Bendeki şans kimsede yok!

Bakalım canım ya, hayırlısı olsun.. Genelde gerçekten o baskın olan taraf oluyor. O da abarttığının farkında yoksa ben ona öyle rest çekemem. İlk oldu bu zaten.

Siz haksızsınız gib duruyor. Adam ne güzel demiş. Ne senin ailene yakın nede benimkine diye
Kötü bir şey istememiş. bence bu kadar büyütmeyin

Aramızı düzelttik zaten canım.. :)

bilirim
çünkü ikili ilişkiler çok zor ben arkadaş olarak iyi bir akradaş olabilirim ama asla iyi bir eş olamam ve genelde buda 2 kişi arasında yaşanır
filan falan neyse hayırlısı olsun
erkek adam ya yapsın bırak

Ona bıraktım zaten.. Sağ olasın yorumların için :)

Bana da haksızsın gibi geldi canım , anladığım kadarıyla sadece semt değiştiriceksin abartmışsın biraz doğru demiş sevgilin , senin ailene yakın olması hemde orda eski nişanlının vs olması iyi olmaz bence de en güzeli iki aileye de uzak olmak

durumlar düzelmiş sanırım sevindim..

yinede kendimi tutamayıp yorum yapıcam
bi erkeğin düşünmesi gereken en ayrıntılı şekilde düşünüyor,çok haklı..
bunun tam tersi olup seni kendi ailesine yakın oturmakla zorlamasından iyidir değil mi; iki tarafa da yakın olmak istememesi...

empati kur çocuk süzgün bi şekilde ne senin ailenle nedee bnm aileme yakın olmayalım demiş ortayı bulmak için oturmak istemiyorsa zorlama

bu arada bende ankaralıyım çankayada oturuyorum şuan bile ailem keçiörene oturalım dese istemem açıkcası

Eski nisanlim Almanya'da yasiyor. Benim de katkim olsun diye istedim.. Onun istediği olacak sonuç olarak .. Neyse ki düzeldi aramiz canim. Teşekkürler :)

Anneme yakin olayim diye istemedim katkim olsun.dedim. Ben calisamiycam bi süre. İyi olur diye düşündüm. Uzlastik sonunda.. Teşekkürler :)

aranızın düzelmesine sevindim özele geliyom

Sağ ol şekerim :)

empati kur çocuk süzgün bi şekilde ne senin ailenle nedee bnm aileme yakın olmayalım demiş ortayı bulmak için oturmak istemiyorsa zorlama

Anlastik onun istediği gibi olacak. Teşekkürler :)

bu arada bende ankaralıyım çankayada oturuyorum şuan bile ailem keçiörene oturalım dese istemem açıkcası
Tercih meselesi tabi ki saygi duyarim.. Ama biz evleniyoruz.

Nişanlınızdan özür dilemelisiniz. Siz herkesin arayıp bulamadığını bulmuşsunuz ama sanırım rahatlık sizi çok fazla rahatsız etmiş. 'Ne senin ailene ne de benim aileme yakın olmayalım. Ailelerimiz zaten tabi ki gideceğiz' demiş. Daha ne istiyorsunuz ki? 'İlla annemle oturacağız ya da ona yakın' falan dese hoşunuza gider miydi?

Bence çocuğun Almanya meselesini açması çoook normal geldi
Açıkcası benim nişanlım ben sadece semt değiştirelim dediğimde bana ayrılma noktasına varacak sözler edip bi başkası için ülke değiştirmeyi göze alıyorsa bende açardım konusunu bu meseleyi öne sürerdim.

Nişanlının eski nişanlısı olsa, nişanlın kızın annesinin evinde olmaya tamam dese sonra seninle nişanlandığında annenin evine hayır dese buraya konu açsan herkes "Demekki seni o kız kadar çok sevmiyor" derdi
Eskisi için ülke değiştirmeyi göze alıyorsun da yenisi için semtten taşınmak mı zorluyor bu kadar koyar yani nişanlına.
Çok abartmışsın bence ayrıca sen teklifini etmişsin annemin evinde oturalım diye üstüne düşeni yapmışsın.
Kabul edip etmemek onun kararı sana neden söylemedin çok masraf oldu diyemez gerisini bırak nişanlın düşünsün

Son düzenleme:
seni çok sevdiğinden fazla kıskanıyor sadece eski nişanlı mevzusunuda bu yüzden açmış
ama bu tarz tartışmalarda hemen bitirelim bitsin gibisinden laflar etmek çok yanlış sadece ilşkinizi yıpratır.
yüzyüze oturup konuşun mesajla olacak şeyler değil bunlar

Haklısın yada haksızsın diyemicem sana . Ama kendi istediğini karşındakinede kabullendirmeye çalşıyorsun.

