canım boyun kaç acaba merak ettim :)
inş yaa yarın büyük günn kesın olarak başlıyorum dıyetee
bu arada benımle kesın olarak devam etmek isteyenler ve hergun paylaşım yapabılcekler bana özel mesaj atsınlar ki ona göre tartı günü belirleyelim birliktee
tamam canım :13:ben seninle kesin olarak devam etmek istiorm ama özel mesaj atamıyorum o yüzden burdan yazdım umarım okursun
ne demek o öyle boy fakiri biz ölelim o zaman :) canım ben de su içemiyorum ama marketlerde 1 ltlik şişeler var her zaman yanımda taşıyorum günde 2 tane mutlaka bitiriyorum. su çok önemli susuz olmaz yani. 1 bardak içmesem aklıma gelmezdi. sirkeli su da içiyorum yararı var mı yok mu anlamadım :) dene ama bişey kaybetmezsin tabi midende bir rahatsızlık yoksa..
peki planımız nedir neler yapıcaz?
Merhaba arkadaşlar :80:
Maalesef bende kilolarıyla başı dertte olanlardanım
Buradaki diyet gruplarını denedim,diyetisyene gittim yine olmadı. Kilo verişim şuanda durdu ve bu durum canımı fena halde sıkıyor.
Ağustosta erkek arkadaşım askerden gelecek ve ben suanda 67 kıloyum o gelene kadar 60a düşmem lazım . O da diyor ben gelene kadar zayıfla diye iyice baskı altında hissediyorum kendimi
Eğer benim gibi 5-6 kilo fazlası olup zayıflamak isteyenler varsa bana destek olsunlar lüftenn
belki bu sefer onların sayesınde farklı olur da zayıflarım :26:
Hergun burada yediklerimi paylaşıcam sizlerle :81:
desteklerinizi ve bana katılmak isteyen arkadaşları dört gözle bekliyorum
Bugün akşam yemeğinde 3 tane tavukgöğüsü yedim yağsız yanında da 2 kaşık yoğurt
benim de 8 kilo kadar fazlam var 59 kiloyum şu anda. ben diyet yapmıyorum canım ama dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime spor yapıyorum hergün. aç kalmamanı öneririm çünkü aç kalınca vücut yediklerini stok yapar. aç kaldıkça yağsız tuzsuz domates salatalık ye onlar hiç kilo aldırmaz verdiğin kiloların kalıcı olmasını ve vücudunun incelmesini istiyosan mutlaka spor yapmalısın. en azından sabahları yürüyüs yapabilirsin ya da ebru şallı ile pilates yapabilirsin.
benim sevgilim de zayıflama için baskı yapıyo nedir bu erkeklerden çektiğimiz yaa :)
Merhaba, benim durumda senin gibi. 1.62 boya 58 kiloyum ve artık yaza kadar bu 8 kiloyu vermeye karar verdim. Kilom fazla değil, gayet normal farkındayım ama ailemde obezlik sorunu olan insanlar var ve bünyem kilo almaya çok müsait, bu yüzden bu normalın üst sınırından alt sınırına çekmeye çalışıyorum.
Şimdiye kadar kendi kendime yapmaya çalıştığım diyetler hep 3-4 gün sürdü. Sporda yapıyorum ve yapmayı da çok seviyorum ama bir hafta bıraksam sporu deli bir iştah yerleşiyor.
Sonunda ben de dün gidip akupunktur yaptırdım. Doktor 2 gün içinde keser iştahını dedi ama işin garibi ben muayenehaneden çıkarken daha iştah filan kalmamıştı :87: . Dünü iki dilim ekmek ve iki kase salata ve iki küçük kase yoğurtla geçirdim. Normalde yemek yemediğim zaman çok sinirli oluyorum ve ellerim titriyor ama dün bunlar olmadı. Bugünde bir kivi yedim, birazdan kahvaltımı yapıcam:)
Dİyeceğim o ki fazla bi kilon yokmuş, ama kilo verirken baş ağrısı, el titremesi gibi rahatsızlıkların oluyorsa akupunktur işe yarıyor gerçekten.
Birde veremeyeceğini düşündüğün için strese girdiğinin yazmışsın ya, şimdiye kadar verememenin nedeni de bu stres olabilir çünkü stres esnasında salgılanan hormonların kilo kaybını yavaşlatabildiği söyleniyor
aslında normalde benım kılo vermemde bi sorun olmuyordu. son 1 yıldır durdu böyle nedenini bende anlamadım ama dedğin gibi stresten olsa gerek cunku fazlasıyla takmış durumdayım 100gram bile alsam onu kafaya takıyorum
bende migren oldugu için cok fazla öğün atlamamaya çalışıyorum cünkü sonra basım fena halde ağrımaya başlıyor :44:
Bugun sabah yediklerimi yazıyım hemen
sabah kalkınca bir bardak sirkeli su(zorla içtim tadı iğrençti :100: )
kahvaltıda da ;
2ane galeta
1kk peynir
1tane çeri domates
1fincan yeşilçay şekersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?