Benden 25 yas buyuk komsularimin bana gelmek istemesi

Kız halayda mı karar verdiniz bebeğe :) zaten bulantıların başlamak üzeredir yorma kendini ama insaniyet ve komşuluk iyidir

Haha canim daha belli degil hamileligim, henuz bu ay denemeye basladik. Bende takvimi ekleyerek totem yapiyorum :) Nisanliykende en buyuk istegimizdi hemen bebek sahibi olmak

bende de var onlardan yeni ev taşıdım tanışmak istiyorlarmış daha dün birisi daha gelip bugün için oturmaya davet etti tüm aparmanla tanışmış olursun dedi neyse ki sürekli kargo geliyor bu aralar, evde olmalıyım dedim
hepsinin yaşımı geçkin çocukları var ne yapacaklarsa beni

bitanesine de 3 hafta önce kahve içmeye gelmek istiyoruz dedi çat kapı gelip bi kahve içti ben haber veririrm pek müsait değilim yerleşiyoruz daha dedim herhalde hiç çağırmam

milletçe seviyoruz kimmiş neciymiş olaylarını bunlar hep mraktan gidip otursan dönen muhabbet hep gıybet aman eksik kalsın

Yani yaş farkından ziyade bir ev hanımı olma durumu nedeniyle kocayi eltiyi görümceyi kvyi çekmişme durumu olacaktır tabi ki.

Dikkatli ol sigaranin markasîna bakmaya geliyolardir belkide

Bir de ev sahibi olmadan önce kiradayken çok mesafeli idim. Konu komşu evimden içeri giremez kapıya geleni musait değilim diye yollardim. Ama şimdi mahallenin muhtarı oldum ev sahibi olunca ha diyince evden çıkma diye bir durum olmadığı için apartmandaki herkesi az çok tanımak istiyorsun. En kötü otoparkta yanlış yere park eden arabanın sahibini biliyor olman lazım ki gidip adama söyleyesin çek arabanı diye

Bizde ev sahibiyiz ama ben tam aksine komsulardan uzak olmak istiyorum, selam sabah o kadar. Zamaninda cok cektik kendilerindenn

Gelsinler hoslanmadiginla gorusmezsin sonrasinda olur biter. Kimin kimene zaman muhtac olacagi belli olmaz. Birsey olsa ailenden bile cabucak onlar kosar. Komsuluk olmayan bir binada oturuyorum 15 aydir ve hamileligimim basinda 4 ay kanama ve bulantı ile yattim kapimi bile calan olmadi insan bir nefese yas farki gozetmeksizin bile muhtac oluyor yeri geliyor.

Aslında kötü birşey değil. İhtiyacın olur vs yardımcı olurlar. Bakarsın genç de çıkar veya kızları vardır falan...

Ama istemiyorsan biriki kez geçiştir. Sonra onlar da vazgeçer zaten. Ben buraya taşınalı 2 sene bitti. Hala gelecekler

Komşu istemeyeni ne hayıflamış ne ayıplamışsınız he

İnsanlar bu kadar kötü ve ahlak yoksunu olmuşken bence normal bir tedbir. Gerek yok. Ben komşudan bir şey beklemiyorum onlarda beklemesin.

Tanısamda tanımasamda insanca bir şey isteyen kapımı çalanı zaten terslemem.
Direkt çıkar ilişkisi olmasından iyidir.

Üstüne dedikodu mahalle baskısı. Çok gereksiz. Hiç bir insan hayatına gereksiz insan sokmak istemez diye düşünüyorum.

Nefisyemektarifleri'nde harika tarifler var ordan bişeyler bakabilirsiniz. Stres olacak bi durum yok genel olarak neler yaptığınızı eşinizin işini ve ailelerinizi sorarlar bu kadar :) En azından çatkapı yapmamışlar bana böyle gelen birileri olmuştu kapıdan çevirmek zorunda kaldım malesef.

Benim de komşularımın çoğu yaşlı. gidip gelmeyiz pek ama onlar aralarında sürekli toplanıyorlar. beni de çağırıyorlar bir gün ayarlayıp gideceğim.

Komşu önemlidir. allah korusun imdat desen en yakınından önce onlar yetişir. o yüzden arayı iyi tutmakta fayda var.

Bir kere davet edersin, şimdi kapına kadar gelmişler öbür türüsü ayıp olur. Devamında ilişki kurmak istemiyorsan geçiştirirsin. Mutlaka ev hanımlığı ve evlilik konusunda uzmandırlar ona şüphe yok ama ne var sana da bir iki nasihat verseler, tavsiye verseler, he deyip geçmek çok zor olmasa gerek. Zaten evlilik için çok gençsin, 21 yaş onlara göre çocuk. Bana göre de çocuk yani. Seni eleştirseler ne olur, bahane bulsalar ne olur? Sen daha ne biliyor olabilirsin? Yaşanmışlıkların olgunluğu ile yaşın olgunluğu bir değildir. Kendileri bile ciddiye almazlar yaşından dolayı zaten.

Nasıl geri gönderdin ne dedin. bende böyle şeyler yaşıyorum ama diyecek bir sey bulamıyorum oturup kalıyoruz

Yasanmisliklarimdan dolayi yasimin olgunlugunda degilim

Evi ilk aldığımızda ufak tefek sıkıntılar vardı müteahhiti aradım adam gönderdi 3 tane işçi herbiri bişeyle uyraşıyor bende bi ona bakıyorum bir diğerine istedikleri bişey olursa getir götür falan derken kapı çaldı apartmanın en yaşlı teyzesi (70) gel canım kahve içelim dedi benim üstüm başım dökülüyor işle uğraştığım herhalimdem belli teyzecim işçiler var başka zaman dedim gönderdim sonra dedi kodu çıkarmış madem gelemiyor sen gel deseydi diye ne manaysa... bende görüşmedim bidaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…