bendeki son duruum..boşanmak için ilk adım.

derinnefes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
774
158
133
Kocaeli
Beni bilenler bilir..
Eşimle olan son olaydan sonra evden gittim en son eve arabann anahtarını bırakmak için gittim bikaç eşya alıp annemlere bıraktım. eve anahtarı almaya gittiğimde eşim kendi anahtarımı sehpanın üzerinden aldı. artık buna ihtiyacın yok diye ben de zaten ben de onu bırakmaya geldm dedim..herneyse sonra cıktım o evden abimi aradım olanları anlatmak için. abim de eşimi gel konuşalım diye aramış eşim benden önce bizdeydı bu olanlar yışbaşı akşamı oluyor. babamın hiçbişiden haberi yoktu gece eşim babamı aramıştı zaten geln alın die kızınızı.
neyse abime sebebini anlattık abimde böyle bir sebeb bana cok saçma geldi ama yine de sizin kararınız dedi..bayagı konuştuk..sonra eşimn ailesine gittik babamlar gönderdi beni neyse gittik oraya kpeder olmaz dedi siz psikolga gidiceksnz dedi ne gerekıyosa yapıcaksınz dedi. ben söyledm bana söylediklerini yaptıklarını. olaylar bu kdr değil ama konuşmaları atlıyorum.neyse ben annemlere bıraktı eşim...sonra bana dedi bizdeyken ne diosun gidelmmi pskologa bende benm için hiç farketmez dedm..olaylar buraya kdr geldi artık dedim..o ablasına gitti ben de mutfakta kaydım düştüm kolumda ezilme ve bileğimde incinme oldu abim doktora götürdü. ama bunun haberi olmadı. bu dedi ben seni 12 gibi almaya gelrm ablama gidicem.neyse geldi aldı o saatte..sonra bugün yine bana sabah kalkar kalkmaz face instagramı kapat. neyse kapattım..sonra havmız dağılsın diye gezelim dedim gitmek istediğim yer vardı bana oraya değil seni şuraya götürim dedi. sırf benim istediğimi yapmamak adına ben de tamam gitmeyelim dedim.
sonra yine tartışma açıldı..sen ne kdr yüzsüzsün dedi niye geldn o akşam benle, ben de niye aldın beni dedim sen de ne kdr şerefsizsin dedim..aç boşanma davasını kabul edicem dedim.bana dedi gidicez anlaşmalı boşancaz farketmez dedim..
şimdi ben nerden başlamalıyım...ailem arkamda..hele abim 100%destek..hiç üzülme dedi ben seni biliyorum birşey oldugunda da ilk beni ara dedi..
artık bu iş bitmeli..

Boşanma nedeni ne anlamadım ki

önceki konunuzu bilmiyorum

Hıı tamam şimdi okudum hatırladım ikinizde ergen tavırları sergiliyordunuz,

hakkınızda hayırlısı olsun.

Daha düşük cümlelerle daha karışık yazılamazdı sanırım

Hep didişme sizin evliliğiniz.. inatlaşma çok fazla
Ben aman aman bişey göremedim. Tahamülünüz yok ikinizinde (diğer konunu hatırlıyorum)

Ailen abin arkanda durunca noluyor.Boşanmış olmak boşanmak hafifliyor mu?Saçma sapan sebepler var kavgalarınızda.Bir de kendi kafanda yorumluyorsun bazı şeyleri.Dışarı çıkmak istemişsin.Eşin seni çıkarmış.Şuraya gidelim demişsin.O da başka bir öneride bulunmuş şuraya gidelim demiş.Yani şimdi bundan çıkardığın sonuç senin dediğini yapmaması mı oluyor.Dediğini yapmasa,dışarı çıkarmaz.
Bilmiyorum yaaa,evlilik bu değildir.En ufak şeye alın kırıl o bunu yaptıysa bundandır,şunu dediyse şundandır ....gibi önyargılar.Boşanma mevzusu sürekli gündemde olması.Yanlış şeyler bunlar.

Önceki konunu biliyorum. Anladığım kadarıyla eşin olgunlaşmamış.
Sen de ters birisin qaliba.
Ne desem bilemedim ki. Boşanmış kadın olarak söyliyeyim ki bir kadın Boşanma kararı vermişse bu evlilik bitmiş demektir.

