Bendeki şans kimsede yok!

bence gurur yapması gayet doğal her erkek yapar bunu. sonuçta kalkıp seni annesinin yanına götürmüyor ne senn ne benim anneme yakın olsun diyor gayet mantıklı konuşmuş. bu kadar baskın olmak sıkıntı kendiniz kaybeder kendiniz ağlarsınız ki baskın olmanız bir işe yaramamış gururundan ve sözlerinden asla taviz vermemiş vereceğe de benzemiyor. madem bedava evde oturmak istemiyor vurar kırar parçalar ama kirasını ödeyebilirmiş demekki. boşuna gerginlik gibi geldi bana.

Allah yardımcın olsun şekerim.. :))
Ben ona yük olmak istemediğimden direttim, sözlerine incindiğimden öyle tersledim.. Yoksa ilişkimizin reyisi odur..
Sabah kahvaltıda gönlünü ederim ama hala çok kırgınım ona.. Soytarıdır o, pat pat lafları sayınca arkasından da böyle sözde sevimlilikler yapar akrep erkeğim.. :)

Hayatımızın sonuna kadar onun ailesinin eline bakalım o zaman.. Daha askere gidip gelecek.. Yeni mezun olmuş bi mühendise çok da büyül meblağlar vermiyorlar, ben de üniversite okuyor olacağım, çalışmam mümkün değil.. Ailesinin dükkanları var ama eskisi kadar işlek olmayan bi avm.de.. 1 tanesi kapandı bile.. Onlara güveniyor bariz.. Benim de katkım olsun dedim. Karışmıyorum, yapsın bakalım.. Kimse görmüyor ama ben de çok bozuldum onun yazdıklarına.. Normalde de gayet baskın bir erkek ilişkimizde. O alttan almalar bugün şansıma.. sanırım burada ezileyim diye.

O halde yaşınız çok büyük değil anlaşılan. Erken yaşta yapılan evlilik konuşmalarını heves gibi algılıyorum nedense bütün hayatınız etkileyecek bir hata yapmaktan kaçının o halde sizde. Hayattt uzunnn :) bu aralar çok saldım çayıra mevlam kayıra modundayım kimsenin düşüncelerini değiştirmek istemem

Gül gibi keciörenimin nesi varmis bi o kisim hosuma gitmedi..
Diger turlu hakli gibi annemi birakamam diorsunda hakkaten almanyaya gidecektin ?
Su nisanli konusunu onune surmesi hos degil o konuda tepkini koy derim..
Diger turlu orta yolu bulursunuz yenimahallede oturun

delirtme beni, ver bi alt dudak yazmış ya valla güldüm istemsiz ya kusura bakma

neyse orta yol iyidir

Tüy dikmek noluyor :/

👑👑

Tamam öğrendim

Bana kalırsa ne annene yakın ne anneme mantığı süper. Haklı bence.. Hem de seviyor belli ki:)

Son düzenleme:

o 89lu ben 91liyim.. Hakkımızda hayırlsı olsun daha önümüzde 1 yıl var, bakalım..

Azımsamasına sinirlendim bi de üstüne eski nişanlı konusu açmasına delirdim.. Pişman oldu zaten. Yarın kahvaltıda birbirmizin gönlünü alırız.
Derdim annemi bırakmak vs. değil yemin ederim, ama ben üniversiteye başlayacağım, en azından kira derdimiz olmayacak.. 1 onun maaşıyla geçinelim istemiyorum, zorda kalırız. Yaşamak istediği semt çok pahalı bilirsin. Ya onun annesinin evlerinden birinde oturcaz, ya da kirada.. ki oradaki evler yapısız..
Bakalım artık bulcaz bi yer. :/

delirtme beni, ver bi alt dudak yazmış ya valla güldüm istemsiz ya kusura bakma

neyse orta yol iyidir

Hakkımızda hayırlısı olsun :)

Tüy dikmek noluyor :/

����

Beyle s*çıp sıvamak gibin bişey.. Ben maddi anlamda ona yüklenmemek adına şe yapmıştım.. Madem öyle istiyor öyle olsun.. Ben de onu çok seviyorum :)

Son düzenleme:
Canim bence sevgilin hakli. Sinirli anina denk gelmis senin. Ayrica bence seni cok seviyor bosuna tartismayin. Mutluluklar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bence sevgilin hakli. Sinirli anina denk gelmis senin. Ayrica bence seni cok seviyor bosuna tartismayin. Mutluluklar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben onun gadalarını alırım, yerimm yeerr :)) Ben de onu çok seviyorum.. Şimdi tartışmadan önceki msjlarımızı okurken bi tuhaf oldum..
Sabah olsa da gönlünü alsam, ama o da hatalı.. :)

annenin evini kiraya verip üni masrafını karşılarsın.
hem insanoğlu çiğ süt emmiştir,seni okuttum laflarına maruz kalmamak için gardını almış olursun ilerisi için.

