benim de 4-5 kilo fazlam var ve bir ay sonra nişanım var ben asla diet yapamam normal yiyeceklerimden daha az yiyerek şimdiden 2 kilo verdim şuan 60.5 kiloyum ve boyum 1.63cm
bende bugün yediklerimi yazayım bir kase kısır bir dilim börek bir dilim kek 2 bardak çay :))
misafirlikte olduğum için bunları yedim akşam yemeği yemicem sabah kahvaltı da yapmamıştım acıkırsam bikaç tane leblebi yerim (bi arkadaş leblebi yiyeek zayıflamıştı ondan öğrendim)
benim su içme sorunum var günde yarım litre zorrrrlaaa içiyorum daha fazlası olmuyo yıllardır aynı kilodayım ve ne kadar rejim yaptıysam veremedim ama bu sefer kararlıyım nişanda tombul gelin olmak istemiyorum
cnm benimde temmuzda dügünüm ve kilo vermeyliyim 1.62 boyum kilom 56 hedefim 52 olmak insaallah basaririz
bende esim askerdeyken annemlerde kalmıstım 5 ay. o arada baya kılo aldım. zaten doğum yaptığım için fazlalıklarım vardı üzerine 5 kılo daha eklenince 75 kılo oldum. bende senin gibi esim eskerden gelmeden kılolarımı vermek istiyordum. çok kısmadım yememğimden sadece sabahları 3 su bardağı kadar ılık su içiyordum, tabı tıkıyordu beni çok fazla yiyemiyordum. acıktıkça aynısını tekrarladım. aksam 7 den sonra bır sey yemedim. ve 3 ayda 7 kılo verdim. 68 e düstüm. bunların üzerinden 3 yıl geçti ve ben 66 kıloyum suan. hala 5-6 kılo fazlalığım var ama o zaman verdiğim kılolarıda geri almadım. sanada tavsiyem su içimini arttırarak zayıflamayı dene.
eğer kabul ederseniz ben de size katılmak istiyorum ama benim yolum çok daha uzun vermem gereken 12 kilo var ama öncelik olarak 7 kiloyu vermek istiyorum
lütfen birbirimize destek olalım..
ben hiç su içmiyorummgünde 1 bardak bile değill
sirkeli su içenlerde var sabah ve akşam acaba işe yarar mı ki :44:
ben hiç su içmiyorummgünde 1 bardak bile değill
sirkeli su içenlerde var sabah ve akşam acaba işe yarar mı ki :44:
cnm su mutlaka icmelisin sirkeli suya gelince ben 4 gündür iciyorum bakalim faydasi olursa yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?