Benden 7 yas kucuk biri...

sarisin benim eski sevgilim bu yenisi konuda 14 current sayfada album de degil. 14 current sayfaya isinlanin. Esmer !

Bu italyan arkadas. Albumdeki eski sevgilim kahrolasica. Sarisin olan. Kac sene beraber oturduk. Hatta anasiyla cok problemim oluyodu eski konularda var Amerikaliydi. Simdilerde telefonda mesaj atiyor pisman ondan sonra pek sevemedim. Ama olmaz artik. Bu fotodaki yenisi

Eklentiler

• IMG_52429297602960.webp
    5 KB · Görüntüleme: 137

Sonunda gordum ya. Yuzu guzel de kaslari anormal geldi bana ya da gomlekte bir sey var.

Sonunda gordum ya. Yuzu guzel de kaslari anormal geldi bana ya da gomlekte bir sey var.

Benim eski sevgilim de böyle kasliydi. Hepimiz spor salonuna gidiyoruz Normal geliyor bana. Benim tanidigim herkes kasliydi genelde boyle. Napalm Amerika da new York veya California da yasamiyosan pek hayat yok. Oyle Istanbul - izmir degil ki yapcak faaliyetimiz sinema ve restoranttan ibaret. Bunlar kampti, Balik tutmacaydi, Dag tas bayir gezmeydi seviyorda... Ben Turkum cadirda kalamiyorum, tuvalet banyosuz yerlerde yapamiyorum.

Canım bu mu senden kucuk olan sevgılın 31 sayfa gerıye gıtmyyım =))

Sisko olmasinda aman spor yapsin. Sevmiyorum gobekli, kilLi, Kel adam. Heleki beyaz atlet cubuklu pijamali... iyyy erkeklerden sogudum.

Canim ben de uzaydan yazmiyorum hani. Yurt disindayim , alisigim ama sevmiyorum. Herkesin tarzi farkli tabi.

Canim ben de uzaydan yazmiyorum hani. Yurt disindayim , alisigim ama sevmiyorum. Herkesin tarzi farkli tabi.

Bende abartmaya basladim bacaklarim cok kaslandi. Insan farkedemiyo mu acaba cok uzun sure spor yapinca. Popomda kucucuk kaldi aslinda. Biraz yaysam mi acaba...Boyle yapacak birseyler olsa keske. Cok ozledim Istanbul olsa mesela her gun baska yere git.

ya yalnız bu bence o kadar da arzulanacak bir tip değilmiş. kasları emanet duruyor ve bence aşırı fazla. ayrıca cinsel yönden ilgini çekiyorsa seviş, neden bu kadar dert ediyorsun? adam da zaten o kasları boşuna yapmamış bence, mutlaka aktif bu konuda belli ki. hmmfs, güzel bir sevişme olsun.

Bence Turkiyedeki arkadaslarim coluk cocukla geziyor diyecekler.Ya anne babam kardesinden kucuk utanmadin mi derlerse?
sen düşüncelerinde aynen devam et doğru yoldasın..sakın vazgeçme...duyguların seni yönetmesin..heleki bu geçici bir hevesse.....ailene,kültürüne yakışır birine gönül vermelisin....

Ben begendim niyese. Herkesin zevki ben cok zayif ve sisko tarz sevmiyorum. Genelde fit seviyorum . O yuzden cekici geliyor olabilir bana. Belki birseyde olmaz yani kimbilir. Ben Herseyde bir bahane kusur bulurum. Burda da bulmam olmasi buyuk intimal...

ya aslinda sewis gitsin dicem ama maalesef biz bayanlar duygusal yaratiklariz..en yok ben degilim yok marjinalim diyen bile öyle:)tek gecelik takilsan ve bidaha gormesen neyse..ama belli ki taniyosun bu bir iki gecelik bir şey olmaz birazcik devamlılığı olur..ve iste ozaman yani tek geceyi aştıgin zaman isin icine baglanma istegi girecek ve tam da o anda yas farki,aile,örf,anene ne varsa devreye girecek..bunu su an cook yakinimda birisi yaşıyor..mantigi asla derken hormonlar malesef durmuyor ve burda üzülen kalp oluyor. o yuzden kendini simdiden tuttun tuttun,tutamadin mi o zaman da üzülme,senden kıymetlisi yok

Vallahi benim begenim de yapili, uzun boylu ama bu kadar kasli olmayan adamlar(di). Lakin oyle birine asik oldum ki, hem sapsal suratli, hem zayif, hem de paytak yuruyuslu :) begendigim erkek tipiyle alakasi yok yani :) Kader kismet diyelim gecelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…