kendi ailenin evi deme ne dersen de
hoş aynı şey bizler içinde gecerli.
iki taraftanda uzak olmak en iyisi

Bencede haksızsın çocuk gayet açıklayıcı konuşmuş sana anlatmış güzelce sen fazla alınganlık yapıyorsun

ya yalnız olan kendi annesi olsaydı beraber oturmayı bile teklif ederdi size belkide ne var yani annenizin yakınında olsanız bence akının sizin eskide nışanlı oluşunuza içten içe sinir oldugu belli bunu her zmn ısıtıp ısıtıp önünüze koyacak belli ki birde güven problemi var size karşı bunları konusun ilk önce
annenizin aldıgı evi kiraya verdin ordan gelen paraylada baska ev kiralarsınız
ama ben olsaydım annemden asla vazgeçmezdim bir erkek için hiçte haksız değilsiniz

canım... senin bu konuşmaya bakarak haksız olduğunu ve hemen rest çekme eğiliminde olduğunu gördüm. ama yanlış yapıyorsun bence. sana bi arkadaş tavsiyesi, hemen rest çekmeye eğilimli olursan gün gelir bu durumdan sıkılır ve bırakır gider seni. nişanlımla bizde böyleydik ilk zamanlar. bi tartışmamızda olmasan da olur napiim biter gider tarzı konuşurdum ne kadar alttan almaya çalışsa da birgün çıkıp dedi ki; 'böyle yaparak beni kendinden uzaklaştırıyorsun seni seviyorum ama bu sevginin senin davranışlarından dolayı da bitmesinden korkuyorum. bize bunu yapma' dedi ve mal gibi kaldım. Eğer seviyorsan sen de biraz daha ılımlı yaklaşabilirsin...

tatlım çocuk haklı gayet makul konuşuyor. Ne senin ailene ne benim aileme yakın diyor ki erkekler genelde böyle düşünür. Benim eşimde aynı tavırdadır Ben erkek arkadaşını aklı başında buldum, sen biraz fevri ve sabit düşünüyorsun. Ayrıca keçiörende oturmak istememesini net dille ifade etmiş. Senin eski nişanlın veya sevgilinin akrabaları orda oturuyormuş. Geçmişin gölgesinde kalman he erkeği rahatsız eder. O çocuğun seni görmesinden iletişim kurmasından ya da laf söz duymandan endişe ediyor. Ayrıca kendi standartları altında belli bi sosyo ekonomik kültürde olan birinin yaşaması çok zor.

Biz anne babalarımızın organları değiliz çocuklarıyız. Evlenince onlardan kopmayacağız tabi kendi hayatımızı kurmak kendi ailemizle kök salmak için onların fazlalıklarını budayacağız. Erkek arkadaşın orda çok güzel bi laf etmiş. "Onlar bizim ailemiz demiş" aileni küçümsemiyor aksine sahipleniyor.

Bu adamı kaybetme emi

Son düzenleyen: Moderatör:
Katıldığım tek nokta 'iki aileye de yakın oturmamak'
Sonra ben senin için bu şehre geldim olacak, orası şimdiden aşikar

Adam haklı beyler :)

Kavaklıderede büyüyen biri keçiörenin keşmekeşinde yaşayamaz, bunun kücümsemekle ilgisi yok. Ben mamakta büyüdüm ama ilk fırsatta arkama bakmadan çankaya tarafına kaçtım.

Hem anne bile olsa aileye yakın olmamak gerek.

kendi ailenin evi deme ne dersen de
hoş aynı şey bizler içinde gecerli.
iki taraftanda uzak olmak en iyisi

Derdim annemin gölgesinde olmak değil, bunu bininci söyleyişim.. Sıkışmayalım istiyorum, ben daha öğrenciyim, benim ailemin eline bakmazsak onun ailesinin eline bakıcaz zaten. 600-700 tl cebimize kalacaktı. Kahvaltı yaptık, işe gitti zaten. Barıştık ama ben haklı buluyorum kendimi.

Bencede haksızsın çocuk gayet açıklayıcı konuşmuş sana anlatmış güzelce sen fazla alınganlık yapıyorsun

Çocuğun öyle pasif durduğuna bakmayın, hatalı olduğu için öyle. Aşağılar şekilde konuştu.

Annemle zaten aynı evde oturacak değiliz, ben işe başlayana kadar rahat ederdik. Yarın bir gün çocuğumuz olduğunda da rahatlık olurdu bizim için.
Benim annemin evinde bedava oturmasın bakalım, biz onun ailesinin gölgesinde yaşayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…