Aynen cnm buyuk kizim ilk gozagrimNazlıbahar şu profil resminde havalı bir fıstığın resmi var ya. Kızın mı yoksa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen cnm buyuk kizim ilk gozagrimNazlıbahar şu profil resminde havalı bir fıstığın resmi var ya. Kızın mı yoksa
Nazlıbahar şu profil resminde havalı bir fıstığın resmi var ya. Kızın mı yoksa
Sorma cnm ya otobuste bi kadinda ole dedi ya sen hep dogur cok gzl cocuklar dofuruyosun demesin mi butun millet dondu bakti :))) o fistik simdi 9 yasinda orda 5 ya da 6 idi ben bi guncelleyim profilimi ya taaa 2008 duruyo yaminicikmissin sen daha canimcim :)soylemistin yasini simdi hatirladim
) 55 ilk hedefin olsun sonra bakariz
canim ye tabiki oglendede ama su pilav,makarna turlerinden bir uzaklas bir kere.hele birde pilav ve ekmek ikisi bir arada aman aman.sonra veremiyorum.diye bikar diyeti birakirsin olan yine sana olur.once soyle bir hatalatimizi duzeltelim.sonra geliri gelir)
evet canim fistigi.onda daha ne fistiklar yakisiklilar var bir gorsen :))
fistik fabrikasi mubarekhabire uretiyor
![]()
Sorma cnm ya otobuste bi kadinda ole dedi ya sen hep dogur cok gzl cocuklar dofuruyosun demesin mi butun millet dondu bakti :))) o fistik simdi 9 yasinda orda 5 ya da 6 idi ben bi guncelleyim profilimi ya taaa 2008 duruyo ya
Kızlar valla süpersiniz ya. Bir gün girmiyorum topiğe bir bakıyorum ooooo sayfalar almış başını yürümüş.
Mehay cım menüleri mi soruyorsun canım. Yazalım daha iyi olur. Frenleriz birbirimizi
Akşam: 2 yemek kaşığı pirinç pilavı
2 yemek kaşığı kuru fasulye, salata ve yoğurt.
Küçücük bir dilim de ekmek.
Kahvaltı: (Bu biraz fazla oldu)
Bir tane simit yedim.
Şimdi öğlen fırın tavuk ve pilav var kızlar. Ne kadar yemeliyim. Hadi bakalım bekliyorum fikirleri. Ya da hiç mi yemesem.
bitter alicam cnm dusunuyorum :))
aksam degilde su an ac hissetmeye basladim.niye sordun kiz? :)
azar azar ikisindende yiycem ben canim.tek cesit beslenmeyi sevmiyorum ben.cok ac olmassam senin dedigin gibi yapabilirim)
canim daha once hangi topikteydin?sanki gordum biyerlerde seni daha once :))
eğer uzun bi süre kendini tok hissediyorsan çok yemişsin demek şeker ...
ya işte ben alışmışım herhalde az yemeye ikisi bana çok geldi ...
Maşallah topik çok çabuk ilerliyor ...
Emziriyorum diye bir arkadaşın topigi vardı orda yazıyordum...
Sabah tartildim. 59.7 kiloyum...
Yazın kilo alıyorum çünkü bol bol anne yemeği yiyorum ...
Gurbette olduğum için bizim oranın yemeklerini özlüyorum...
Aynen cnm buyuk kizim ilk gozagrim
canim ye tabiki oglendede ama su pilav,makarna turlerinden bir uzaklas bir kere.hele birde pilav ve ekmek ikisi bir arada aman aman.sonra veremiyorum.diye bikar diyeti birakirsin olan yine sana olur.once soyle bir hatalatimizi duzeltelim.sonra geliri gelir)
Şansa bakki öğlen işyerinde de aynısı çıktı. Başka bir günün menüsüne bakmışım önce.
