Benden 14 yaş büyük, çok aşığım, korkuyorum.

karkedisi35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2018
51
27
3
33
İzmir
Merhaba ben 21 yaşındayım, yaklaşık 1 senedir beraber olduğum bir adam var kendisi 35 yaşında. 2 yaşında kız çocuğu var, boşanmış birisi.
Biz birbirimizi saygı sevgi çerçevesinde tesadüfen tanıdık.. birbirimizle alakalı bilmediğimiz şey yok.
Büyük Aşk'tı diyebilirim. Sevgim ve onun sevgisinden eminim..
Çok fazla fedakarlığım oldu, arkadaşlarım çok karşı çıktı yaş farkından dolayı. Okulun bitmesine 1 sene var..Annem destek verdi karşı çıkmıyor..
Son bir kaç aydır bana karşı hiç olmadığı kadar sert. Çok fazla kavga ediyoruz bazı güven sorunlarımız var. Aşabileceğimizi düşünüp ilişkiyi devam ettiriyoruz.. henüz bir evlilik sözü vs almadım onun tarafından ya da böyle bir şey konuşmadık ama ben yine de sormak istiyorum sizlere..
*Sizce bu ilişkide karşılaşabileceğim sorunlar nedir?
*Aranızda eşiyle bizimki kadar yaş farkı olan var mı?
*Bu ilişkide ciddiye alınmak için nasıl davranmam gerekiyor, arada yaş farkı olduğu için saf davranmak istemiyorum, evlilikle sonuçlanmasını umuyorum..
sizlere sorularım genel olarak bu tarz, sevgiler.

çocuk sorun olur mu yani sizce
Hem de ne sorun....
Sırf bu yüzden boşandı eşimin akrabasıyla evlenen gelinimiz ,kız iyiniyetliydi ama cinnet geçirdi en son onların arası 20 yaştı. Adam cok tecrübeli kızsa ilk evliliği .sonuç olmaz

Adamin citir meraki bitene kadar sorun yasamazsiniz ama sonrasi felaket.

Ben genelde buyuk olan taraf olmayi tercih ediyorum. Erkekler gec olgunlasir lafini da kendilerine iade ediyorum. Erkekler hic olgunlasmaz. :confused:

*Bu ilişkide ciddiye alınmak için nasıl davranmam gerekiyor, arada yaş farkı olduğu için saf davranmak istemiyorum, evlilikle sonuçlanmasını umuyorum..

Bu iliski evlilikle sonuclansa da bosanmayla sonuclanir . Sen daha 21 yasinda ve tecrubesizsin. O ise kendinden 14 yas kucuk bir kiza bakabilen bir adam. Ikiniz de yasitlarinizla olunuz . Size tavsiye...

Sen daha kendini bulamadin aski mi bulacaksin kuzum.
Ha illa o olsun istiyorsan.. Evlen..hergun ne yemek yapacagim diye dusunur, temizlik yapar pembe pancurlarinin tozunu alirsin.
Cocuklarinada cici annelik yaparsin.

Arkadaslarinda dunya turuna cikar tatile gider..citir sevgili bulur. Sonra cocuksuz ve kendine denk biriyle evlenir.

Senin cocuklarin da babalarinin yaninda torun diye sevilir gelen giden insanlardan...

Uyan yavrum uyan. Aklini basina al. 2 yil sonra evlenmemis olursan sukur edeceksin ayrildigina.

Sor bakalim o adama onun kizi 14 yas buyuk bir adamla evlenmek istese ne der diye :halay:

Olmamasi gereken hersey var bu sekilde mutlu olman cok zor.
Hem daha 21 yasindasin ne bu yasta 35 yaşında cocuklu adam istegi ne yapacaksın onu,
O yasta 37 yasinda amcam vardi ve gözüme cok yasli geliyordu .
.
Gerci böyle yazmisim da 21 iken 12 yas fark olan hocama ilgi duyuyordum.
Bu yaslarda hepimiz ayni seyin lacivertiyiz galiba.
Ama benimki hic evlenmemis cocuksuzdu. Birde okul hayatinda hele adamda karizmatikse az biraz ilgi duymayan yoktur diyerek kendimi aklayip gidiyorum:halay:

Eşim 35 yaşında, 20-21 yaşında yeğenim var, geçen gün çocuk saçını boyatmış, sen uyar bu yaşta başlamasın dedi :KK70:
Sana o gözle bakması tuhaf, güzel bulabilir ama ilişki düşünmez insan. Cinsellik yaşadın mı bilmiyorum ama cinsel dürtüter kadında 45 yaşında bile bitmiyor, şimdi kadınlar çok dinç. Ayrıca nafaka, eski eş ile ortak sorumluluklar... Bunlar seni aşar. Burada konulara bak, boşanmış adam pişmanlık sebebi olmasa bile burukluk sebebi oluyor.

Merhaba ben 21 yaşındayım, yaklaşık 1 senedir beraber olduğum bir adam var kendisi 35 yaşında. 2 yaşında kız çocuğu var, boşanmış birisi.
Biz birbirimizi saygı sevgi çerçevesinde tesadüfen tanıdık.. birbirimizle alakalı bilmediğimiz şey yok.
Büyük Aşk'tı diyebilirim. Sevgim ve onun sevgisinden eminim..
Çok fazla fedakarlığım oldu, arkadaşlarım çok karşı çıktı yaş farkından dolayı. Okulun bitmesine 1 sene var..Annem destek verdi karşı çıkmıyor..
Son bir kaç aydır bana karşı hiç olmadığı kadar sert. Çok fazla kavga ediyoruz bazı güven sorunlarımız var. Aşabileceğimizi düşünüp ilişkiyi devam ettiriyoruz.. henüz bir evlilik sözü vs almadım onun tarafından ya da böyle bir şey konuşmadık ama ben yine de sormak istiyorum sizlere..
sizlere sorularım genel olarak bu tarz, sevgiler.
Ardına bakmadan kac kac kurtar valla dua edersin iyiki olmamış diye :stop:
Hem evlenmiş hem iki yaşında çocuk hem yaş farkı bunlar zaten anormal ilk kez evlenecek bi genc kız için :KK12:
Sakın kendini yakma boşuna yaşın çok genç denginde birini bul erkeklerin neslimi tükendi allasen

Son düzenleme:
Allah’ım ne meraklısınız bu yaştaki çocuklar evlenmeye. çocuğum büyük aşk ne sana göre kafanı vurursun vurursun da iş işten geçtikten sonra .çocuğun diyorum çünkü 47 yaşındayım ayrıca çocuğuda var. Sende çocuksun . Çocuğuna ilgisi alakası belli bir zaman sonra sana batacak bu bakmasın anlamında değil. çünkü sende ÇOCUKSUN.....

Yorumlarınız benim için gerçekten çok kıymetli, gelen cevaplar için de çok teşekkür ediyorum.
Ben de napacağımı şaşırdım inanın.. sonum hayrolsun.

Sen 30, adam 44 olsa benim açımdan normal karsilanabilirdi.

Henuz cok küçüksün. Evlendiginde gezmek eglenmek isyeyeceksin, cocuklari gelecek.
Zaten 5 6 sene sonra adamin icindeki enerjide tükenecek. Kendi çocuğun olsa haftasonlari evde 3 cocuk olacak. 3unede yetebilecek misin? 3 cocuga ayakkabi, 3 çocuğa harclik, 3 cocuga ilgi ve sevgi. Uzar da gider. Yol yakinken geri dön. Hayati ve insanlari tanı.

Back
X