bende artık hiç ekmek yiyemiyorum, tıkıyor beni
sanırım midemiz küçüldü kızlar, bu iyi haber
bende bi çay aldım aktardan beşi bi yerde diye onu içiyorum sabah akşam
internette araştırdım, bu çayı içip kilo veren çok
inş bizdede etkisi olur
merhaba kızlar ben bugün çok hastayım ya ayrıcada yüzüm soyuluyor doktora gösterdim egzama dedi yüzdende egzama mı çıkarmış yahu diyesim geldide sustum stresten oluyormuş ah ah herşeyi kafama takarsam böyle olur tabikide bu akşam biberiye yağı alcam streç filmle sarcam kendimi sonra oynucam zıplıcam sabah kahvaltım
yumurta
şekersiz kahve
domates
ekmek yiyemiyorum artık tamamen kestim
canım cok gecmısss olsunnn...
bende almıştım gençlik dönemlerimde ama devam etmedim çok iğrenç gelmişti tadı bana:)
selam kızlar..
Ben dün sabah bi küçük poğaça yedim..dereotlu...
öğlende 1 porsiyon adana kebap(arkadaşlar illa gidelim dediler gittik)
Akşama bişi yemedim...
Ama canım çok melemen istiyordu bende sabah yerim dedim.kalkıp sabah sabah melemen yaptık eşimle..bi güzel yedim çeyrek ekmekle...
Az öncede koca bi kupa yeşil çay içtim..
Ve karar kara öğlen ne yesem diye düşünüyorum:26:
Yeşil çay beni çok acıktırıyoacıktım ne yesem ki....
oohh afıyett olsunnnn bende bugun oglen pızza yıycemmm:))))) akşamı hafıf atlatıcamm
oohh afıyett olsunnnn bende bugun oglen pızza yıycemmm:))))) akşamı hafıf atlatıcamm
teşekkür ederim meleğim sen nasılsın nasıl gidiyor diyet
iyim canım bendee, dıyet düşe kalka devam edıyorr gram gram kılo verıyorumm ::)))))
Günaydın kızlar bugün sabah kalktım bir miğde bulantısı midemde bir ağrı kahvaltı yaptım evden çıkmadan sirkeli ballı su içemedim yerine bir bardak su içtim
domates
salatalık
peynir 3 tanede zeytin yedim
ama çok doydum
nerelerdesiniz bu arada gelin sıkıldımmmm...
günaayydınn şekercımmmm:)))
bende dun oglen pızza yedıgım ıcın aksam yemek yemedımmm , :)) bu sabahtaa cok ac hıssettım kendımı 1 tane kasarlı sımıt yedımm , bol bol suyumuda ıcıcem bugunnn oohhh miiiss :))
ohh miss gibi bende biraz önce tartıldım hala aynı gram oynamamış bi kaç gündür iyi kaçırıyorum ama hadi hayırlısı sporla dengeliyorum heralde
canımm bende gram gram verıyorum artık ama yapcak bısı yokk zaten az yıyorumm mıdem güççülmüş dahada az yersemm olmazz , sporu artırmam lazım ama bu havalarrda zorr:)))
ya ben de kilo vermek istiyorum hele şu göbek tarafı iyice aldı başını gitti
yıllar önce büyük konuştum,ben hiç diyet yapmam vs diyordum:)
dün de siteye iyice baktım 13 günlük isveç diyetine başladım ama yapamadım
çikolata yedim yanapim:)
neyse ama 2 litre de su içtim yani
neyse ee sizler nasıl bir deiyet yapıyorsunuz etkili sonuç aldığınız diyet varsa benimle de paylaşır mısınız acaba?
ha bir de şu sirkeli ve ballı su olayını da akşam yemeğinen sonra yapacağım bakalım faydası olacak mı?
h.g canım özellikle uyguladığımız bir diyet yok ben 2 haftada 9 kilo diyetini yapıyodum iyide gidiyodu ama öğle aralarında yumurta olunca bide çalışınca yapamadım ballı sirkeli suyu deniyorum bende işe yarıyo bende 3 hafta oluyo rejime başlayalı 4 kiloya az kaldı tabi yediklerime dikkat ediyorum + yürüyüş yapıp bol su içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?