Tabii ki boşandıktan sonra zorlaniyor insan, kolay degil yuva yıkılıyor sonuçta.
Ama eğer devam etmek mümkünsüzse de yapacak bir şey yoktur.

Kararınız ne olursa olsun, sonuç ne olursa olsun inşallah her şeyin en Hayırlısı olsun diyorum. Allah yardımcınız olsun.

konuların göz attım çok çocuksunuz ikiniz de ama yaşlarınız büyükmüş. iki taraftan birisi idareci olmayınca yürümüyo işte. ikiniz de kabahatlisiniz..

Atara atar..gıdere gıder..hayat böyle surmez..

Sımdı bosansanda sonrakı hıcbı ılışkın yurumez..

Hep inatlaşıyorsunuz. Onun istediği yere gitseniz ne olacaktı? Sonra sizin istediğiniz yere giderdiniz ?
Eski konuları bilmiyorum fakat bu anlattıklarınızla ikinizde saygınızı yitirmişsiniz.
Evlilikler bitince çok üzülüyorum, inat uğruna biten evlilikler ise daha üzücü.
İki insan orta yolu bulmaya çalışmalı evlilikte şiddet, aldatma ve diğer buyuk sorunlar yoksa.

Hakikaten oraya değil şuraya götüreyim seni dedi adam gitsen tamam desen ne olur?
Belki aklında bir şey var bir sürpriz hazırladı.

Böyle saçma düşünce olmaz.

Bugün onun gönlü olsun bir başka gün senin.

Evliliği yanlış anlamışsınız siz bence.

İnatlaşmaktan vazgeçerseniz evliliğiniz devam eder, çok büyük problemleriniz yok. İkiniz de törpüleyebilirsiniz keskin taraflarınızı. Fevri davranmayın, bunu da sakince eşinizle paylaşın. Biraz ılımlılıkla aşılmayacak bir dert değil.

Evet ikimizde inatçıyız..boşanıcaz diye adım attık ama ailelr bizi bir daha toparladı..eşim bayagı içini döktü ben de döktüm..sonuc olarak erkek bir adım öndedir o nerse o olur muş...o kendini koca gibi hissetmıyormuş ben neden dar pantolon topuklu giyinıyormuşum makyaj yapıyormuşum evde bile dar neden gıyınıyormuşum...o birşey dediğinde hemen olucakmış bir daha tekrarlanmıcakmış..ben şuraya gidelim dediğimde ya da herhangi bir yere bile baktıgımda ondan birşey istiyormuşum gibi oluyormuş hep ondan bişiler istiyormuşum.bunun gibi problemler..psikologa gidicez bakalım eğer havada kalmazsa. ama ben toparlanamıyorum..yanı eşime karşı soğudum..zaten öyle davranıyorum cunku içimden gelmıyor...

Bi süre ayrı kalın kafa dinleyin belki eşinde pişman olur sürekli kalbini kırdığı icn sende hataların varsa eğer kendini düzeltmeye calisirsin düşün derim ben hemen Fevri hareket etmeyin

Eşin kendine cariye arıyor,mutlaka psikologa gidin değişirse ne ala değişmez ise hayat böyle geçmez.

Saçma sapan sebeplerden boşanma olmaz. Yaşlarınızı bilmiyorum ama ikiniz de ergenler gibi davranıyorsunuz. Ne sanıyorsunuz ki evliliği? Evlilik çocuk oyuncağı değil. Keşke önce biraz büyüyüp ondan sonra evlenseydiniz.
Boşanmak için bir sebep göremedim ben.

evlenmeden önce nasil anlasiyordunuz birbirinizle?

Yani ne biliyorsun senin istediğini yapmamak. İçin goturmedigini belki daha güzel bir yer vardi belki daha sakin bir yere götürmek istedi. Neden hemen hakaret??

Ay tam boğazlamalik erkek tipi. Gitsin köle alsin kendine es degil..Vazgeçtim önceki yorumumdan haklisin
..

İşte eşiniz yine inatla konuşuyor , evliliğin ne olduğunu hala kavrayamamış. Sizde inatçısınız bu yüzden ikinizinde aslında aklında olmayanları söyleyip duruyorsunuz.
Eşiniz içindeki bu saçma şeyleri çıkarıp soylediğinde siz neler dediniz? Dediğinize tepkisi ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…