cnm hayirdir niye sinirlerin bozuk insaalh kötü bir sey yoktur.
bende bu hafta kilo veremedim moralim bozuk
dietten artık bıkknlık geldi..şu sürekli yiyen ama kilo almayan insanları görunce çok qıcık oluorm kızlar ya..biz nie öle olamıorz kii..oofffff hep bi dikkatle korkuyla yiyoruz yemeklerı..ooffff..
benimde aynen öyle ya sanki kilo veremiyorumda alıyorum gibi dün yemekten sonra tartıldım 68 geldim ne ya hiç yol alamadımmı benağlayalım beraber bebeğim
benimde aynen öyle ya sanki kilo veremiyorumda alıyorum gibi dün yemekten sonra tartıldım 68 geldim ne ya hiç yol alamadımmı benağlayalım beraber bebeğim
ya kuşum resmen aç dolaşıorm ama yok yinede gram oynamıo..sabah yine 62,5 çıktım..aglamak istiorummmm bu diyet işe yaramıo sanki..böle oluncada hiç şevkim kalmıo diet yapmak için..oofff napcas biz böle..
ya kuzucuklarım bozmayın morallerinizi başaracağız buna inanın lütfen
ya kuşum resmen aç dolaşıorm ama yok yinede gram oynamıo..sabah yine 62,5 çıktım..aglamak istiorummmm bu diyet işe yaramıo sanki..böle oluncada hiç şevkim kalmıo diet yapmak için..oofff napcas biz böle..
Balım hadi depresyona girelim öyle olur belki
Allahım neydi günahımız
Günahımız neydi Allahım
Dualarımızda yalvarmıştık
incecik olmaktı isyanımız
Ah bir anlasak nerede nerede nerede
Biz nerde yanlış yaptık
Rejim yapmıştık yalvarmıştık
Aç yatmıştık olabilirdi
10 kilo yeterdi Allahım.:):)
ya bilmiyorum geçen haftaya kadar iyi gidiyodu ama bu hafta tam istediğim şekilde olmadı diyetim önemli bişey yokta ben biraz fazla takıntılıyım senin nasıl gidiyo tatlım
iş yerinde gülme krizine girdim delisin tatlm sen yaama bende eşlik ediorm şarkıyaa ahhhh tam bizlikk... butun qün bu şarkıyı söylucem belki işe yarar depresyona girmek..
ahhh bi 10 kilo wersm..eşime dün dedim 10 kilo hedefim die adam böleydiuyus nolcakkk.. inanmıo ama ben başarıcammm
Seni yerken görüyosa ondandır benimkide uzaktaya yemeğe gittinmi diyo yok diyorum baya zayıflıcan heralde diyo bana zayıfla diyemiyoda ah bilse hala şişkoyum:) Yazın depresyona girmiştim öyle olmuştu:) gitmişti 5 kilo 1 haftada
ozaman depresyondayız bu hafta bacım5 kilo olmasına gerek yok bi haftada 2-3 olsada olur..:78:
evet kızlar en etkili deprosyona nasıl girilir bilgilerinize ihtiyacımız var:) bide yemeklerden öncemi girsek sonramı etkili olur sporla desteklemekte şartmı
ewlenmedn önce bi girmiştim depresyona..yemektn önce gırıodum we sporla destekliodm..
kızlar Allahın selamı rahmeti ve bereketi hepinizin üzerine olsun bende zayıflamak isteyenlerdenim benim çok fazla kilom yok sadece beş kilo vermek istiyorum şu anki kilom 48,5 hedefim 43 yada 44 olmak şu an boyuma göre normal görünümdeyim ama eski kiloma dönmeyi çok istiyorum benide aranıza alırsanız sizinle biçok şeyi paylaşmak isterim kilo verme konusunda....grşmek dilğiyle...birde şu zayıflama grafiğinden bende de olsun istiyorum öğretirseniz sevinirim..:):):78: :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?