Benden 25 yas buyuk komsularimin bana gelmek istemesi

Ben ev alma komşu al diyenlerdenim çok severim komşuluğu.. onyargili olma bak benimkilerde benden yaşça büyük..ben çok seviyorum muhabbeti sohbeti.. bazen canım çok sıkılıyor moralim bozuk hemen çıkıyorum gidiyorum onlara.. iyi geliyor.. hele de iyi merhametli insanlrsa.. Yapar halledersin sıkıntı yapma..

Komşu komşunun kulübe muhtaçtır. komşu ilişkilerini sevmeyen arkadaşlar inşallah o atlattıginiz ve uzak durduğumuz komuta muhtaç kalmazsiniz. Allah korusun bir şey olsa Eşiniz dostunun önce komşumuz yetişir.
Konuya gelirsek hoşgeldine gitmek adettir ve ben çok severim. Ayrıca zararda gelmez.

Tatlım benim :)
daha minnacıksın, eğer doktoralı ev hanımları senin birşeylerine kusur bulacaklarsa, sen de bunu görmüş ve ilişkini kesmek için bahane bulmuş olursun.
teyzeler zamanında öyle görmüşler, yeni gelene hoşgeldine gidilir bir ihtiyacı var mı sorulur diye
aslında bu iyi bir şey biz pek alışkın değiliz panikliyoruz, olsun gönüllerini kırma
onlar zaten önce sana bir iki soru sorarlar eşin nasıl nereli ne iş yapar sen nerelisin annenler babanlar bilmem ne sonraaa kendi aralarında muhabbete dalarlar oooo farkına bile varmazsın geçen zamanın

boşver gelsinler, misafir eve bereketi getirir

bence kirma teyzeleri..
onlarin zamaninda yeni gelene hosgeldine gitmemek ayip sayilirdi..
hala oyle zannediyorlar..

bende ilk geldigimde komsularim gelmisti..
ben pek gidip gelmeyi sevmem ama seve seve kabul ettim.. guzel agirladim..
ama sonra cok gidip gelmedim anladilar onlarda..
simdi yasitlarim olanlarla gorusuyorum sadece..
aslinda bazen iyi oluyor..
yinede arani iyi tut ama cok siki fiki olma..

Zil çalınca kalbim küt küt atmaya başlıyor
Hiç sevmem öyle vıcık vıcık komşuluk ilişkisini...ayağında terlik,sırtında yelek,elinde dantel çantası tüm gün birbirlerine mekik dokuyorlar..
2 sene oldu taşınalı...gelenleri mecburen kabul ettim ama mümkün mertebe uzak durmaya çalışıyorum...kendim gitmekten de hoşlanmam ama çok ısrar ederlerse ben gidiyorum...en azından istediğim an kalkabiliyorum...bi kahve iki hoşbeş yarım saat sonra işim var deyip vınlıyorum
Çok sıkıcı muhabbetleri var yaa can dayanmaz
Bu sene turşuyu böyle kurdum,bak şu örneği çıkarttım,falancanın kocası işten ayrılmış,bi tarif buldum sorma vs vs
Ruhum daralıyor
Merhaba merhaba yeter

Yasli olsa ne olur bende 55 yasindaki teyzelere oturmaya gidiyorum hic te sıkıcı degil.Ustelik sizi dusunmusler yalniz kalma diye .Konu sahibesini de anlamiyorum memnun olmadi gerekirken hayretler icinde kaldim.

Elin maharetliymis yap pastani boregini cagir kiz nolcak ki
Bn cok severim valla komsulugu misafir agirlamayi falan
Yaslari buyuk diye endise etme illa sohbet edicek biseyler cikar cikartirlar

Komşu insana lazımdır ne güzel ben çok severim
Benim bir tane komşum en yakınım kankam kardeş gibidir bana 10 yıldır allah bozmasın ikimiz çok sık bir araya geliriz bazen diğer komşularda gelir bizden yaşça büyük olan teyzeler valla ben muhabbetlerine bayılıyorum

Yaşlı insanlar öcü değil yahu.
Dedikoducu teyze diyor herkes ama dedikodu yapan erkek de çok genç kız da.

