Bende yaşadım diyenler , sabret diyenler ...

Herkese merhaba biraz uzun olacak ama lütfen okuyup yardımcı olur musunuz :KK43:

4 senelik bir tanışmanın ardından çoook severek bir evlilik yapmıştım evlendikten sonra bütün büyü bozuldu tabi aynı çatı altında 2 yabancı olduk her geçen gün 4 senedir görmediğim duymadığım şeyler yaşamaya başladım evlendiğim insanı tanıyamaz olmuştum :KK43:
Hakaretler küfürler daha kötüsü her gün şiddet görmeye başladım, hamile kaldım ve o “cani” yüzünden şiddet gördüğüm için bebeğimi kaybettim:KK61:Çok borcu vardı evimi arabamı satıp onun için kredi çektim borçlarını sıfırladım maddi olarak ondan üstündüm ama hiç lafını etmezdim ve sonrasında aldatıldım !
Bütün bunlara rağmen evet ENAYİLİK biliyorum evliliği kurtarmak için çabalarken yeni tayin olmuştum evlendiğimiz şehire ve beni hiç bilmediğim kimseyi tanımadığım bir şehirde bir başına bırakıp terketti beni aldatmış olduğu sevgilisine koştu evden hiçbir şeyini almadan sadece çekip gitti ! Neyse.
Boşandım kurtuldum şükür ama şimdi bu yaşadıklarımı Allah kimseye yaşatmasın tabiki illa ki yaşayan vardır belki.
Ben yaşadıklarım yüzünden
maddi / manevi kayıp yaşadım onun yüzünden üzerimde yüklü miktarda borcu hala ödemeye çalışıyorum. Yaşadığım korkunç günler yüzünden psikolojik tedavi görüyorum aylardır çünkü buraya yazamayacağım iğrenç şeyler de yaşadım.işimden istifa ettim.ailemin yanına döndüm kısaca bu adam hayatımı eline aldı tersine çevirdi alt üst etti ve yok oldu ...
1 sene olacak kendimi hala toparlayamadım ben her gün yaşadığım kabus günlerin acısını çekerken bu şahıs 1 senedir gününü gün ediyor duydugum gördüğüm kadarı ile resmen dünyanın en mutlu çiftleri sürekli gezme tozmalar resimler videolar ...
( ortak kişilerin söyleyip gösterdiği bunlar çünkü hiçbir sosyal medya kullanmıyorum sırf karşıma çıkmasınlar diye )

Şimdi sizlere sorum şu bana bunca şeyi yaşatan insan nasıl olurda tökezlemez hiç nasıl bu kadar mutlu mesut hiç bir şey olmamış gibi yaşayabilir ? İlahi adalete sonsuz inanıyorum sabır ile bekliyorum ama gerçekten BENİM GİBİ BU DENLİ HAKSIZLIĞA MAĞDUR KALIP HAYATI ELİNDEN ÇALINAN BİRİLERİ VARSA BENDE YAŞADIM EVET SABRETTİM BEKLEDİM ONUN DÜŞTÜĞÜNÜ DE GÖRDÜM DİYENLER VAR MI ?
Çünkü sanki ömrümün sonuna kadar ben acı çekicem, o da dünyanın en mutlu insanı olarak hayatına devam edicek gibi .
Gerçekten bi nebze öfkem dinsin istiyorum , içim soğusun istiyorum uzun olduysa kusura bakmayın hakkınızı helal edin. :dua:

Bu arada o şahış ile hukuki bi süreç içindeyim halaaa ama hiç bir sonuç alamadım henüz yavaş işliyor maalesef adli şeyler böyle. :KK12:
Allah yardımcın olsun kardeşim bu dünyada olmasa öbür dünyada mutlaka cezasını çeker. İnşallah birgün sen de mutlu olursun kardeşim

Konuyu sadece eden bulur mu diye açsam daha iyiymiş gerçekten sanki bunca kötülüğü ben birine yapmışım gibi topa tutuluyorum bir KADIN olarak bir KADIN platformunda derdimi siz sevgili KADINLARLA paylaşıyorum amacım sadece bir teselli , bir destek , bir geçer sabret mesajı bile bana iyi gelecek belki de gerçekten bu kadar yıkıcı / kırıcı yorum yapanlar lütfen fikirleriniz size kalsın.! Hayır bi de konuyu okumamış bir haber yargılıyor da yargılıyor beni ya.

