Bende varim diyenlerin diyet günlügü

Ben cok aciktim ya resmen icimden bi canavar ye ye ye nolcak diyip duruyo uymucam ins ona ama dayanamiyoruuum onca yemeye alistiktan sonra zor olcak alismak bir kac gun dayansam geri gelcek zma ....

evet o kadar yemeye alisinca zor ama birkac gun sabredelim gerisi gelir.ben acikmiyorumda surekli tatli istiyor canim.ah su sekerim dusuk olmasa diyetlerimde harikalar yaratirimda iste su bunyenin seker istegi sinyali vermesi beni mahvediyor.ama bu sefer kararliyim hedefime ulasicam...

Sen zaten harikasin cnm benim ya. Ama dikkat etkapinin girisinde hmn ya :) yas nane attim agzima iyiyim suan unutturdu o :)
aman dikkat sekerleri goremeyecegin bir yere koy canim

ara 2 galeta 150 kalori ve sekersiz cay..
aksam: 4 catal kadar omlet,2 dilim ekmek ve bir parca izgara tavuk 1-2 dilimde domates...
arkasindan 1 elma...

ara 2 galeta 150 kalori ve sekersiz cay..
aksam: 4 catal kadar omlet,2 dilim ekmek ve bir parca izgara tavuk 1-2 dilimde domates...
arkasindan 1 elma...
Guzel olmus canim. Bende yogurt iki catal spagetti ekmek yerine az da fasulye ve bir bardak kusburnu marmaleti sulandirip ictim aksamada yesil cay dusunuyorum birazcik yuruduk cocuklarla yeme istedigimi gidermek amacli

Guzel olmus canim. Bende yogurt iki catal spagetti ekmek yerine az da fasulye ve bir bardak kusburnu marmaleti sulandirip ictim aksamada yesil cay dusunuyorum birazcik yuruduk cocuklarla yeme istedigimi gidermek amacli

En son 7 de yeme isi bitmis oluyor benim sizin nasil ?
seninkide gayet guzel canim.
benim cok mecbur kalmadigim zamanlar 18:00 da bitecek yeme isim.yemek yetismez yada biyere gitmis olursak falan 19:00 da bitecek.ama cay,kahve,ihlamur icerim...sicak icecekler sinirsiz :) sekersiz yada dogal tatlandiricili icicem.100% bitkisel bir tatlandirici aldim onu kullanicam

Son düzenleme:
Ya ben de 6 dusundum ama ya acikisam diye korkuyorum :) ben cayi sekersiz iciyorum da kahveyi nspcam bilmiyorum gerci onu da yillardir cok nadir iciyorum pek aramiyorum

Kizlarda zamanla alisirlar artik bi ugrayip gitmezler burdayiz ya bizde canufenerda idi sanirim onada soyleyelim de burdayiz diye oda merak ediyordu bizi
Bu arada ahmet kerrem bayirdan kaymaya kalkismis kafasinin ustune dusmus kafasi sismis alni ve saci ile kspatmis benden saklamis 1saat sonra ymk te gordum sok oldum

ayy yazik ya bide saklamis iyiki alni acilmamis.bu yaz emrenin kasi acildi cok uzgunum (
Bu arada 10 mekik cektim karnim acaip aciyor 10 tanede bile hemen fark etti ya demek cok hareketsiz kalmisim
farketmezmi eder tabi...amaben hic spor yapmadim bugun kiskandim seni :))

Ya ben de 6 dusundum ama ya acikisam diye korkuyorum :) ben cayi sekersiz iciyorum da kahveyi nspcam bilmiyorum gerci onu da yillardir cok nadir iciyorum pek aramiyorum

ben cok kahve iciyorum nasil vazgecicem bilmem ( selulit yapiyormuski bende feci cogaldi.birde hamile kalmayi geciktiriyormus

ben cok kahve iciyorum nasil vazgecicem bilmem ( selulit yapiyormuski bende feci cogaldi.birde hamile kalmayi geciktiriyormus
ayy evet oyleymıs bende duymustum bende hıc yok bılıyomusun ne dogum catlagı ne sezaryan ızı(normaller ya 3 ü de) ne de selulıt

bu arada yesıl cayımıda ıctım yatmadan 10 tane daha mekık yapayım dıyorum bakalım

bende de yok saniyordum ama varmis mankenlerde bile var en aza indirmekten baska bisey yapamam sanirim...
catlak karnimda yok ama bacaklarimda var cok kuru cildim ondan oldu yoksa hayatimda hic cok kilolu olmadim ben 60 li rakamlari gecmedim hamileligim disinda...ciltlede alakali sanirim.karnimda olmadi cunku cok yaglafim hamileyken birde asiri ve ani kilo artisim olmadi ondan catlamadi...digerlerineyse cok uzuluyorum caresi yok malesef

midemden orkestra sesleri gelmeye basladi :)) uyuyamiyorum... halbuki cok uykum var ya.ama yok bisey yemiycem bu saatte.vicdan azabi cekmek istemiyorum.butun gun az ye, dikkat et sonra bu saatte aciktim de yumul yemege...
olmaaaazzz olamaaaazzzz :))
hadi iyi geceler uyudum ben....

Son düzenleme:
Benim iyi gecti yemedim cnm veeee sbh tartim superdi tam bir kilosu gitmis bile yerlesmeden sanirim 65 e kadar baya hizli gitcek benimki ins bozmam da bu arada gunaydin demeyi unuttum ben gunaydin
Kahvalti yapmadik henuz nesfit yicez bugun bakalim yavas yavas alisalim bide regliyim ben karnimi ilk defaboyle sis goruyorum

Of ya bu karincslar nesfitimi bulmuslar icine girmisler yiyemedim doktum onca seyi bir dilim ekmek az recel bir domates az peynir bolca maydonoz yedim simdide yesil cayimi aldim sbh keyfi yapiyorum sole bahceli bi ewim olaydi da cocuklarim bahcede oynarken bu gzl sbh ta bende verenda da oturup yesil cayimi iceydim ahhh ahhh allahiiiimmmm dualarimi kabul et ins .
Mehayim naptin gece yemedin dimi

Aaa unutmusum bu arada sbh sporumu bilem yaptim ya 10 mekik 5-10 dk arasi sopali bel ve gogus hareketi bunu her sabah ve her aksam yapicam ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…