slm benim eşimde morfoloji 0 idi aşılama yapıdı olmadı .3 aydır keçi buynuzu kürü ,havuç suyu, bal polen,arısütü yiyor tüp bebek için kan testine gittim hamile oldugumu söylediler şok oldum 2 testi yaptılar 3 gün sonra 4 haftalıkmış şimdi 3 gün sonra keseya bakcaklar hem çok sevindim hemde kendim bile inanamadıgımdan kesiyi görmek istiyorum inş herşey yolunda gider keseyi görür kalp atışlarını duyarım birde herkes gibi bir hamilelik olmuyacak çok dikkat edicem dua edin ve ümidinizi kesmeyin gnc, veya solgar bayilerinde bu sorunlara iyi gelen vitaminlar var araştırın rabbim isteseyen dileyen herke hayırlısı ile evlat versin
merhaba arkadaşlar
ben 5 yıllık evliyim 2 sene bebek düşünmedik daha sonra bebek yapmaya karar verdiğimizde eşimde sperm sorununun olduğunu öğrendik. eşim 3 sene önce varikosel ameliyatı oldu. spermlerin sayısında ve hızında biraz artış oldu fakat morfolojide bozukluk olduğu ortaya çıktı. 2 ayrı doktora gittik normal yollarla gebe kalmamın mümkün olmadığını söyledi doktorlar.Gittiğim hastaneler de ankara'da özel hastaneler.bu eylül ekim gibi tüp bebek yapmaya karar verdik çünkü doktorlar aşılamaya gerek olmadığını zaten bunun başarısız sonuçlanacağını söyledi.
Biz de iyi bir tatil yapalım stres atalım kendimizi tedavi sürecine hazırlayalım dedik. Tatilimizi yaptıktan sonra evimize geri döndük. Adetim 10 gün gecikti. Ben de hava değişikliği stres falan normaldir diye düşündüm ama içim içimi yiyordu. En sonunnda eşime söyledim eczaneden bir test aldık ve pozitif çıktı. Gözlerimize inanamadık daha sonra hastaneye gittik kan testi yaptırdım ve değerler gebe olduğumu söylüyordu ama biz hala inanamıyorduk. Doktora durumu anlattım ultrasonla baktı ve minik bebeğimi bana gösterdi :) Allahıma şükürler olsun ki 6 hafta 4 günlük hamileyim.
Olmaz diye birşey yok arkadaşlar sakın ümidinizi kaybetmeyin umutsuzluğa kapılmayın. Benim mucizem gerçek oldu umarım Allah her isteyene nasip eder bu duyguyu dualarım sizinle
bencede asılama yaptırma ben 3 asılama 1 tup bebek yaptırıdm morfolojıde sorun var sa eger mıkro enjeksıyon dusunun bence allah yardımcımız olsun
Kadın Hamileyim yazmış sizde akıl veriyosunuz sadece başlarını okuyosunuz sanırım yorumların
Canım Rabbim mucizeni sana bağışlasın bu sene acayip hamile var sürpriz bir şekilde imkansız denildiği halde
Rabbim inşallah bizede sizlere yaptıgı gibi gönderdiği gibi bir mucize gönderir Aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?