Memurdunuz ve istifa mi ettiniz?
Hadi ozel sektor olsa anlarim belki sehir degistirmek icin olabilir ama memur olan birinin istifa etmesi....

Ya niye garipsedim is insani hayata bagliyor.
Kendine guvenin geliyor.
Yasadiklarini bir nebze olsun unutuyorsun hayatinda bir kosturma oluyor.
Diger turlu butun gun evde iyice psikolojiniz bozulur.
Umarim hala calisiyorsunuzdur..

Memurdunuz ve istifa mi ettiniz?
Hadi ozel sektor olsa anlarim belki sehir degistirmek icin olabilir ama memur olan birinin istifa etmesi....
Evet memurdum istifa ettim yeni tayin olmuştum 2 ay kaldım hiç bilmediğim şehirde o kadar acı yaşamışken bir başıma devam edemezdim hiç bilmediğim kimsem olmayan bir şehirde ailem tavsiye etti istifa edip yanlarına geldim.

Olmayacal duaya amin demişsiniz ,
Kimse siz izin vermezseniz size bir şey yapamaz ,maddi olarak yaptıklarınızla size bağlanacağını mı sandınız ,
Hatanız çok ,bunu bir ders deneyim olarak algılayın ,yolunuza bakın ,

Evet memurdum istifa ettim yeni tayin olmuştum 2 ay kaldım hiç bilmediğim şehirde o kadar acı yaşamışken bir başıma devam edemezdim hiç bilmediğim kimsem olmayan bir şehirde ailem tavsiye etti istifa edip yanlarına geldim.
Tekrar atanma ihtimaliniz var mi ya da boyle bir dusunceniz?
Bolumunuz nedir bilmiyorum ama..

Herkese merhaba biraz uzun olacak ama lütfen okuyup yardımcı olur musunuz :KK43:

4 senelik bir tanışmanın ardından çoook severek bir evlilik yapmıştım evlendikten sonra bütün büyü bozuldu tabi aynı çatı altında 2 yabancı olduk her geçen gün 4 senedir görmediğim duymadığım şeyler yaşamaya başladım evlendiğim insanı tanıyamaz olmuştum :KK43:
Hakaretler küfürler daha kötüsü her gün şiddet görmeye başladım, hamile kaldım ve o “cani” yüzünden şiddet gördüğüm için bebeğimi kaybettim:KK61:Çok borcu vardı evimi arabamı satıp onun için kredi çektim borçlarını sıfırladım maddi olarak ondan üstündüm ama hiç lafını etmezdim ve sonrasında aldatıldım !
Bütün bunlara rağmen evet ENAYİLİK biliyorum evliliği kurtarmak için çabalarken yeni tayin olmuştum evlendiğimiz şehire ve beni hiç bilmediğim kimseyi tanımadığım bir şehirde bir başına bırakıp terketti beni aldatmış olduğu sevgilisine koştu evden hiçbir şeyini almadan sadece çekip gitti ! Neyse.
Boşandım kurtuldum şükür ama şimdi bu yaşadıklarımı Allah kimseye yaşatmasın tabiki illa ki yaşayan vardır belki.
maddi / manevi kayıp yaşadım onun yüzünden üzerimde yüklü miktarda borcu hala ödemeye çalışıyorum. Yaşadığım korkunç günler yüzünden psikolojik tedavi görüyorum aylardır çünkü buraya yazamayacağım iğrenç şeyler de yaşadım.işimden istifa ettim.ailemin yanına döndüm kısaca bu adam hayatımı eline aldı tersine çevirdi alt üst etti ve yok oldu ...
1 sene olacak kendimi hala toparlayamadım ben her gün yaşadığım kabus günlerin acısını çekerken bu şahıs 1 senedir gününü gün ediyor duydugum gördüğüm kadarı ile resmen dünyanın en mutlu çiftleri sürekli gezme tozmalar resimler videolar ...
( ortak kişilerin söyleyip gösterdiği bunlar çünkü hiçbir sosyal medya kullanmıyorum sırf karşıma çıkmasınlar diye )

