Bende zayıflamak istiyorum :(

ben seninle kesin olarak devam etmek istiorm ama özel mesaj atamıyorum o yüzden burdan yazdım umarım okursun

ne demek o öyle boy fakiri biz ölelim o zaman :) canım ben de su içemiyorum ama marketlerde 1 ltlik şişeler var her zaman yanımda taşıyorum günde 2 tane mutlaka bitiriyorum. su çok önemli susuz olmaz yani. 1 bardak içmesem aklıma gelmezdi. sirkeli su da içiyorum yararı var mı yok mu anlamadım :) dene ama bişey kaybetmezsin tabi midende bir rahatsızlık yoksa..

ben seninle kesin olarak devam etmek istiorm ama özel mesaj atamıyorum o yüzden burdan yazdım umarım okursun
tamam canım :13:

ay ama ne biliyim kendımı kötu hıssedıyorum
su içmeye çalışcam bundan sonra zaten. sirke konusunda da kararsızım midemde bişey yok ama hassas biraz :26:

peki planımız nedir neler yapıcaz?

peki planımız nedir neler yapıcaz?

şimdi benim elimde eski diyet listem var ama onu yapmayı düşünmüyorum şimdilik.
yarın nesfit alıcam sabah kahvaltısında ve akşam yemeğinde onu yıcem öğlen de pilav makarna ekmek hariç istedğimi yicem abartmamak şartıyla. ve şu sirkeli suya başlıycam böyle yani

eski diyet listenle ne kadar sürede kaçtan kaça inmiştin?

ben o lısetyle pek kılo veremedim 3 ayda 2 kılo falan ama açıkçası uygulamadım da hep yedım çıkolataları

benim de 8 kilo kadar fazlam var 59 kiloyum şu anda. ben diyet yapmıyorum canım ama dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime spor yapıyorum hergün. aç kalmamanı öneririm çünkü aç kalınca vücut yediklerini stok yapar. aç kaldıkça yağsız tuzsuz domates salatalık ye onlar hiç kilo aldırmaz verdiğin kiloların kalıcı olmasını ve vücudunun incelmesini istiyosan mutlaka spor yapmalısın. en azından sabahları yürüyüs yapabilirsin ya da ebru şallı ile pilates yapabilirsin.

benim sevgilim de zayıflama için baskı yapıyo nedir bu erkeklerden çektiğimiz yaa :)

aynen sorma yaa sınır oluyorum ıyıce baskıaltına giriyorum

kızlar ben çıkıyorum hepınıze iyi gecelerr :80:
yarın görüşürüzz paylaşım yapmaya gelinn

tamam yarın görüşürüz iyi geceler..

Merhaba, benim durumda senin gibi. 1.62 boya 58 kiloyum ve artık yaza kadar bu 8 kiloyu vermeye karar verdim. Kilom fazla değil, gayet normal farkındayım ama ailemde obezlik sorunu olan insanlar var ve bünyem kilo almaya çok müsait, bu yüzden bu normalın üst sınırından alt sınırına çekmeye çalışıyorum.

Şimdiye kadar kendi kendime yapmaya çalıştığım diyetler hep 3-4 gün sürdü. Sporda yapıyorum ve yapmayı da çok seviyorum ama bir hafta bıraksam sporu deli bir iştah yerleşiyor.

Sonunda ben de dün gidip akupunktur yaptırdım. Doktor 2 gün içinde keser iştahını dedi ama işin garibi ben muayenehaneden çıkarken daha iştah filan kalmamıştı :87: . Dünü iki dilim ekmek ve iki kase salata ve iki küçük kase yoğurtla geçirdim. Normalde yemek yemediğim zaman çok sinirli oluyorum ve ellerim titriyor ama dün bunlar olmadı. Bugünde bir kivi yedim, birazdan kahvaltımı yapıcam:)

Dİyeceğim o ki fazla bi kilon yokmuş, ama kilo verirken baş ağrısı, el titremesi gibi rahatsızlıkların oluyorsa akupunktur işe yarıyor gerçekten.