Offfffff ya yine abarttım. Yemeğin üstüne bir de fıstık ezmesi yedim. Ya şu beynimi açıp diyet düşüncesini yerleştirsemmi napsam bilmiyorum
keske yemeseydin cok kalorili o.butun gun bisey yemesen.ne faydacanim ye tabiki oglendede ama su pilav,makarna turlerinden bir uzaklas bir kere.hele birde pilav ve ekmek ikisi bir arada aman aman.sonra veremiyorum.diye bikar diyeti birakirsin olan yine sana olur.once soyle bir hatalatimizi duzeltelim.sonra geliri gelir)
Şansa bakki öğlen işyerinde de aynısı çıktı. Başka bir günün menüsüne bakmışım önce.
Offfffff ya yine abarttım. Yemeğin üstüne bir de fıstık ezmesi yedim. Ya şu beynimi açıp diyet düşüncesini yerleştirsemmi napsam bilmiyorum
bugunluk olan olmus canim artik yarin itibariyle dikkat edersin artikAkşama patlıcan közleyip yoğurtlayıp yicem. Bugün saçmalıklarımdan sonra çok bile bana)
yok cok tok hissetmedim acikcasi ama ben cok acikinca midem agrir o olmadi.gece tam basliyordu uyudum sabah cok acikmistim karnim icerideydi tamemen.sence cokmu dun yediklerim?
Hehe dimi ama gerci kocamdan dolayi taninan birisiyimdir ilcede ama bebklerimde namima nam kattilat hihihihseni merak etmistir millet :)) bu guzel bebekler doguran kadin nasil bir kadin diye![]()
yaaaa bende cok sewerim yacanımcım yapılan en büyük hatalardan biri kuru fasülye pilavı bir arada yemekmiş,sen ikişer kaşık yemişsin az ama yine de bir arada yeme canım ,heleki diyetteyken amanınnnnn.... :)
aynenMaşallah topik çok çabuk ilerliyor ...
Emziriyorum diye bir arkadaşın topigi vardı orda yazıyordum...
Sabah tartildim. 59.7 kiloyum...
Yazın kilo alıyorum çünkü bol bol anne yemeği yiyorum ...
Gurbette olduğum için bizim oranın yemeklerini özlüyorum...
cok gzl ya tatli yemeli bix tatli sewerler icin cunku diyet sonrasi napcaz vucudumuz aliskin olmali diye dusunuyorum bensabah: 1 dilim tam tahilli ekmek,6 zeytin,1 domates,1 kk.peynir,cay
ara: 2 minik cekme helva(malum donem maduruyum kizlar(
ogle:bir buyuk kase salata,1 catal yumurta, 1 dilim ekmek
ara:kahve 3-4 uzum( listede yoktu)
kiyamam yahmm nerdesin canim?bende gurbetteyim hemde coookk uzaklarda.anne yemekleri ozlenmezmi hic?
yemeklerini hatirlamiyorum ama bende annemi cok ozluyorum![]()
Aminnn cnm cok sagolAllah bağışlasın canım. Çok havalı maşallah.
aynen beyinde basliyor ve bitiyorcanim ye tabiki oglendede ama su pilav,makarna turlerinden bir uzaklas bir kere.hele birde pilav ve ekmek ikisi bir arada aman aman.sonra veremiyorum.diye bikar diyeti birakirsin olan yine sana olur.once soyle bir hatalatimizi duzeltelim.sonra geliri gelir)
sadece salata yeterliAkşama patlıcan közleyip yoğurtlayıp yicem. Bugün saçmalıklarımdan sonra çok bile bana
bende varim ya artik herkes vardir yauuu bbeybiler burlar coşmuş
bugün dışardaydım normalde hazır yemeyi çok severim ama hamdolsun baya motive olmuşum hiçbişeye meyletmedim
şimdi de biraz iş veyemek yapiim sonra da spor yapiim inşallah
he bi de canfunerdanın günlerdir ertelediğim içeceğini![]()
minicikmissin sen daha canimcim :)soylemistin yasini simdi hatirladim
) 55 ilk hedefin olsun sonra bakariz
![]()
hmm nerdesin canim?bende gurbetteyim hemde coookk uzaklarda.anne yemekleri ozlenmezmi hic?
yemeklerini hatirlamiyorum ama bende annemi cok ozluyorum![]()