Herşeyin hayırlısı demek lazım. Malesef evlenmek kadar boşanmakta hayatın bir gerçeği.Şimdi dinledim arkdaşlar ağladım insan ne hayallerle evleniyor.hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde diye başlıyor ama malesef hayaller yıkıldı öyle içimden geldi çok doluyum mayısta kurtulcam inş.Soy adından
Bi tane şarkı dinledim bende soyadı kalmışneyi dinledin
Evet hatırladım eşyalarımı bavulu topladığını ağladım birazSiz yazınca dinledim güzelmiş şarkı, hakkınızda hayırlısı olsun.
Evet doğruAlsın poposuna soksun soyadını sanki çok mu lazım
Evet biraz bna çok kötü şeyler yaşattı benim ikinci evliliğimdi böyle olsun istemezdim çok ağır hakaretler neler neler yaşadım çok yıprandımAcı çekiyorsunuz ama yine de..
Aynen hayırlısı inş.Herşeyin hayırlısı demek lazım. Malesef evlenmek kadar boşanmakta hayatın bir gerçeği.
Zamanla geçecek, ne acılar unutulmuyor ki
Bir süre canını acıtır ama geçecek bunlar, ne yıkım yaşayanlar oldu forumda, yeni hayatlar kurdular, yeniden aşık oldular, şimdi gayet mutlular. Senin içinde işler iyi gider umarım.Evet hatırladım eşyalarımı bavulu topladığını ağladım biraz
İnşallahValla iyi bir şey mi yazdınız kötü bir şey mi pek anlayamadım, karışık duygular içindesiniz belli ki. Umarım Mayıs ayından sonra mutlu olursunuz.
HayırlısıBir süre canını acıtır ama geçecek bunlar, ne yıkım yaşayanlar oldu forumda, yeni hayatlar kurdular, yeniden aşık oldular, şimdi gayet mutlular. Senin içinde işler iyi gider umarım.
Uzun zamandır müzik dinlemiyorum bugün ilk defa duygusal takıldım ve ağladım ağladımBu arada bende sana tavsiye bu donemlerde duygusal parcalar dinleme.Sonra insan tripten tribe giriyor
Ağlama yaU
Uzun zamandır müzik dinlemiyorum bugün ilk defa duygusal takıldım ve ağladım ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?