- 5 Ocak 2011
- 14.501
- 23.164
- 598
- Konu Sahibi missplayful
-
Ben begendim niyese. Herkesin zevki ben cok zayif ve sisko tarz sevmiyorum. Genelde fit seviyorum . O yuzden cekici geliyor olabilir bana. Belki birseyde olmaz yani kimbilir. Ben Herseyde bir bahane kusur bulurum. Burda da bulmam olmasi buyuk intimal...
erkeklri el ustunde tutmakla alakasi yok yorumuma katilmiyo olabilirsin sacma demeyehakkin yok erkeklerin nefsi kadinlarinkine gore daha zayiftir ve cogu kadina nefsi duser bu karakkterli veya karaktersz erkekle alakali degil tamamen erkgin yapisiyla alqkali cinsellik konusunda da saldirgnlasmis kadinlarla kasilastiklarinda nefsini tutamiyo ve aldatan erkegin hata payi %50 ye dusuyo bnun%0 si de kadina ait oluyo..gayet mantikli sacma bisy yokSaçmalığa bakarmısınız.
Yazdığınızı tekrar okuyun.
Karekterli bir adam sadece karısını, arzular.
Eski konularınızı biliyorum dayak, aldatma filan erkekleri bu kadar el üstünde tutma.
erkeklri el ustunde tutmakla alakasi yok yorumuma katilmiyo olabilirsin sacma demeyehakkin yok erkeklerin nefsi kadinlarinkine gore daha zayiftir ve cogu kadina nefsi duser bu karakkterli veya karaktersz erkekle alakali degil tamamen erkgin yapisiyla alqkali cinsellik konusunda da saldirgnlasmis kadinlarla kasilastiklarinda nefsini tutamiyo ve aldatan erkegin hata payi %50 ye dusuyo bnun%0 si de kadina ait oluyo..gayet mantikli sacma bisy yok
hyir bende 20yasindayim kocamin nefsnin zayf olup olmadigini sen bilemeezsin ben genel olarak erkeklerin yapisindan bahsettim herk erkek sehvetli bi kadin gorduunde ustune atlamaz ama kadin isterse erkek de atlar bu durumsa kadin da suclu olurValla k.bakma da ben yazdıklarında mantık bulamıyorum.
19 Yaşındayım evlisin sen en az 30 yaşında varsındır.
Erkeklerin nefsi zayıf diyorsun kocanın nefsi zayıf de bence.
Her erkek şehvetli bir kadın görünce üstüne atlamaz.
Ayrıca erkek aldatansa kadın neden suçlu durumda?
Yani kadın normal bir ilişkideyse ve erkek aslında hayatında olan kişiyi aldatıyorsa ben o erkekten hayır bekleyemem.
hyir bende 20yasindayim kocamin nefsnin zayf olup olmadigini sen bilemeezsin ben genel olarak erkeklerin yapisindan bahsettim herk erkek sehvetli bi kadin gorduunde ustune atlamaz ama kadin isterse erkek de atlar bu durumsa kadin da suclu olur
suan tartistigimiz konu kocamin saglamlgi degil onun yaptiklarni savunamam ama konstugumuz konu bu degildi neden buna yoneldiginizi anlayamadm ???Konularını biliyorum dyak, aldatma çok sağlam bir kocanız var gerçekten mutluluklar.
suan tartistigimiz konu kocamin saglamlgi degil onun yaptiklarni savunamam ama konstugumuz konu bu degildi neden buna yoneldiginizi anlayamadm ???
erkek aldatiyosa sucun yariisi da kadina aittir diyorum konuyu ve laflari saptirma lutfenee diyosun ki erkek aldatiyosa kadın suçlu böyle bir durum yaşadığına göre böyle düşünüyorsun erkekler nefsine hakim olamıyor diyorsun.
Neyse ya beni ilgilendirmez herkesin kendi hayatı
Neden kadın suçlu oluyormus söyler misinerkek aldatiyosa sucun yariisi da kadina aittir diyorum konuyu ve laflari saptirma lutfen
erkek aldatiyosa sucun yariisi da kadina aittir diyorum konuyu ve laflari saptirma lutfen
bir daha baktım da harbiden kas yıgını bu adam. ben de fit severim göbekli olmasın saçları olsun ama bu çok fazla yahu. yapay duruyor sanki. bu arada tip pekte italyan gibide değiş amerikalılaşmış.
siz bizim amerikalılaştırabildiklerimizden misiniz ?
Azmis kadinlar kulubumu buraziGomlekle kaslarin uyumsuzlugu asikar. Birde gomlegini cikarsin oyle gorek.
Kadin erkek aldatmasina nerden girdik yahu. Kahvemi daha icmedim bu kadar yuklenmeyin bana.
Azmis kadinlar kulubumu burazi
erkek aldatiyosa sucun yariisi da kadina aittir diyorum konuyu ve laflari saptirma lutfen
Ben hala burdayimBuradaki uyelere oyle mahalle agziyla konusamazsin. Hic bir sey bilmiyorsan , haddini bil demisler. Sen de haddini bil!!! Begenmiyorsan bu topige bakmazsin.
Arkadas hizini alamayip bana ozel mesaj atmis. Kendisini KIB yaptim. Yazdigi cirkin mesaji da kendisine odemeli postayla kapisina gidecek sekilde iade ediyorum. Birde yasaklandigini soylememe gerek yok sanirim.
Azmis kadinlar kulubumu burazi
Önce siz yazdiklariniza bakinTerbiyenizi takının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?