.. Hepsini..
Kolay deil ama yaicak baska birseyim yok.. Hep bir ailem olsun istemistim,..ama nasip deilms.. Böyle insanlardan ztn aile olmaz.. Bende okulumu bitirir masterimi yaparim allah nasip ederse..

Farkettimde ben bugune kdr kendmdn cok twaiz verdim.. Ilkönce sevgilim dhdigim adam beni ezdi simdide ailesi.. Ama yeter artik!

Aynen öyle.. Kendni cok zeki saniyor.. Ve ben bu adamin oyununa her seferinde geliorm..ama kesin ve kesin bitiricem okulumu o hayatimda olsun olmasin..

Beni aramiyor zaten.. Son sözü anneme düsmanmissin sen dedi ve birdaha yazmadi.. Benim devam etme gibi bir gücüm yok.. Annem taniyor du ailesini ve kesin kesin istemiyorlardu o aileyi..ben dinlemedim.. Durumu anlattigimda bn sana dedim dedi sinirlendi..
Kararliyim güclü olucam dönmücem..ben sevdigim adami yazi yolda birakmamak adina allah korkum oldugundan birakmadim.. Ama bendeinsanim:(
Bana aldiklari esyalari napim? Gerci ck f zla degerli birsey yok ama ... Bende kalmasin.. Göndermek kabalik olurmu? Yada onlarin dilinden konusayim parasini göndereyim?

Ne aldılar ki* Kıyafet mi? Takı vs mi ? Para olarak yollaman ONLARLA AYNI SEVİYEYE İNMEN anlamına gelir.yapma alçaltma kendini...
Koy bir kutuya yolla...Sonra GANİMET SAYDIN diye arkadan laf edebilme ihtimalleri yüksek...

Ne diyeyim kardeşim vallahi geçmiş olsun.Sakın ola yarın öbür gün erkek arkadaşın pişman olur gelir yalvarır kabul etme.
Özrünü kabul et ZATEN MECBURDUNUZ BENDEN ÖZÜR DİLEMEYE BORÇLUYDUNUZ DE konuyu kapat.

Sakın ola bu çocukla o aileyle bir hayat düşünme.Ben 16 yıla girdim evliliğimde ,1 sen de nişanlılığım var.Yani toplamda 17 senedir bir aradyım eşimle .tecrübelerime dayanarak konuşuyorum evlilik çok karmaşık çok fedakarlık isteye bir şey.Bir de böyle insanlarla imkansız mutlu olman.İmkansız.Annenin sözünü dinle...KAYBETMEZSİN...

Son düzenleme:
Evet sorun sende onlarda değil neden mi?
Daha ortada hiç bi resmiyet yokken söz nişan vs.gibi böyle görgüsüzlerle yüzgöz olup g.tlerini kaldırdığın için..

o ne bee:53::53::53:
anası sonradan görmenin görgüsüzün teki anlaşılan kızınıda kendine yakışır bir şekilde yetiştiriyor
kadın resmen paraya aşık hatta ne aşık tapıyor direk

saygı mı kalmış ortada yaa herşey karşılıklı çöpünü çaputunu getirme ne demek yaa
ben boğarım onu yeminlee yokk yoookkk vallahi katil eder bunlar adamı:47::47:

sevgilinde pek bir sığırın önde gideniymişş
o hakaretler edilirken sevgilin yok mu masada varsada herif kulaklarının üstüne mi oturuyor
la bu erkekler azcık adam olsunnn artıkk yaa sıkıldım valla artık kaynana derdinden ağzının içine bakıp süzüm süzüm olan kocadan(ki düşün evli değilim ve yinede gına geldiiiii)

kaç kurtar kendini valla böyle vakkalar hiç aşk meşk fln dinlemez
kaldı ki senin sevgilin adam değilll

Sonra beni aradi ve dediki:" senin yuzunden annemle kawga ettim.. Sen nasil bir insansin.
bu kısmın aynısını yaşadım.ne derece savundu bilmem.vicdan yaptım.ailemle kötü oluyorum diyince ayrılmayı düşündüm.sonra başkaları yüzünden ilişkiye de zarar vermek istemedim.kapandı gitti her şey ama ben içimden atamadım.bu kez her sıkıntıda sevdiğim adama bunu ısıtıp ısıtıp söylüyorum.biraz da kin var ne yazık ki.ama acıtasyon yapan bir kayınvalide çok çekici gelmedi ya.

Geçenlerde buna bir benzer bir konu okumuştum ve o kişi evli idi . Kmsenin ailesine laf etmeye hakkı yok ama burda durum biraz farklı açıkçası , kayınvalide adayın görgüsüz , sonradan görmüş ne oldum delisi olmuş belli ki .

Sevgilin sırf bu yüzden seni aramıyorsa bırak aramasın , herşeyi söyleyen , aşağılayan bir kayınvalide adayıyla evlilik zor yürür ki kalmış ki annesi yüzünden daha şimdiiden tehdit eden adam ,evlendikten sonra sana neler söyler.

O yüzden yol yakınlen ayrılman daha mantıklı . en azından sevgilin yüzünü görmüş oldun haklı ve haksız gibi durumlarda ses etmeyen bir sevgilin var . senin korumayacak bir eş adayından ne hayır gelir ki.

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza. arkadaşım bence yol yakınken kendinizi böyle insanların içine sokmayın şimdiden böyle olan ilerde neler yapar. kadın şimdiden gerçek yüzünü göstermiş sevgilinde göstermiş tabi yani bence yol ver gitsin yoksa sonra seni çok zor bir hayat beklio ben evliyim inan evlilik çok başka yani tecrübelerimden yola çıkarak samimi konuşuyorum allah yardımcın olsun ama sevgin sakın gözünü karartmasın

Back
X