- 20 Ağustos 2014
- 626
- 427
- 88
- 35
- Konu Sahibi missplayful
-
Çocuğun fotosunu yeni gördüm, sarışın sevmesem de gayet seksi. Türkiye'deki yaşıtları yanında anaokulu çocuğu kalır.Bakir olmasını şüpheli bulmuşsunuz da hiç belli olmaz. Fotosundan utangaç biri izlenimi aldım, ummadık taş baş yarabilir. Take it easy diyorum.
sarisin benim eski sevgilim bu yenisi konuda 14 current sayfada album de degil. 14 current sayfaya isinlanin. Esmer !
Bu italyan arkadas. Albumdeki eski sevgilim kahrolasica. Sarisin olan. Kac sene beraber oturduk. Hatta anasiyla cok problemim oluyodu eski konularda var Amerikaliydi. Simdilerde telefonda mesaj atiyor pisman ondan sonra pek sevemedim. Ama olmaz artik. Bu fotodaki yenisi
Sonunda gordum ya.Yuzu guzel de kaslari anormal geldi bana ya da gomlekte bir sey var.
Canım bu mu senden kucuk olan sevgılın 31 sayfa gerıye gıtmyyım =))Bu italyan arkadas. Albumdeki eski sevgilim kahrolasica. Sarisin olan. Kac sene beraber oturduk. Hatta anasiyla cok problemim oluyodu eski konularda var Amerikaliydi. Simdilerde telefonda mesaj atiyor pisman ondan sonra pek sevemedim. Ama olmaz artik. Bu fotodaki yenisi
Canım bu mu senden kucuk olan sevgılın 31 sayfa gerıye gıtmyyım =))
Benim eski sevgilim de böyle kasliydi. Hepimiz spor salonuna gidiyoruz Normal geliyor bana. Benim tanidigim herkes kasliydi genelde boyle. Napalm Amerika da new York veya California da yasamiyosan pek hayat yok. Oyle Istanbul - izmir degil ki yapcak faaliyetimiz sinema ve restoranttan ibaret. Bunlar kampti, Balik tutmacaydi, Dag tas bayir gezmeydi seviyorda... Ben Turkum cadirda kalamiyorum, tuvalet banyosuz yerlerde yapamiyorum.
Canim ben de uzaydan yazmiyorum hani.Yurt disindayim , alisigim ama sevmiyorum. Herkesin tarzi farkli tabi.
Artik cok gec, seni kurtaramayiz.Bende abartmaya basladim bacaklarim cok kaslandi. Insan farkedemiyo mu acaba cok uzun sure spor yapinca. Popomda kucucuk kaldi aslinda. Biraz yaysam mi acaba...
Bu italyan arkadas. Albumdeki eski sevgilim kahrolasica. Sarisin olan. Kac sene beraber oturduk. Hatta anasiyla cok problemim oluyodu eski konularda var Amerikaliydi. Simdilerde telefonda mesaj atiyor pisman ondan sonra pek sevemedim. Ama olmaz artik. Bu fotodaki yenisi
sen düşüncelerinde aynen devam et doğru yoldasın..sakın vazgeçme...duyguların seni yönetmesin..heleki bu geçici bir hevesse.....ailene,kültürüne yakışır birine gönül vermelisin....Bence Turkiyedeki arkadaslarim coluk cocukla geziyor diyecekler.Ya anne babam kardesinden kucuk utanmadin mi derlerse?
ya yalnız bu bence o kadar da arzulanacak bir tip değilmiş. kasları emanet duruyor ve bence aşırı fazla. ayrıca cinsel yönden ilgini çekiyorsa seviş, neden bu kadar dert ediyorsun? adam da zaten o kasları boşuna yapmamış bence, mutlaka aktif bu konuda belli ki. hmmfs, güzel bir sevişme olsun.
Ben begendim niyese. Herkesin zevki ben cok zayif ve sisko tarz sevmiyorum. Genelde fit seviyorum . O yuzden cekici geliyor olabilir bana. Belki birseyde olmaz yani kimbilir. Ben Herseyde bir bahane kusur bulurum. Burda da bulmam olmasi buyuk intimal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?