bizim okudugumuz kısımalrda ben adamı sureklı altan aldıgını gordum sadece eskı erkek arkadasların ve nısanlıların dıye bahsetmeseydı olurdu yanı o semtten fıılen uzaklasınca bunlarda yok sayılmayacagına gore
Siz haksızsınız gib duruyor. Adam ne güzel demiş. Ne senin ailene yakın nede benimkine diye
Kötü bir şey istememiş. bence bu kadar büyütmeyin
Yani elbette giderim, şimdi onun ailesinin durumu çok çok iyi ama neden onların eline bakalım ki? Benim de katkım olsun istiyorum. Keçiören o kadar da kötü bi yer değil esasında. Bi de yeni eşyalarımla güzel bir eve geçeyim istiyorum, onun oturmak istediği semtte evler yapısız genel olarak.
Madem öyle çalışsın, kazansın, onun dediği olsun.. Ben kötü niyetle yaklaşmadım asla. Kendisi de çok kabalaşıyor bazen, söylediği lafın nereye gittiğini bilemiyor..
bilirim
çünkü ikili ilişkiler çok zor ben arkadaş olarak iyi bir akradaş olabilirim ama asla iyi bir eş olamam ve genelde buda 2 kişi arasında yaşanır
filan falan neyse hayırlısı olsun
erkek adam ya yapsın bırak
Bakalım canım ya, hayırlısı olsun.. Genelde gerçekten o baskın olan taraf oluyor. O da abarttığının farkında yoksa ben ona öyle rest çekemem. İlk oldu bu zaten.
Aramızı düzelttik zaten canım.. :)
Bana da haksızsın gibi geldi canım , anladığım kadarıyla sadece semt değiştiriceksin abartmışsın biraz doğru demiş sevgilin , senin ailene yakın olması hemde orda eski nişanlının vs olması iyi olmaz bence de en güzeli iki aileye de uzak olmak
durumlar düzelmiş sanırım sevindim..
yinede kendimi tutamayıp yorum yapıcam
bi erkeğin düşünmesi gereken en ayrıntılı şekilde düşünüyor,çok haklı..
bunun tam tersi olup seni kendi ailesine yakın oturmakla zorlamasından iyidir değil mi; iki tarafa da yakın olmak istememesi...
aranızın düzelmesine sevindim özele geliyom
empati kur çocuk süzgün bi şekilde ne senin ailenle nedee bnm aileme yakın olmayalım demiş ortayı bulmak için oturmak istemiyorsa zorlama
Tercih meselesi tabi ki saygi duyarim.. Ama biz evleniyoruz.bu arada bende ankaralıyım çankayada oturuyorum şuan bile ailem keçiörene oturalım dese istemem açıkcası
Ya Akın'la çok fena kavga ettik kızlar. Nazar mı değdi anlamıyorum. Moralim çok bozuk...
Her şey bir iki dakika içersinde gerçekleşti. Şuan konuşmuyoruz. Bi yorumlayın, msjlar aşağıdaki ekte.
http://i.hizliresim.com/x9MjZQ.jpg
http://i.hizliresim.com/xYnoZz.jpg
Hangimiz haklıyız? Benim hiç gücüm kalmadı gerçekten.. Çok yıprandım çook..
EDİT: Kızlar bir çoğunuz biliyor ki, evliyken üniversiteye gidiyor olacağım aynı zamanda, yani çalışmam mümkün olmayacak 1-2 sene..
Okul masraflarım vs. olacak.. Ben Akın'a yük olmayı istemiyorum. Annemle beraber oturmayacağız sonuç olarak, aynı sokakta olmuş olacağız.. 600-700 tl kira ödemekten kurtulmuş olacağız. Onun oturmak istediği yerde evler eski, yeni ve güzel olanlar da çok çok pahalı.. Şuan için öyle bir ev almamız mümkün değil.
Ailesi zengin olabilir ama zaten başka bir sürü masrafımız var. İleride çocuğumuz olduğunda kim bakacak? Annesi zaten Kreş sahibi, öğretmenlik de yapmış yıllarca, onun bakacağını hiç sanmıyorum.. Kavaklıdere'den gelip Keçiören'de oturmamı bekleme demek de küçümsemektir.. Ankara'da oturanlar anlamışlardır.
seni çok sevdiğinden fazla kıskanıyor sadece eski nişanlı mevzusunuda bu yüzden açmışYa Akın'la çok fena kavga ettik kızlar. Nazar mı değdi anlamıyorum. Moralim çok bozuk...