Birde veremeyeceğini düşündüğün için strese girdiğinin yazmışsın ya, şimdiye kadar verememenin nedeni de bu stres olabilir çünkü stres esnasında salgılanan hormonların kilo kaybını yavaşlatabildiği söyleniyor

aslında normalde benım kılo vermemde bi sorun olmuyordu. son 1 yıldır durdu böyle nedenini bende anlamadım ama dedğin gibi stresten olsa gerek cunku fazlasıyla takmış durumdayım 100gram bile alsam onu kafaya takıyorum
bende migren oldugu için cok fazla öğün atlamamaya çalışıyorum cünkü sonra basım fena halde ağrımaya başlıyor :44:

Bugun sabah yediklerimi yazıyım hemen

sabah kalkınca bir bardak sirkeli su(zorla içtim tadı iğrençti :100: )

kahvaltıda da ;
2ane galeta
1kk peynir
1tane çeri domates
1fincan yeşilçay şekersiz

Merhaba Hanımlar,

İzninizle bende size katılmak istiyorum.
12.04.2011 tarihinde diyete başladım 3 gün isveç diyeti yaptım.
71 ile başlamıştım 3 günün sonunda bu sabah 69.20 çıktım.
Spor yapmadan 3 günde -1.800 kg.Bu benim için başlangıç oldu diyebilirim.
Bir dönem düzenleyici kullanmak zorunda kaldım aslında doktor kullanmasanda olur demişti ama cahillik ettim açıkcası ve o ilaçla birlikde kilo aldım.Bir gün tartıya bir çıktım ki 72,50 kiloyum.
Aslında bir aydır dikkat ediyorum ama ilacın etkilerini vucudumdan atmak hiç kolay olmadı.
Çok dikkat etmeme spor yapmama rağmen bir türlü veremedim.İsveç başlangıcım oldu.Ancak iş yerinde o listeye uymak çok zor.Birden birede yemeyi kesince önceki gün baş ağrısından durumadım ve hata yaptığımı anladım.Şimdi Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyetini yapıyorum.Buğün başladım ara vermeden iş yerinde bu listeye uymak daha kolay ve olumlu yorumlarda var açıkcası bakalım neler olacak.Bu arada hedefim 55 kilo olmak

Nişanlıyım kasımda düğünüm var.Nişanlım her ne kadar sağlığın fıstığım desede biliyorum ki kilo vermemi istiyor içden içe ama ses edemiyor.Bir iki deneme yaptı ama çenemden kurtulamadığı için vazgeçtiO yüzden bende artık sıkı bir şekilde kilo verme yolunda emin adımlarla ilerliyorum ilerlemek istiyorum.Ancak tabiyki fazlasıyla desteğe ihtiyacım var.Burdan birbirimize destek olalım ve kurtulalım kilolarımızdan tez zamanda inşallah

canım ınsallah ıstedıgın kıloyuu en saglıklı sekılde verırsın.. bende sırkelı su ıcıyorum ama aksamları yatmadn once ıcıyorum ac karnınaa zaralı olurr.... sırkelı su metobozlımayı hızladırıyor bu gıbı faydası var ve daha cok faydası var sırkenın ... şifa niyetine bile içebilirsiniz. benımde vermem gereken 5 kılom var ve 2,5 aydır dıyet yapıyrum 7 kılo verdım belkı balınca az gıbı duyruyordur ama saglılı verdım herseyı yıyerek verdım 3 hafta hıc kılo veremedım ama devam ettım dıyete yılmadan azımle ... hsonalrı kacamakalr yaptım sters yapmadımm ... ve gunde mutlaka 2,5 lt su ıcıyorum 1 saat yuruyorum ve 2 tane yesılcay ıcıyorum... hazırana kadar 5 kılo daha vermek ıstıyorumm..

kızlar aslında benimde problemim var. kilolu değilim ama birkaç kilo bile alsam hemen stres yapıyorum. normalde çok kolay kilo veririm ve hayatımda hiç diyet yapmadım. 2-3 aydır kullandığım bi ilaç vardı ondanmıdır bilmem 5 kilo kadar aldım. ve aldığım kiloları veremiyorum. çok kilolu durmuyorum ama göbek yaptım biraz. su içiyorum, akşamları mekik çekiyorum, yürüyüşte yapıyorum ama niye veremiyorum??? bir aydır yediklerime dikkat ediyorum, mümkün olduğunca az yiyorum ki normalde yemek yemek benim için hobidir :) bu haftada nesfite başladım sabah ve öğlen yiyorum akşamda çok hafif bi yemek ve çok az. ama gram gitmedi napcamm bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…