Bende zayıflamak istiyorum :(

Hangi ilacı kullanıyorsun bilmyorum canım ama o ilacı kullandıkdan sonra kilo aldığına göre ilacın etkileri vucudunda hala devam ediyor olabilir.Ben bunu bizzat doktora danışarak öğrendim.Bu dönem içinde sabırlı olman ve pes etmemen lazım.Birde tek tip öğünle beslenmek yerine sık sık az az yiyebilirsin.Ki ben nesfiti denemiştim hiç işe yaramıyor malesef ki.Pes etme ilacın etkisi geçtiğinde emin olki vereceksin.Yavaş oluyor ama tartıda eksilen rakamı görünce mutlu oluyorsun.1 ayda olacağına 2 ayda olsun ama sağlıklı olsun

canım zoretanin kullandım biteli nerdeyse bir ay olacak. doktorum ilacın yan etkilerinin 1 ay içinde geçeceğini söylemişti. bilmiyorum ondanmı ama o ilaç kimilerinde kilo kaybına yol açıyormuş kimilerinde kilo aldırıyormuş. Ben zaten normaldede sık yerim yemek. Ama şimdi bunu sorun edince ne yiyeceğimi şaşırdım. Önceden tatlıdan hamur işine hiç kısıtlama getirmezdim kendime. patlayana kadar yerdim ve kiloda almazdım. Hatta doğum sonrasında bile diyet yapmadan verdim tüm kilolarımı. Halada emziriyordum kızımı. İşte bu yüzden çok kafama takıyorum, ne oluyor bana diye (

Aynısı canım banada 1 ay demişti.Ama nerdeyse 3 ay oldu ben daha yeni yeni vermeye başlıyorum.
Ben de en fazla 62 kilo olan biriydim ki bir hafta dikkat etmekle hemen verirdim.Şimdi ne yaparsam yapayım vermem çok zor.Ama yavaş yavaş emin adımlarla ilerlicez.Benim ilaçda öyle kiminide zayıflatıyor ama malesef bende kilo alanlar arasındayımAma pes etmek yok azimle çözüme ulaşıcaz inşallah.

inş canım. bende bu nesfiti bırakayım o zaman. eski düzen yiyeyim en iyisi. belkide böyle yapınca beyine depola uyarısı gitmiştir. tabi eskiye oranla çok az hatta hiç yemiyorum.

inş canım. bende bu nesfiti bırakayım o zaman. eski düzen yiyeyim en iyisi. belkide böyle yapınca beyine depola uyarısı gitmiştir. tabi eskiye oranla çok az hatta hiç yemiyorum.

Düştüğümüz en büyük hata bu kesinlikle.Kendine boş yere eziyet etme.Tek tip beslenme şekli zaten en büyük zarar.

kıZlar hepimiz burdayken tartı gününü kararlaştıralım..
bence herkese de uyuyosa pazartesi günü olsun ki hafta sonu çok yemeyelimm :))

kıZlar hepimiz burdayken tartı gününü kararlaştıralım..
bence herkese de uyuyosa pazartesi günü olsun ki hafta sonu çok yemeyelimm :))

Bana kesinlikle uyar...

Herkes paylaşımda bulunsun mutlaka kızlar.
Bu şekilde daha çok azimli olabiliriz.
Ay ben geldim herkes gitti sanki.

yok burdayım ben hazır gelmişken öğlen yemeğimi yazıyım

3 tane tavuk göğsü ızgara (şiş) 3 tane şiş değil ama yani şişin içinden 3 tane yanlış anlaşılmasın

bu kadarrr ekmek falan yemedım

Son düzenleme:
Maşallah iyi gidiyorsun...

Ben menülerimi akşam yemeğini yerken yazıcam.
Şimdi ben işden 17:30 çıkıyorum normalde.
18:00 de çıkıcam.Ve akşam 18:00 den sonra bir şey yemiyeceğim inşallah

Bu arada yatmadan 4 saat önce yemek yenmeli diyor ya ben zaten 22:00 de yatıyorum.
Nişanlımla bir huyumuz varda aynı saatte yatar uyuyana kadar telde konuşuruz.Uyumak her ne kadar 00:00 bulsada hemen hemen yatakda ve hareketsiz olunca en son 18:00 de yemem şart

Son düzenleme:
tamam bana uyar pazartesi ama ben ne yiyecem(
ben iş yerinde öyle canımın istediklerini yiyemem
en iyisi evden bişeyler getirip yemek
inş başarıcaz

tamam bana uyar pazartesi ama ben ne yiyecem(
ben iş yerinde öyle canımın istediklerini yiyemem
en iyisi evden bişeyler getirip yemek
inş başarıcaz

Tek tip beslenme yeter ki canım.
Az ama sık sık yersin düzenli yersin umarım faydasıda görürsün.
Ki ben destekle yapacağımıza inanıyorum.
Yanlız şu var kesinlikle pes etme ve haftada birkez tartıl sadece
Kendimden biliyorum insan o kadar dikkat edipde veremeyince hayal kırıklığı yaşıyor.

Birde pazrtesi günü kilolarımızı yazarken özellikle resim ekleyelim hanımlar sizede uyarsa.
Yüzlerimizin görünmesine gerek yok.Önemli olan vucut yapımızı görmemiz.Ve her hafta kilo bildiriminde o haftaki resmimizi ekleriz.Yada çok sık resim ekleme olmasın derseniz iki haftada bir ekleriz.Aradaki farkı görürüz gördükçe hevesleniriz başarılı olmak isteyen arkadaşlar bizi görürler onlarda heveslenirler ne diyorsunuz?

kızlar ben bugun nesfite başlıyorum. gerçi akşam yemek yemeyi düşünmüyorum ama çok acıkırsam ya nesfit yada 1 tane elma yerim

pazartesi bana da uyar ben 6 dan sonra yemek yemiyorum

İnşallan bende buna uyacağım canım.

6 da yola çıkarsam işden 1,5 saate anca evde oluyorum.
Çünkü aralarda yürüyorum hep hareket olsun diye.
Yada şöyle yapıcam aralarda yürümicem eve gidince aşortmanları giyip hemen yürüyüşe çıkıcam buda olabilir.Hatta en doğrusu bu olur.Hafta sonu zaten sabah akşam yürücem.Haftanın 2 günü en az evden çıkıp yürücem diğer 3 günüde 20 dk aralıklarla 1 saate tamamlıyarak yürücem.Yani şöyle oluyor mesela vapura bir sonraki yerden biniyorum 20 dk oluyor.Otobüse biniyorum merkezden önce iniyorum eve yürüyorum 20 dkda o oluyor.Birde öğlen arasında 20 dk yürümeyi planlıyorum inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…