Dedigim gibi elim lezzetli ne yemek yaparim nasil servis ederim biliyorum sorun ne konusacagimda

Hoşgeldine gitmekle yaşın ne ilgisi var? Bizde de yeni gelene gidilir adettendir.
Apartmanda hırsız giren eve gidip evini temizledik komşunun, bir diğerine kurabiye yapmayı bilmiyorum dedim diye malzeme alıp bana öğretmeye gelmişti. Bunlar çok hoşuma gitti. Sürekli git gel vıcık vıcık hoş değil ama bir ihtiyacın olduğunda çalabileceğin kapı olması güzel bir şey.

En başta Allah iyi insanlarla karşılaştırsın komşu arkadaş vs farketmiyor..ama komşuluk ilişkileri gerçekten çok kıymetli..o yaştakiler size büyük gelebilir ama tecrübeleri yeter.. hazırlık için de çok dert etmeyin zaten yeni evli olduğunuzu bilip de geliyorlar.. yöresel yemeginiz varsa memleketinize ait onu yapabilirsiniz.komşularımın da yaslari benden hep buyuk ve her ay bina olarak toplaniyorlar ben musait oldukca katilabiliyorum aralarina..karadenizli bir komşum var mısır ekmeği lahana yemeği turşu ve baklava yapar her ona gittiğimizde biz de bayıla bayıla yeriz..şerbetli tatlıları severler bir de..Öyle cupcake vs pek tarzları değil. .ama bir atom kurabiye var mesela onu seviyorlar..sarma mantı patates salatası kısır fellah köftesi tarzında şeyler zaten en çok yedikleri..börek poğaça da zevkine göre yaparsın sen zaten onlar da yer..kolay gelsin..bereketle huzurla gelip gitsinler insallah

Yasli olsa ne olur bende 55 yasindaki teyzelere oturmaya gidiyorum hic te sıkıcı degil.Ustelik sizi dusunmusler yalniz kalma diye .Konu sahibesini de anlamiyorum memnun olmadi gerekirken hayretler icinde kaldim.
Ne kadar meyillisiniz yanlış düşünmeye.
Ben genel olarak sevmem birilerine gidip gelmeyi ki zaten iş ve derslerden vaktim de olmuyor. Tanımadığım insanlarla bir anda öyle evlerine gidip sohbet edemediğim için mi, vaktim olmadığı için mi, kalabalığa gelemediğim için mi hayret ettiniz?

konu sahibi icin demistim size degil.

Ben olsam hic yuz goz olmadan annemi cagiririm.onlar muhabbet etsin sende ikramlari sun.yerinde olsam onuda hazir alirim.
3 yil gecti hicbir komsumu tanimam kafam rahat.bekarken tanismistim farkli apartmandaydim burnumdan geliyordu.

ne kadar ayıp. ne varkı bunda saymış gelmış bır buyur demek okadar mı zor

Merhaba ben senin yerinde olsam bi sefercagirir kisiliklerine bakar ona goree karar veririm ama bnce fazla yuzverme ben orn ornek veriyim bi komsum var tam tamina yasi atmiss ama son bi yilda illallah ettirdi aksamlsri cikip geliyodu tamam gelsinde birincisi konusacak bisi yok ikincisi basliyo onu bunu karalamaya arkasindan atmiya yan dairemdeki kadinla cok iyiler mesela onada oyle gider gelir ama bende oyle bi atarki arkasindan sanirsiniz dusman veya hic hoslanmiyo halbukii kadib duysa ne uzulur veya bi evden uc dort kisi geliyolarr bazen ondanda hic hoslanmiyorum artik diyorum yasitin olmayanlarla meraba meraba inanin gulunce bile onu firsat bilip tepene cikiyolarr bilmiyorum brnnpek hoslanmiyom devamli gelendenn siz olsaniz bu dedigim komsuya nasi bi tavir sergilersnz yani devamli gorusurmsnz bu ar add a konu sahibi bence bi s EF er cagir yeterr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…