- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
- Konu Sahibi esmeringunlugu
-
senin buyur etmen lazım o zaten sormuş. ne günlere kaldık ne komşuluk kadı ne misafir perverlikAyy tesekkurler kizlar rahatladim biraz
Ben size haber veririm demistim bakiyim ben ses etmiyim yeniden gelicek mi?
Gelirse x gun buyrun derim artik
Yahu o beni çağırdı ben işi var dedim gitmedim. Düzgün okur musunuz lütfen!ne kadar ayıp. ne varkı bunda saymış gelmış bır buyur demek okadar mı zor
Benim yorumumu alıntılamışsınız. Karışıklık oldu herhaldekonu sahibi icin demistim size degil.
Kapayin konuyuAlkisliyorum bu sozun ustune soz soylenmez.
8 yıldır evliyim ve 5 yıldır hiç komşum önceki mahallemdeki iki abla herseyime koşarlardıDert degilde fikir istiyorum.
Iki ay once evlendim oturdugum sitede benim binamdaki bir kadin caldi az once kapiyi. Geldiginden beri sana hosgeldine gelemedik, musait oldugun bir gun sana gelelim ya da hepiniz bana gelin dedi.
Ben de farketmez, su hafta biraz islerim var ondan sonra ben size haber vericem dedim.
Iyi niyetliler biliyorum da ben 21 yasindayim ve bu tarz komsuluk iliskilerine pek sicak bakan biri degilim 45-50 yasindaki kadinlarla ne konusacagim diye dusunuyorum kos kos oturdum. Hepsini gordugum icin yaslari konusunda az bir sey fikir sahibiyim, sadece tanisikligimiz yok. Bir de tasinirken hep bir sey lazimsa mutlaka iste cekinme falan fistan diyorlardi.
Geldiklerinde illa ki ikramlik seyler hazirlayacagim yemek konusunda kendime guvenirim elimin lezzeti iyidir ama sonucta onlar ev hanimliginda master, doktora yapmistir artik acaba her seyime bir kilif uydururlar mi?
Stres oldum yardiiimmmm
neden bu kadar ön yargılısınızo kadınların yapacağı tek şey, seni sorguya çekmek olacak. dört bir yandan seni sorguya çekip herşeyini öğrenip her birbirlerine gittiklerinde dedikodunu yapacaklar. hatta sonra şu saatte geldi, şu saatte gitti, evine şu kişi geldi, bunu yaptı diye bunu devam ettirecekler.
aynı şeyi yaşadım çünkü.neden bu kadar ön yargılısınız
Ben de Yen'i taşındım su isteme bahanesiyle kapıyı çaldı meraklı teyze kapıdan bakıyorum kapıya kulağını dayadı açtım a kapıyı siliyordum şu suyu değiştir dedi ben banyoya gittim evi inceliyor meraklı teyze işteDert degilde fikir istiyorum.
Iki ay once evlendim oturdugum sitede benim binamdaki bir kadin caldi az once kapiyi. Geldiginden beri sana hosgeldine gelemedik, musait oldugun bir gun sana gelelim ya da hepiniz bana gelin dedi.
Ben de farketmez, su hafta biraz islerim var ondan sonra ben size haber vericem dedim.
Iyi niyetliler biliyorum da ben 21 yasindayim ve bu tarz komsuluk iliskilerine pek sicak bakan biri degilim 45-50 yasindaki kadinlarla ne konusacagim diye dusunuyorum kos kos oturdum. Hepsini gordugum icin yaslari konusunda az bir sey fikir sahibiyim, sadece tanisikligimiz yok. Bir de tasinirken hep bir sey lazimsa mutlaka iste cekinme falan fistan diyorlardi.
Geldiklerinde illa ki ikramlik seyler hazirlayacagim yemek konusunda kendime guvenirim elimin lezzeti iyidir ama sonucta onlar ev hanimliginda master, doktora yapmistir artik acaba her seyime bir kilif uydururlar mi?
Stres oldum yardiiimmmm
kötü tecrübeler edinmiş olsanız da herkes aynı olmaz bence bazı degerlerin kaybolmasına çok üzülüyorum benaynı şeyi yaşadım çünkü.
Dert degilde fikir istiyorum.
Stres oldum yardiiimmmm
Kv demde gün yapıyor bi iki kere denk geldim sohbetleri cok tatli oluyorBenim de o yaş civarı komşularım geldi.1 gün önceden haber verdiler.Ertesi gün sabah 7 buçuk gibi eşimi işe gönderdim öğleye kadar 3-4 çeşit hazırlığımı yaptım yapabildiğim kadar yeni evli olarak:) Sonra geldiler 4 kişilerdi salonda masada çeşitleri görünce suçlanarak bana baktı birisi.Kızım ellerine sağlık ama biz bugün perşembe orucu tutuyoruz dedi:)) Sohbetleri çok guzeldi sıkılmadan dinledim hepsini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?