O ne ister nasıl rahat eder nerde mutlu olur düşünmüyorsun bile.

Biraz empati yapmalısın bnce sadece senin isteklerin üzerine kurulu bi evde sadece sen mutlu olursun.

Ayrıca en ufal fikir ayrılığında bizi biraz düşünelim,ayrılalım gibi cümleler çok çocukca ilişkinizi ve karsındaki insanı yıpratır.

Ayrıca tek derdin kiraysa annein sana verdiği evi kiraya verin oranın kirasıyla paşa paşa geçinirsiniz yine paranız cebinizde kalır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haksızsin bence de

Belki.. Düzeldi aramız şükürler olsun.

Edit i kimse okumadı sanırım.. derdim başka.

E yani değil mi? Birisi için ülke değiştirmeyi göze alan diğeri için semt değiştirir değil mi? Ben ona bozulduğum için öyle davrandım. Israrla kapatıyor konuyu, bi anla bi dinle değil mi? Neden direttiğimi konuşalım bir, o konuda rahatlat.. Ama yok, böyle inatla bi yere varılmıyor. Düzelttik aramızı..

Öyle yaptık zaten, kahvaltıya geldi, çözdük problemi. İlk kez bu raddeye geldik, nazar diyelim.

İlk defa böyle konuşmalar oldu aramızda.. Hakkımızda hayırlısı olsun. Benim de sıkıntısını yaşadığım noktalar var.
Düzelttik aramızdaki dargınlığı...

Rahat batmış. Almanya meselesini böylr durumda sen olsan kim bilir kaç kere gündeme getirirdin.

Kavaklıdere varken keçiörende kimse oturmaz deli misin sen. Bu kadar anneci olma. Çocuk mocuk diyorsun daha üniversiteye gidicen. İşe giderken çocuğu nereye bırakıcam muhabbetlerine girmen çok gereksiz. Muhit konusunda çok haklı. Eski nişanlı eski erkek arkadaş konusunda haklı.

Sen haksızsın. Özür dile bir daha da böyle mantıdan börekten konuyu eve bağlama.

durumu uzatmadan çözmenize sevindim.

Yalnız şunu farkettimki çoğu kişi konu sahibini gerçekten anlamadan yorum yapıyor ama konu sahibi gerçekten herkese sabırla ve güzelce cevaplar veriyor. Konu sahibi biraz fevri davranmış ama nişanlısını en iyi o tanıyor ve belkide fevri davranmakla haklıydı. Bizim okuduğumuz sadece mesaj duygu yok his yok konu sahibi ve nişanlısını tanımadan hissiz bir şekilde okuyunca farklı anlamlar çıkabiliyor. Herkes ne senin ainene yakın ne benim aileme yakın meselesine takılmış durumda ama bence sorun aslında duygunun ailesine yada nişanlısının ailesine yakın olmak değil. nişanlısının o kelimeyi kullanmasındaki amacında kayınvalidesine uzak olmak olduğunu sanmıyorum. Anladığım kadarıyla nişanlın biraz ataerkil dediğim dedik birisi. Ve kayınvalidesinin evinde oturunca bunu biraz gurur meselesi yapıp kendine yediremiyecek birde semt beğenme sorunu var azıcık gibi geldi bana. Sen kendini kötü hissetme bundan sonra teklifini yaptın ve okumanı o da kabul etti çalışamayacağının farkında kendisi düşünsün bundan sonrası. Bu sene sınava girdin mi? Daha öncede dediğim gibi okulun yerine ve ulaşıma genel olarak yakın yerler bakarsanız sen rahat edersin. Herşey gönlünce olsun.

Maddiyat bakımından bi katkım olsun diye istedim.. Almanya ya giden semt de değiştirir değil mi?
Düzelttik aramızı. Neden rahat batsın?

Maddiyat bakımından bi katkım olsun diye istedim.. Almanya ya giden semt de değiştirir değil mi?
Düzelttik aramızı. Neden rahat batsın?

Rahat batmis demek iliski cok mukemmel giderse sudan sebeplerle kavga cikarrsin demek :)) yapma boyle.Boyle meseleler icin kavga etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…