Bende varim diyenlerin diyet günlügü

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
Evet sevgili diyet dostlarim, kisa bir aradan sonra diyete yeniden kaldigimiz yerden devam etme karari aldik Nazlibahar arkadasimla ben...Burada iki anne olarak gun gun ogun ogun ne yedigimizi , ne tur sporlar yaptigimizi, aktivitelerimizi yazarak nasil zayiflanabiliyor hepsini yazarak gostermek istiyoruz...
Ve azimle basladigimiz maratonumuzun sonunda hedefimize ulasicaz insallah....:118:
Bu arada bize katilmak, el birligiyle zayiflamak isteyen arkadaslar olursa hiç tereddutsuz kapimiz açik

Oh masallah ben normal kahvalti yaptim domates maydonoz minik peynir yrm yumurta az da balli ekmek İlk gune gore bana da benumki iyi geldi

Slm cnm gunlugumuz hayirli olsun ins. Kisa zamanda hedefimize ulasiriz ins gazamiz mubarek olaaaaa
İnsallah canim :)
Oh masallah ben normal kahvalti yaptim domates maydonoz minik peynir yrm yumurta az da balli ekmek İlk gune gore bana da benumki iyi geldi

Ekmegi cok yemediysen sorun olmaz canim...bu arada peynirle yumurtayi ayni anda tuketmek iyi degilmis diyet acisindan...

Canim kac kiloyla basladik onu da yazalimki ilerde ne kadar yol almisiz bakariz...ben 63 kiloyla basladim bugun...

Ayyy peyniri cok sewiyorum bir dilim alinca aklima geldi yemedim daha ekmej azdi iyiydi ama ya alistiriyorum ys onca yemeden sonra hop diye kesemiyorum ben

Bende kesemiyorum cnm ama son zamanlarda istedigim herseyi yedigim icin gozum doydu :))
Aynen cnm benimde oyle :)
Kahvaltidan once tartildin dimi canim?kacla basladin bugun diyete?
67.5ile basladim cnm dun cok gzl gecmisti aksam yemeseydim iyiydi sma yedik bi kere iste bugun de regl oldum bismillah yani baktim67.5 senin kac

Aynen cnm benimde oyle :)

67.5ile basladim cnm dun cok gzl gecmisti aksam yemeseydim iyiydi sma yedik bi kere iste bugun de regl oldum bismillah yani baktim67.5 senin kac

63.1 geldim 63 le basladim diyelim..kendimi cok sismis hissediyorum karnim,popom off pantolonlarimin icinde nefes almakta zorlaniyorum (

Merhaba kızlar ben de iki çocuklu tombiş bir anneyim ve aranıza katılmak istiyorum. Boyum 157, kilom da bayramla birlikte 68 oldu

63.1 geldim 63 le basladim diyelim..kendimi cok sismis hissediyorum karnim,popom off pantolonlarimin icinde nefes almakta zorlaniyorum (
Aynen benimkilerde boldu tam oluyolar moralim sifir

Merhaba kızlar ben de iki çocuklu tombiş bir anneyim ve aranıza katılmak istiyorum. Boyum 157, kilom da bayramla birlikte 68 oldu
hosgeldin aramiza canm benimde 3 cocugum var 168-67.5 kiloyum ins hep birlikte vericez bu kilolari

Ewettt sabah ara 2 erik yedim oglende bir tbk yesil fasulye yogurt ve yrm dlm ekmk sukur bugunde doyduk aksamada corba dusunuyorum bakalim

ben de sizinle diyete motive olmak isterim ama sizin kilolar bana göre çok çok az..benim çok çalışmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…