- Konu Sahibi derinnefes
-
Ailen abin arkanda durunca noluyor.Boşanmış olmak boşanmak hafifliyor mu?Saçma sapan sebepler var kavgalarınızda.Bir de kendi kafanda yorumluyorsun bazı şeyleri.Dışarı çıkmak istemişsin.Eşin seni çıkarmış.Şuraya gidelim demişsin.O da başka bir öneride bulunmuş şuraya gidelim demiş.Yani şimdi bundan çıkardığın sonuç senin dediğini yapmaması mı oluyor.Dediğini yapmasa,dışarı çıkarmaz.Beni bilenler bilir..
Eşimle olan son olaydan sonra evden gittim en son eve arabann anahtarını bırakmak için gittim bikaç eşya alıp annemlere bıraktım. eve anahtarı almaya gittiğimde eşim kendi anahtarımı sehpanın üzerinden aldı. artık buna ihtiyacın yok diye ben de zaten ben de onu bırakmaya geldm dedim..herneyse sonra cıktım o evden abimi aradım olanları anlatmak için. abim de eşimi gel konuşalım diye aramış eşim benden önce bizdeydı bu olanlar yışbaşı akşamı oluyor. babamın hiçbişiden haberi yoktu gece eşim babamı aramıştı zaten geln alın die kızınızı.
neyse abime sebebini anlattık abimde böyle bir sebeb bana cok saçma geldi ama yine de sizin kararınız dedi..bayagı konuştuk..sonra eşimn ailesine gittik babamlar gönderdi beni neyse gittik oraya kpeder olmaz dedi siz psikolga gidiceksnz dedi ne gerekıyosa yapıcaksınz dedi. ben söyledm bana söylediklerini yaptıklarını. olaylar bu kdr değil ama konuşmaları atlıyorum.neyse ben annemlere bıraktı eşim...sonra bana dedi bizdeyken ne diosun gidelmmi pskologa bende benm için hiç farketmez dedm..olaylar buraya kdr geldi artık dedim..o ablasına gitti ben de mutfakta kaydım düştüm kolumda ezilme ve bileğimde incinme oldu abim doktora götürdü. ama bunun haberi olmadı. bu dedi ben seni 12 gibi almaya gelrm ablama gidicem.neyse geldi aldı o saatte..sonra bugün yine bana sabah kalkar kalkmaz face instagramı kapat. neyse kapattım..sonra havmız dağılsın diye gezelim dedim gitmek istediğim yer vardı bana oraya değil seni şuraya götürim dedi. sırf benim istediğimi yapmamak adına ben de tamam gitmeyelim dedim.
sonra yine tartışma açıldı..sen ne kdr yüzsüzsün dedi niye geldn o akşam benle, ben de niye aldın beni dedim sen de ne kdr şerefsizsin dedim..aç boşanma davasını kabul edicem dedim.bana dedi gidicez anlaşmalı boşancaz farketmez dedim..
şimdi ben nerden başlamalıyım...ailem arkamda..hele abim 100%destek..hiç üzülme dedi ben seni biliyorum birşey oldugunda da ilk beni ara dedi..
artık bu iş bitmeli..
Evet ikimizde inatçıyız..boşanıcaz diye adım attık ama ailelr bizi bir daha toparladı..eşim bayagı içini döktü ben de döktüm..sonuc olarak erkek bir adım öndedir o nerse o olur muş...o kendini koca gibi hissetmıyormuş ben neden dar pantolon topuklu giyinıyormuşum makyaj yapıyormuşum evde bile dar neden gıyınıyormuşum...o birşey dediğinde hemen olucakmış bir daha tekrarlanmıcakmış..ben şuraya gidelim dediğimde ya da herhangi bir yere bile baktıgımda ondan birşey istiyormuşum gibi oluyormuş hep ondan bişiler istiyormuşum.bunun gibi problemler..psikologa gidicez bakalım eğer havada kalmazsa. ama ben toparlanamıyorum..yanı eşime karşı soğudum..zaten öyle davranıyorum cunku içimden gelmıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?