Bende varim diyenlerin diyet günlügü

Oyyy benim evi bi gorsen hic ellemedim ustune ymk yedik bide gene karisti mutfaktan cikamadim hic ya
Yaslar yakinmis 33bende
eveeett yaslar yakin,huylar yakin,kalpler yakin :)) tek uzak olan mesafeler (
Memleket nere cnm ben duzce mehay fransa
sekilde goruldugu gibi ...
ben de sizinle diyete motive olmak isterim ama sizin kilolar bana göre çok çok az..benim çok çalışmam gerek

hosgeldin canim yas ,boy,kilo kqc canim?kilonun bize yakin olmasinin hicbir onrmi yok yeterki birlikte neseyle,azimle zayiflayalim :))

hosgeldin canim yas ,boy,kilo kqc canim?kilonun bize yakin olmasinin hicbir onrmi yok yeterki birlikte neseyle,azimle zayiflayalim :))

yaşım 32..3 çocuğum vvvar 1.68 boyundayım 88 kiloyum.kilomun çoğu göbekte.bir türlü eritemiyorum

hep dogumlardan kalan kilolar onlar iste ama spor ve diyetle eriticeksin cnm merak etme yeterki vazgecme...

evet..ilk çocuğumu 87 kiloda doğrdum. şimdi 10 yaşında oğlum ve ben halen o kilodayım..inşallah veririm. 3xl t-shortlerden kurtulmak istiyorum..

Aynen oyle cnm benim

yaşım 32..3 çocuğum vvvar 1.68 boyundayım 88 kiloyum.kilomun çoğu göbekte.bir türlü eritemiyorum
cnm biliyomusun kilomuzun disinda herseyimizz ayni ve eminim cok hizli vereceksin hosgeldin aramiza takil bize bedenin incelsin

hep dogumlardan kalan kilolar onlar iste ama spor ve diyetle eriticeksin cnm merak etme yeterki vazgecme...

kizlar yaslarimizda hep ayni cok iyi anlasacagimiza eminim :)

evet..ilk çocuğumu 87 kiloda doğrdum. şimdi 10 yaşında oğlum ve ben halen o kilodayım..inşallah veririm. 3xl t-shortlerden kurtulmak istiyorum..
İns olcak cnm bu is

ogle: 1 tabak kabak yemegi,3 kasik yogurt,1,5 dilim ekmek ve bir cay bardagi ice tea (33 kalori)

bugunku ogle yemegim boyleydi biraz fazlami oldu ne?aksama daha dikkat ederim artik ....

ogle: 1 tabak kabak yemegi,3 kasik yogurt,1,5 dilim ekmek ve bir cay bardagi ice tea (33 kalori)

bugunku ogle yemegim boyleydi biraz fazlami oldu ne?aksama daha dikkat ederim artik ....
Yok cnm fazla degil bence normal sadece aksamlari dikkat etmeliyiz o zmn bak nasilda fark ediyor degilmi

ben hep telden yaziyorum.pc de sira bana gelmiyor hic (
anlasilmistir banada gelmez de esim dercalisiyorum bahanesiyle kendine pc getirdi dukkandan gun bana dogdu bu seferde net problm cikariyor o evdeykken yapiyo o yokkn gidince yapamiyorum ben

Bende artik yesil caya baslicam ayse melek emmiyor artik ama karar veremedim hangi yesil caya baslasam diye Tavsiyen var mi cnm 5 li ya da 9 lu ender sarac caylari diye dusunuyorum ama

Anladim cnm ilk tanistigimzda 5 i bi yerde icmistim acaip ise yaramisti evde var bir iki cay var bitsinde artik bakicaz persembe lapa yapalimmi bu arada kilo bildirimi hangi gun olcak bana cuma uydu cnm ya pazartesileri beni hic motive etmedi

Anladim cnm ilk tanistigimzda 5 i bi yerde icmistim acaip ise yaramisti evde var bir iki cay var bitsinde artik bakicaz persembe lapa yapalimmi bu arada kilo bildirimi hangi gun olcak bana cuma uydu cnm ya pazartesileri beni hic motive etmedi

tamam cuma yapariz bildirimleri canim.bu persembe lapa yapamayabilirim cnm belki sonra...

kızlar merhaba ben geldim yine, ama 89 kiloyla, diyete hemen başlayamıycam çünkü yarından itibaren şevval oruçlarına başlamayı düşünüyorum inşallah o zamana kadar motivasyonum artsın diye size takılmayı düşünüyorum .

oooo mamelegim hosgeldin.seni yeniden aramizda gormek ne guzel :))
sen ne zaman istersen basla canim biz burdayiz seninde motivasyonun artsin iyice hirslan :)

Ayyy hosgeldin cnm benim rabbim oruclarini kabul etsin benimde tutulacak o kadar cok ki oruclarim okul zamsni bi baslasin bende oruclarima baslicam ins. Cnm biz burdayiz bekleriz senide

Ben cok aciktim ya resmen icimden bi canavar ye ye ye nolcak diyip duruyo uymucam ins ona ama dayanamiyoruuum onca yemeye alistiktan sonra zor olcak alismak bir kac gun dayansam geri gelcek zma ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…