Ben cok aciktim ya resmen icimden bi canavar ye ye ye nolcak diyip duruyo uymucam ins ona ama dayanamiyoruuum onca yemeye alistiktan sonra zor olcak alismakbir kac gun dayansam geri gelcek zma ....
aman dikkat sekerleri goremeyecegin bir yere koy canimAra bir sade soda 1 cici bebe :) bir tane de bayram sekeri
Sen zaten harikasin cnm benim ya. Ama dikkat etkapinin girisinde hmn ya :) yas nane attim agzima iyiyim suan unutturdu o :)evet o kadar yemeye alisinca zor ama birkac gun sabredelim gerisi gelir.ben acikmiyorumda surekli tatli istiyor canim.ah su sekerim dusuk olmasa diyetlerimde harikalar yaratirimda iste su bunyenin seker istegi sinyali vermesi beni mahvediyor.ama bu sefer kararliyim hedefime ulasicam...
aman dikkat sekerleri goremeyecegin bir yere koy canim
Guzel olmus canim. Bende yogurt iki catal spagetti ekmek yerineara 2 galeta 150 kalori ve sekersiz cay..
aksam: 4 catal kadar omlet,2 dilim ekmek ve bir parca izgara tavuk 1-2 dilimde domates...
arkasindan 1 elma...
Guzel olmus canim. Bende yogurt iki catal spagetti ekmek yerineaz da fasulye ve bir bardak kusburnu marmaleti sulandirip ictim aksamada yesil cay dusunuyorum birazcik yuruduk cocuklarla yeme istedigimi gidermek amacli
seninkide gayet guzel canim.En son 7 de yeme isi bitmis oluyor benim sizin nasil ?
ayy yazik ya bide saklamisKizlarda zamanla alisirlar artik bi ugrayip gitmezlerburdayiz ya bizde canufenerda idi sanirim onada soyleyelim de burdayiz diye oda merak ediyordu bizi
Bu arada ahmet kerrem bayirdan kaymaya kalkismis kafasinin ustune dusmus kafasi sismis alni ve saci ile kspatmis benden saklamis 1saat sonra ymk te gordum sok oldum
farketmezmi eder tabi...amaben hic spor yapmadim bugun kiskandim seni :))Bu arada 10 mekik cektim karnim acaip aciyor 10 tanede bile hemen fark etti ya demek cok hareketsiz kalmisim
Ya ben de 6 dusundum ama ya acikisam diye korkuyorum :) ben cayi sekersiz iciyorum da kahveyi nspcam bilmiyorum gerci onu da yillardir cok nadir iciyorum pek aramiyorum
ayy evet oyleymıs bende duymustum bende hıc yok bılıyomusun ne dogum catlagı ne sezaryan ızı(normaller ya 3 ü de) ne de selulıtben cok kahve iciyorum nasil vazgecicem bilmem( selulit yapiyormuski bende feci cogaldi.birde hamile kalmayi geciktiriyormus
ayy evet oyleymıs bende duymustum bende hıc yok bılıyomusun ne dogum catlagı ne sezaryan ızı(normaller ya 3 ü de) ne de selulıt
bu arada yesıl cayımıda ıctım yatmadan 10 tane daha mekık yapayım dıyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?