Her şey bir iki dakika içersinde gerçekleşti. Şuan konuşmuyoruz. Bi yorumlayın, msjlar aşağıdaki ekte.
http://i.hizliresim.com/x9MjZQ.jpg
http://i.hizliresim.com/xYnoZz.jpg
Hangimiz haklıyız? Benim hiç gücüm kalmadı gerçekten.. Çok yıprandım çook..
EDİT: Kızlar bir çoğunuz biliyor ki, evliyken üniversiteye gidiyor olacağım aynı zamanda, yani çalışmam mümkün olmayacak 1-2 sene..
Okul masraflarım vs. olacak.. Ben Akın'a yük olmayı istemiyorum. Annemle beraber oturmayacağız sonuç olarak, aynı sokakta olmuş olacağız.. 600-700 tl kira ödemekten kurtulmuş olacağız. Onun oturmak istediği yerde evler eski, yeni ve güzel olanlar da çok çok pahalı.. Şuan için öyle bir ev almamız mümkün değil.
Ailesi zengin olabilir ama zaten başka bir sürü masrafımız var. İleride çocuğumuz olduğunda kim bakacak? Annesi zaten Kreş sahibi, öğretmenlik de yapmış yıllarca, onun bakacağını hiç sanmıyorum.. Kavaklıdere'den gelip Keçiören'de oturmamı bekleme demek de küçümsemektir.. Ankara'da oturanlar anlamışlardır.
Haksızsin bence de
Nişanlınızdan özür dilemelisiniz. Siz herkesin arayıp bulamadığını bulmuşsunuz ama sanırım rahatlık sizi çok fazla rahatsız etmiş. 'Ne senin ailene ne de benim aileme yakın olmayalım. Ailelerimiz zaten tabi ki gideceğiz' demiş. Daha ne istiyorsunuz ki? 'İlla annemle oturacağız ya da ona yakın' falan dese hoşunuza gider miydi?
Bence çocuğun Almanya meselesini açması çoook normal geldi
Açıkcası benim nişanlım ben sadece semt değiştirelim dediğimde bana ayrılma noktasına varacak sözler edip bi başkası için ülke değiştirmeyi göze alıyorsa bende açardım konusunu bu meseleyi öne sürerdim.
Nişanlının eski nişanlısı olsa, nişanlın kızın annesinin evinde olmaya tamam dese sonra seninle nişanlandığında annenin evine hayır dese buraya konu açsan herkes "Demekki seni o kız kadar çok sevmiyor" derdi
Eskisi için ülke değiştirmeyi göze alıyorsun da yenisi için semtten taşınmak mı zorluyor bu kadar koyar yani nişanlına.
Çok abartmışsın bence ayrıca sen teklifini etmişsin annemin evinde oturalım diye üstüne düşeni yapmışsın.
Kabul edip etmemek onun kararı sana neden söylemedin çok masraf oldu diyemez gerisini bırak nişanlın düşünsün
seni çok sevdiğinden fazla kıskanıyor sadece eski nişanlı mevzusunuda bu yüzden açmış
ama bu tarz tartışmalarda hemen bitirelim bitsin gibisinden laflar etmek çok yanlış sadece ilşkinizi yıpratır.
yüzyüze oturup konuşun mesajla olacak şeyler değil bunlar
Haklısın yada haksızsın diyemicem sana . Ama kendi istediğini karşındakinede kabullendirmeye çalşıyorsun.
O ne ister nasıl rahat eder nerde mutlu olur düşünmüyorsun bile.
Biraz empati yapmalısın bnce sadece senin isteklerin üzerine kurulu bi evde sadece sen mutlu olursun.
Ayrıca en ufal fikir ayrılığında bizi biraz düşünelim,ayrılalım gibi cümleler çok çocukca ilişkinizi ve karsındaki insanı yıpratır.
Ayrıca tek derdin kiraysa annein sana verdiği evi kiraya verin oranın kirasıyla paşa paşa geçinirsiniz yine paranız cebinizde kalır.
Rahat batmış. Almanya meselesini böylr durumda sen olsan kim bilir kaç kere gündeme getirirdin.
Kavaklıdere varken keçiörende kimse oturmaz deli misin sen. Bu kadar anneci olma. Çocuk mocuk diyorsun daha üniversiteye gidicen. İşe giderken çocuğu nereye bırakıcam muhabbetlerine girmen çok gereksiz. Muhit konusunda çok haklı. Eski nişanlı eski erkek arkadaş konusunda haklı.
Sen haksızsın. Özür dile bir daha da böyle mantıdan börekten konuyu eve bağlama.
Maddiyat bakımından bi katkım olsun diye istedim.. Almanya ya giden semt de değiştirir değil mi?
Düzelttik aramızı. Neden rahat batsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?