- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
Ya Akın'la çok fena kavga ettik kızlar. Nazar mı değdi anlamıyorum. Moralim çok bozuk...
Her şey bir iki dakika içersinde gerçekleşti. Şuan konuşmuyoruz. Bi yorumlayın, msjlar aşağıdaki ekte.
http://i.hizliresim.com/x9MjZQ.jpg
http://i.hizliresim.com/xYnoZz.jpg
Hangimiz haklıyız? Benim hiç gücüm kalmadı gerçekten.. Çok yıprandım çook..
EDİT: Kızlar bir çoğunuz biliyor ki, evliyken üniversiteye gidiyor olacağım aynı zamanda, yani çalışmam mümkün olmayacak 1-2 sene..
Okul masraflarım vs. olacak.. Ben Akın'a yük olmayı istemiyorum. Annemle beraber oturmayacağız sonuç olarak, aynı sokakta olmuş olacağız.. 600-700 tl kira ödemekten kurtulmuş olacağız. Onun oturmak istediği yerde evler eski, yeni ve güzel olanlar da çok çok pahalı.. Şuan için öyle bir ev almamız mümkün değil.
Ailesi zengin olabilir ama zaten başka bir sürü masrafımız var. İleride çocuğumuz olduğunda kim bakacak? Annesi zaten Kreş sahibi, öğretmenlik de yapmış yıllarca, onun bakacağını hiç sanmıyorum.. Kavaklıdere'den gelip Keçiören'de oturmamı bekleme demek de küçümsemektir.. Ankara'da oturanlar anlamışlardır.
Eski konularınızı bilmiyorum önce onu belirteyim..
Bencede siz haksızsınız erkek işte gururuna yediremiyor bak ne diyor annenin evinde oturamam diyor..
Bence oturmasında zaten erkek yuvasını kendi kurması gerekiyor..
Erkeğe baskı kurmayı ona hissettirmeden yapmak lazım böyle ulu orta yapınca ters tepiyor kendimden biliyorum..
Ben erkek arkadaşınızı haklı buldum ama şu ver bi alt dudak olayı çok güldürdü beni..
O ne öyle afedersiniz soytarı gibi:26: bi onu yakıştıramadım yani..
Yoksa çok mantıklı konuşuyor benim annem diye diretmiyor ama sizin annenizi de kesinlikle hiçe saymıyor..
Öpünde başınıza koyun derim valla benim başımda çooookk anacı bir baş belası var da
bence gurur yapması gayet doğal her erkek yapar bunu. sonuçta kalkıp seni annesinin yanına götürmüyor ne senn ne benim anneme yakın olsun diyor gayet mantıklı konuşmuş. bu kadar baskın olmak sıkıntı kendiniz kaybeder kendiniz ağlarsınız ki baskın olmanız bir işe yaramamış gururundan ve sözlerinden asla taviz vermemiş vereceğe de benzemiyor. madem bedava evde oturmak istemiyor vurar kırar parçalar ama kirasını ödeyebilirmiş demekki. boşuna gerginlik gibi geldi bana.
O halde yaşınız çok büyük değil anlaşılan. Erken yaşta yapılan evlilik konuşmalarını heves gibi algılıyorum nedense bütün hayatınız etkileyecek bir hata yapmaktan kaçının o halde sizde. Hayattt uzunnn :) bu aralar çok saldım çayıra mevlam kayıra modundayım kimsenin düşüncelerini değiştirmek istemem
Gül gibi keciörenimin nesi varmis bi o kisim hosuma gitmedi..
Diger turlu hakli gibi annemi birakamam diorsunda hakkaten almanyaya gidecektin ?
Su nisanli konusunu onune surmesi hos degil o konuda tepkini koy derim..
Diger turlu orta yolu bulursunuz yenimahallede oturun
delirtme beni, ver bi alt dudak yazmış ya valla güldüm istemsiz ya kusura bakma
neyse orta yol iyidir
Tüy dikmek noluyor :/
����
Canim bence sevgilin hakli. Sinirli anina denk gelmis senin. Ayrica bence seni cok seviyor bosuna tartismayin. Mutluluklar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Baştan sona haksızsınız
Üzgünüm
annenin evini kiraya verip üni masrafını karşılarsın.
hem insanoğlu çiğ süt emmiştir,seni okuttum laflarına maruz kalmamak için gardını almış olursun ilerisi için.
Ya Akın'la çok fena kavga ettik kızlar. Nazar mı değdi anlamıyorum. Moralim çok bozuk...
Her şey bir iki dakika içersinde gerçekleşti. Şuan konuşmuyoruz. Bi yorumlayın, msjlar aşağıdaki ekte.
http://i.hizliresim.com/x9MjZQ.jpg
http://i.hizliresim.com/xYnoZz.jpg
Hangimiz haklıyız? Benim hiç gücüm kalmadı gerçekten.. Çok yıprandım çook..
EDİT: Kızlar bir çoğunuz biliyor ki, evliyken üniversiteye gidiyor olacağım aynı zamanda, yani çalışmam mümkün olmayacak 1-2 sene..
Okul masraflarım vs. olacak.. Ben Akın'a yük olmayı istemiyorum. Annemle beraber oturmayacağız sonuç olarak, aynı sokakta olmuş olacağız.. 600-700 tl kira ödemekten kurtulmuş olacağız. Onun oturmak istediği yerde evler eski, yeni ve güzel olanlar da çok çok pahalı.. Şuan için öyle bir ev almamız mümkün değil.
Ailesi zengin olabilir ama zaten başka bir sürü masrafımız var. İleride çocuğumuz olduğunda kim bakacak? Annesi zaten Kreş sahibi, öğretmenlik de yapmış yıllarca, onun bakacağını hiç sanmıyorum.. Kavaklıdere'den gelip Keçiören'de oturmamı bekleme demek de küçümsemektir.. Ankara'da oturanlar anlamışlardır.
kendi ailenin evi deme ne dersen de
hoş aynı şey bizler içinde gecerli.
iki taraftanda uzak olmak en iyisi
Bencede haksızsın çocuk gayet açıklayıcı konuşmuş sana anlatmış güzelce sen fazla alınganlık yapıyorsun
ya yalnız olan kendi annesi olsaydı beraber oturmayı bile teklif ederdi size belkide ne var yani annenizin yakınında olsanız bence akının sizin eskide nışanlı oluşunuza içten içe sinir oldugu belli bunu her zmn ısıtıp ısıtıp önünüze koyacak belli ki birde güven problemi var size karşı bunları konusun ilk önce
annenizin aldıgı evi kiraya verdin ordan gelen paraylada baska ev kiralarsınız
ama ben olsaydım annemden asla vazgeçmezdim bir erkek için hiçte haksız değilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?