- Konu Sahibi esmeringunlugu
-
Yasli olsa ne olur bende 55 yasindaki teyzelere oturmaya gidiyorum hic te sıkıcı degil.Ustelik sizi dusunmusler yalniz kalma diye .Konu sahibesini de anlamiyorum memnun olmadi gerekirken hayretler icinde kaldim.Yeni gelinlere yapıyorlar genelde.
Ben de ilk evlendiğimde evde otururken kapı çaldı, baktım yaşlı bi teyze (bildiğin yaşlı...)
Kızım biz komşularla üst kattayız sen de gel oturalım tanışalım dedi.
Bu arada üst komşum da merdivenin yarısına kadar inmiş bana bakıyor :)
Kusura bakmayın biraz işlerim var, başka zaman inşallah dedim. 2 sene geçti üstünden...
Alkisliyorum bu sozun ustune soz soylenmez.Gelsinler bir simdi gelirler birde bebek olunca sen onlari yaslarindan dolayi istemiyorsun ama emin ol onlarda sana bayilmiyor seni yalniz birakmak olmasin ayip olmasin derdindeler.
Hem komsular en yakindakilerdir birsey oldumu onlar kosuyor.
Tarif verelim sana
İnternetten 3 2 1 poğaca diye arattir
Pogaca yap
Mozaik pasta
Patates salatasi
Tarif tuttu tutmadi derdin olmaz
Basit hizli tarifler
Herkesin sevecegi seyler
Annen teyzen ablan kv kim varsa birini cagir
Gelemezlerse de sorun degil
Onlar kendi arasinda konusur zaten
Cay servisi vs zaman gecer
Cok sessizlesirse ortalik album ver baksinlar
Kusur bulmazlar merak etme cocuklari belki de torunlari yasindasin
Bulanin kendi ayibi
Rahat ol
Ne kadar meyillisiniz yanlış düşünmeye.Yasli olsa ne olur bende 55 yasindaki teyzelere oturmaya gidiyorum hic te sıkıcı degil.Ustelik sizi dusunmusler yalniz kalma diye .Konu sahibesini de anlamiyorum memnun olmadi gerekirken hayretler icinde kaldim.
konu sahibi icin demistim size degil.Ne kadar meyillisiniz yanlış düşünmeye.
Ben genel olarak sevmem birilerine gidip gelmeyi ki zaten iş ve derslerden vaktim de olmuyor. Tanımadığım insanlarla bir anda öyle evlerine gidip sohbet edemediğim için mi, vaktim olmadığı için mi, kalabalığa gelemediğim için mi hayret ettiniz?
ne kadar ayıp. ne varkı bunda saymış gelmış bır buyur demek okadar mı zorYeni gelinlere yapıyorlar genelde.
Ben de ilk evlendiğimde evde otururken kapı çaldı, baktım yaşlı bi teyze (bildiğin yaşlı...)
Kızım biz komşularla üst kattayız sen de gel oturalım tanışalım dedi.
Bu arada üst komşum da merdivenin yarısına kadar inmiş bana bakıyor :)
Kusura bakmayın biraz işlerim var, başka zaman inşallah dedim. 2 sene geçti üstünden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?