sınırlendıgı için oyle söyledgını dusnuyorum
kızlar sevgılım benım konusmayı msjlasmayı falan sevmeyen bırı yanı ılgsız bırı.bgn ona msj attım neete grınce benı cagr senınle konusmak ıstedgm var dıye...sonra face bı grdım o acık neden benı cagrmadn dıye sordum ya ..soruma cvp vermedı ne konuscaktık dedi bende cok sınır oldum baya üsteledım kavga cıktı...ıstemıyosan soyle senınle ugrasmayım dedim oda pekı yazdı neye pekı dedın dedım oda btsın bence dedı nıye dedım cok dırdırcısın dedi..benı faceden sıldı msj atyrum cvp yok arıyorum acmıyo..onuda sevıyorum ne yapmam lazım onu kazanmak için[/QUOTE
canım ya aynı benimkide böyleydi aynı tavırlar ben katlanamadım valla 1 hafta önce terk ettim onun ağzıma gelen herşeyide saydım ona boşver umursamayanı umursama onların değer bilmesi gerek bilmiyolarsa defolsunlar çünkü mutlaka bizi hak eden biri vardır diye düşünüyorum ne gerek varki böyleleriyle zaman kaybetmeye gereksiz
kızlar sevgılım benım konusmayı msjlasmayı falan sevmeyen bırı yanı ılgsız bırı.bgn ona msj attım neete grınce benı cagr senınle konusmak ıstedgm var dıye...sonra face bı grdım o acık neden benı cagrmadn dıye sordum ya ..soruma cvp vermedı ne konuscaktık dedi bende cok sınır oldum baya üsteledım kavga cıktı...ıstemıyosan soyle senınle ugrasmayım dedim oda pekı yazdı neye pekı dedın dedım oda btsın bence dedı nıye dedım cok dırdırcısın dedi..benı faceden sıldı msj atyrum cvp yok arıyorum acmıyo..onuda sevıyorum ne yapmam lazım onu kazanmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?