okul çıkışı takip et bakalım nereye gidiyor sevgilisiylemi buluşcak yoksa evemi nereye işte :)
bi kaç gün arayla yap bunu bence
telle çok ilgileniyomu mesajlasıyomu konusyomu onu takip ett anlarsın o zaman az çookk
bende lisede ögremenime körkütük asik olmustum..nasil oldu anlayamadim ama ona 3 sene boyunca asiktim...bu ask sayesinde onun kursuna odaklanip, onun gözüne girmek icin haril haril calistim ve hep en iyi notlari alirdim zor bi ders olmasina ragmen...
ben bu gbi islerde pek gelecek göremiorum cünki yasak degilmi
canım önce seninkisi aşkmı hayranlıkmı önce onu bilmen gerekiyor.
sonra 5 yaş büyük hocam demişsin,zaten 5 yaş farkı çok normal ve ideal,hemde öğretmenine aşık olmanda normal,imkansız değil yani ama tabiiki duygular karşılıklı olmalı.ben dersanedeki tarih hocama aşıktım ama oda bana aşıktı(benden 3 yaş büyüktü)tabii erkek arkadaşım oldu sonra herkezde biliyordu.ayrıca bir akrabamda öğrencisiyle evlendi ve şimdi 3 çocukları var,ben üniversitedeykende hocam bizim sınıftan bir kızla çıkıyordu onlarıda herkez biliyordu ama baştada dediğim gibi karşılıklı olmalı.
konumu takip edenler bilirler.benden 5 yaş büyük hocama aşığım.
ama bazı şeyler kafamı çok kurcalıyor. mesela şu anda mezun olmama 1,5 yıl var ama bu 1,5 yıl içinde bana karşı hisleri olan iyi insanlar da çıkacaktır karşıma.
bunlardan bir tanesi en yakın arkadaşımın doktor abisi. o da benden 5 yaş büyük. çok da temiz kalpli ve iyi bir insan ama benim kalbim dolu olduğu için gözüm onu görmüyor. ama benden hoşlandığını belli ediyor.
şimdi söyleyin içimde bir umutla 1,5 senenin sonunda hocamın bana gelip gelmeyeceğini mi bekleyim,, yoksa çevremdeki fırsatları mı değerlendireyim?:44::44::44:
not: benim fikrimi sorarsanız ben beklemek istiyorum. ama sizin de yorumlarınız benim için önemli.
Neyi,neden bekliyorsunuz ki?
Adam size açılmamış,bir görüş bildirmemiş..
Bence unutun gitsin,takılın kendi hayatınızda!
Yazık değil mi size adamın umrunda bile değil siz kendinizi heba ediyorsunuz!
bi bakıma haklısınız ama bana bakıyor, yani farklı davranıyor. işinden olmamak, dile düşmemek için mezun olmamı bekliyor olabilir..:44::44::44:
Eeeee iyi ya bekleyin madem...
Siz fikrimizi sordunuz ben de söyledim..
Ben olsam beklemem..
Beklediğime değecek bişiy olsa neyse..
Adamın ne ideğü belirsiz,tanımazsınız etmezsiniz. Belki fena biri,belki sevgilisi var vs. vs.
Neden kafamı meşgul edeyim ki böyle belirsizlikle...
niye bu kişiye bu kadar takıyorsun anlamadım
yazdıklarını günlerdir okuyorum ama ortada somut birşey yok ki neyi bekliyorsun...
bence bu çocuk seni zerre kadar düşünmüyor başka türlü olsa çoktan gelir açılırdı
ayrıca neden çekinecek ki Lisede değil Üniversitede okuyorsun. Hepimiz üniversite okuduk az çok ortamı biliyoruz.
Bekle bekle ama ileride çooook üzülürsün 1 senemi nelere harcamışım diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?