Şimdi sizlere sorum şu bana bunca şeyi yaşatan insan nasıl olurda tökezlemez hiç nasıl bu kadar mutlu mesut hiç bir şey olmamış gibi yaşayabilir ? İlahi adalete sonsuz inanıyorum sabır ile bekliyorum ama gerçekten BENİM GİBİ BU DENLİ HAKSIZLIĞA MAĞDUR KALIP HAYATI ELİNDEN ÇALINAN BİRİLERİ VARSA BENDE YAŞADIM EVET SABRETTİM BEKLEDİM ONUN DÜŞTÜĞÜNÜ DE GÖRDÜM DİYENLER VAR MI ?
Çünkü sanki ömrümün sonuna kadar ben acı çekicem, o da dünyanın en mutlu insanı olarak hayatına devam edicek gibi .
Gerçekten bi nebze öfkem dinsin istiyorum , içim soğusun istiyorum uzun olduysa kusura bakmayın hakkınızı helal edin. :dua:

Bu arada o şahış ile hukuki bi süreç içindeyim halaaa ama hiç bir sonuç alamadım henüz yavaş işliyor maalesef adli şeyler böyle. :KK12:
Seni dövdüğü için mi bebek düştü

Olmayacal duaya amin demişsiniz ,
Kimse siz izin vermezseniz size bir şey yapamaz ,maddi olarak yaptıklarınızla size bağlanacağını mı sandınız ,
Hatanız çok ,bunu bir ders deneyim olarak algılayın ,yolunuza bakın ,
Çok haklısınız şiddet görmeyi çok istediğim için gördüm !
Yine çok haklısınız sadece onun borcunu ödedim elimde tutamadım keşke sülalesinin borcunu ödeseydim belki elimde tutardım !

Boşanma avukatınızın eli armut mu topladı?
Şiddet, aldatma, maddi kayıp, ne ararsan var boşanma sürecinde ama ne bir tazminat ne bir ceza yok mu?
Armut toplamadı çok yardımcı oldu sağolsun.
Darp raporum olduğu için ve şikayet ettiğim için 20 gün hapis yattı ceza aldı azıcık da olsa. Tazminat davası açtım elimde olan belge ve dekontlar ile birlikte ama sonuçlanmadı henüz.

Dayak ve bebek düşürme olayı dışındaki herseyi yaşadım ve bardağı taşıran nokta aldatılma oldu herseyi elimde belgeli olmasına rağmen sırf iş uzamasın diye 7 gün gibi bir sürede anlaşmalı boşandım tüm üzerimde borçları kapattı çocuğa iyi bir nafaka bağlattım ve 7ay psikolojik tedavi gördüm hala kendime tam gelemedim Allah kimseye yaşatmasın bunları.Boşandım 3 ay sonra kapıma geldi ne ah ettiysen cektim 7 yıllık evlilikte senden duymadığım hakaretleri etti dedi ama o benim içimi söndürmedi hala her dakıkaya her saniye aklımda belki ölse yangını Sönmez içimin

Sustuğumu nerde okudunuz ?
Aldatıldığımda sustuğumu nerde okudunuz ?
Dava açmadığımı , hakkımı aramadığımı nerde okudunuz ???
Darp raporu almadığımı nerde okudunuz ??? Söyler misiniz ??
Bir oh demediğin kalmış ya konumu güzelce okuyup bir KADIN olarak en azından hiç bir yorumun yoksa geçmiş olsun der geçmenizi beklerdim bu denli yargılamak çok yersiz lütfen yani.
Aldatıldım şiddet gördüm kredi çektim buna rağmen terkedildiniz yazmışsınız. Susmak laf söylememek değil; bu olanlar için aranızda kıyameti koparmış olabilirsiniz ama bışanmadığınıza göre demek ki hukuki olarak susmuşsunuz. Kadın dayanışması da ah canım senin ahın yerde kalmaz demek değil. Siz o adamı darp raporları boşama tazminat dava açarak süründürseydiniz hem travmalarınızı daha rahat atlatacaktınız hem de bu adamın daha sonra yapacağı sevgililer sabıka geçmişinden nasıl biri olduğunu öğrenip belki de yanaşmayacaktı.

