İnsallah canim :)Slm cnm gunlugumuz hayirli olsun ins. Kisa zamanda hedefimize ulasiriz ins gazamiz mubarek olaaaaa
Oh masallah ben normal kahvalti yaptim domates maydonoz minik peynir yrm yumurta az da balli ekmekİlk gune gore bana da benumki iyi geldi
Bende kesemiyorum cnm ama son zamanlarda istedigim herseyi yedigim icin gozum doydu :))Ayyy peyniri cok sewiyorum bir dilim alinca aklima geldi yemedim daha ekmej azdi iyiydi ama ya alistiriyorum ys onca yemeden sonra hop diye kesemiyorum ben
Aynen cnm benimde oyle :)Bende kesemiyorum cnm ama son zamanlarda istedigim herseyi yedigim icin gozum doydu :))
67.5ile basladim cnm dun cok gzl gecmisti aksam yemeseydim iyiydi sma yedik bi kere iste bugun de regl oldumKahvaltidan once tartildin dimi canim?kacla basladin bugun diyete?
Aynen cnm benimde oyle :)
67.5ile basladim cnm dun cok gzl gecmisti aksam yemeseydim iyiydi sma yedik bi kere iste bugun de regl oldumbismillah yani baktim67.5 senin kac
Aynen benimkilerde boldu tam oluyolar moralim sifir63.1 geldim 63 le basladim diyelim..kendimi cok sismis hissediyorum karnim,popom off pantolonlarimin icinde nefes almakta zorlaniyorum(
hosgeldin aramiza canm benimde 3 cocugum var 168-67.5 kiloyum ins hep birlikte vericez bu kilolariMerhaba kızlar ben de iki çocuklu tombiş bir anneyim ve aranıza katılmak istiyorum. Boyum 157, kilom da bayramla birlikte 68 oldu
hosgeldin sefalar getirdin canimMerhaba kızlar ben de iki çocuklu tombiş bir anneyim ve aranıza katılmak istiyorum. Boyum 157, kilom da bayramla birlikte 68 oldu
Ewettt sabah ara 2 erik yedim oglende bir tbk yesil fasulye yogurt ve yrm dlm ekmk sukur bugunde doyduk aksamada corba dusunuyorum bakalim
hosgeldin sefalar getirdin canim
yas kacti?
Oyyy benim evi bi gorsen hic ellemedim ustune ymk yedik bide gene karisti mutfaktan cikamadim hic yaben daha arada ogle yemegide yemedim.birazdan evi siline yiycem yazarim canim
Memleket nere cnm ben duzce mehay fransaHoşbuldum teşekkür ederim. Yaşım 31
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?