4 yıl oldu boşanalı. Oğlum 4 yaşında. 4 yıldır ah ediyorum ve geçen ay yargılandığını öğrendim. Bulmuş belasını veya ilahi adalet ne derseniz işte. O bulaştı çamura peki ben mutlu muyum? Hayır. Benim hayatm çok şükür tekdüze. Kayınpeder tacizi aşağılama hor görme çok vardı. İşim de vardı ama işte olacak imtihan ya. Şu an kimseye güvenemiyorum kimleri elimin tersiyle ittim. Tek dayanağım oğlum. Kadınız güçlü olmak zorundayız. O bataklığa batsa da sana bir faydası yok.
Sen değerlisin. Yaptıklarından pişman olma sakın. Olması gerekiyordu böyle oldu. Ama geçti gitti. Sen önüne bak arkadaşım boşver ister yerin dibine girsin ister göklere çıksın. Sen mutlu ol ve kendin için dua et. Seni kucaklıyorum lütfen mutlu ol 🤗

İlahi adalet teceli edecek diye umut edip beklemek sizi depresyonun dibine sürükler.
Lütfen artık hiç birşeyden hiç kimseden hayattan bişey beklemeyin.
Olan oldu deyip , en az hasarla bu işin içinden çıkmaya odaklanın.
Az beklenti çok mutluluk diye bir söz var , bunu hayat felsefem edindim.çok iyi geldi.
Sizin yaşadığınızın bin kat fazlasını yaşayıp , geçmişe baktığında gülüp geçen bi ton insan var.
Size yaptığını değil belki ama o günahsız bebeğin cezasını eninde sonunda ödeyeceği kesin.
Lütfen yaşadığınızı kabul edip , neden oldu niye oldu demeyi bir an önce bırakıp , herşeyde bi hayır vardır deyip geleceğe odaklanın

E canım ama sen de gel bana bunları yap der gibi her şeyi kabul etmişsin.. sonra diyorsun ki hani ilahi adalet? Yaşattıklarını yaşayacak mı?
Bu hikayede sana en büyük kötülüğü yapan eski eşinmiş gibi görünüyor ama aslında SENsin. Bak boşandın kurtuldun o heriften ama sen kendinden kurtulamazsın. Yarın başkasının sana yine aynı şeyleri yaşatmasına izin verebilrisin (Allah göstermesin) işte bu yüzden kafanı değiştir şu dünyada en öncelikli insanın kendin olduğunu kabul et. Bu bencillik değil bencil “sadece” kendini düşünene derler. Ben sana “önce” kendini düşün diyorum. Bu olması gereken bişey . Böyle olmazsan gelen vurur giden vurur.

Neyseki bir musibet bin nasihatten iyidir derler eminim sen en doğru dersi aldın bu yaşananlardan ve bu doğrultuda artık hayatında çok doğru emin adımlar atacaksın :KK200:

İşin içine şiddet girdi mi, orada ne bir evlilik olur, ne aile kurulur.
Cesaretiniz yoksa lütfen yardım alın ve canınıza kast eden şu pislikten kurtulun.

Allah yardımcın olsun için daralıyorsa sığınacağın kapı belli

bolca dua et inşirah oku kuran oku dilinden tesbihleri eksik etme ve Allaha teslim ol..

onu memnun kalmayıp çöpe attığın herhangi bi eşya gibi düşün birinin eline geçer oynar sonra o da atar bi köşeye..

sen kendini kurtardığın için şükret yeni hobiler edin onu düşünmeye ayıracak değersiz boş vaktin olmasın..

öyle biri artık yok üzerine bastın ezdin ve geçtin ve bi yerlerde dualarında senden bahseden gönlü güzel bi adam var eminim ki

sadece biraz sabır rabbim sıkıntını gidersin

sen de gönlünü ferah tut kimsenin ahı kimse de kalmaz.

Aldatıldım şiddet gördüm kredi çektim buna rağmen terkedildiniz yazmışsınız. Susmak laf söylememek değil; bu olanlar için aranızda kıyameti koparmış olabilirsiniz ama bışanmadığınıza göre demek ki hukuki olarak susmuşsunuz. Kadın dayanışması da ah canım senin ahın yerde kalmaz demek değil. Siz o adamı darp raporları boşama tazminat dava açarak süründürseydiniz hem travmalarınızı daha rahat atlatacaktınız hem de bu adamın daha sonra yapacağı sevgililer sabıka geçmişinden nasıl biri olduğunu öğrenip belki de yanaşmayacaktı.
Canım rica etsem yazdıklarımı okuyup yorumlar mısın ? Ben boşanalı 1 sene oldu hala beraber değilim yani.En alta HUKUKİ SÜRECİM devam ediyor yazdım ben zaten konumun başında. Yani okumadan yorum yapmayın rica etsem.

Back
X