Benden 7 yas kucuk biri...

Burdakiler coluk cocukla geziyor demezler. Her gordugu italyanin altina ... neyse... ban almak istemiyorum.

Cok terbiyesiz bir insansin. Her gordugum Italyan oldugunu nerden cikardin? Sadece 1 Italyan 1 kisi... bunda bile hala dusunup tasiniyorum birsey olmadi. 29 yasina girmek uzereyim cocuk degilim. Su konuda tasvip etmeyenlerde olmustur ama senin gibi kabasi cikmadi. Zaten sen hep negatif yorumlarinla taninan bi insansin. Konunun yaninda bak diger kizlar geyikte yapmis, onaylamayanda terbiyesini takinarak cevap vermis.

Ustelik tanimiyorsun Kiro demissin onceki mesajinda. Ne olursa olsun kendisi arkadasim olur. Kiro diyemezsin. Tanimiyorsun bile. Senden baska hadsizlik yapan var mi su forumda?

Ben de kilolu ya da zayif sevmem normal severim, hafif kasli da tercihimdir ama cok kaslilar bana cekici gelmiyor nedense ama ben senin hoslanmana bir sey demedim. Sonucta sen ben degilsin ben de sen degilim. Yas farkini da fazla bulmadim, 22 den buyuk gosterdigi kesin, hoslaniyorsan bir deneyebilirsin.

Dedigim gibi herkeste bir kusur bulurum niyese bunun da yasi kusur geliyor zaten. Belkide hic gorusemeyiz Belkide sevgili oluryz. Zamana biraktim.

Yakışıklı, çıtır, kaslı, hem de İtalyan wuhuuu :) Yaşı da nazar boncuğu olsun...
Ayrıca yaş farkını herkese söylemene gerek yok ki. Ailen onu tanımadan önce yaşını söylemezsin, ilerleyen zamanlarda söyler şaşırtırsın... Kaçırma derim

Benim bir akrabam kendinden 7 yas kucuk biriyle evlendi birak ailelerin bilmesinu kocasi bile bilmiyor aralarindaki yas farkini

Nasil gizledi ne yapti ne etti diye sorarsan bilemiyorum ama yapmis yani Nufus mudurlugune gitmis bir seyler karistirmis halletmis bir sekilde

Demem o ki ailene yasini soylemek zorunda misin 22 yasinda durmuyor zaten

Not: fotoyu gordum

Artık kocaman kadınsın. Çocuk yaşta ya da genç ergen bir kız değilsin. Madem cinsel anlamda çekiyor sadece, bence biraz takılabilirsin.

Kesinlikle çok terbiyesizce olmuş. Hoşuna gütmeyen bir durumda cevap yazmazsin yorum yapmazsin demi.. tövbe yaaa. Bana da ters geldi ama bak 2 gündür geyik yapiyoz gülüyoruz eğleniyoz. Böyle hem kendini asagilayici hem konu sahibesi hanımı asilagilayici yorum yapmaya da be gerek var...
Bir söz çok hoşuma gider. .
Bilin ki en çok namus abideligi kim yapıyorsa en namussuz o 'dur demis buyuklerimiz ve ben çok doğru olduğunu düşünürüm bu sözün.

Sorunun çözüldü mü bilmiyorum çok sayfa var sadece ilkini okudum.29 yaşında bir insansın cinsellik konusunda tabuların yoksa bu kişiye karşı da cinsel duyguların varsa anı yaşamalısın.

İleriye dönük bir şeyi ise tasvip etmem.Kadınlar erkeklere oranla daha çabuk yıpranır,yaşlanır.Kendinden küçük bir erkekle birliktelik aldatılmaya bile bile zemin hazırlamaktır.Ayrıca yaş farkı olduğundan aranızda görüş farkı da çok olur.Düşünsene sen ilkokula başlayıp okuma yazmayı öğrendiğinde o daha yeni doğmuş bir bebek:)

Su kisma katilmiyorum. O zaman erkeklerde kendilerinden kucuk bayanlarla evlenmesin. Bu hayat sadece erkeklerin degil, herkes kendi dusuncesine gore yasamali. 7 yas muazzam bir yas farki degil.

Su kisma katilmiyorum. O zaman erkeklerde kendilerinden kucuk bayanlarla evlenmesin. Bu hayat sadece erkeklerin degil, herkes kendi dusuncesine gore yasamali. 7 yas muazzam bir yas farki degil.

Evet tam olarak açıklayamamışım o kısmı.Erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaşıyor.Yaşıtımız olsalar bile bize göre daha çocuksular o yüzden ne kadar yaşı küçükse o kadar çocuksu olurlar.

Tabi istisnaları illaki çıkar.Benim yakın bir kız arkadaşım sevgilisinden 4 yaş büyük ve bu yaz nişanlandılar.

Ee iste o kisiden kisiye gore degisir. Buyuk olan aldatmaz , kucuk olan aldatir gibi bir onerme de yanlistir. Cocuksu olan kadinlar da var. Mesela ben hic buyumuyorum.

miss bu çok büyük gibi duruyor ya sanki 30 yas ve üzeri..

Çok kaslı ama ben açıkçası böyle kaslı erkekleri begenemiyorum adam az daha devam etse kastan patlayacak..

şimdi buraya kadar yorum yapanlarla aynı düşünmüyorum. yaş falan önemli değil,sevişmeyede karşı değilim.
gel gelelim ne kadının nede erkeğin sevgi olmadan sadece cinsellik yaşaması bana hoş gelmiyor.
bir beraberlik olur. çıkarsın. seversin birbirinizi.biraz zaman geçer.
sonra yaşanır cinsellik.
yoksa cinsel ilgi her duyduğumuz kişiyle yaşamaya kadar giderse bu,bilmem bana hoş gelmiyor. şimdi geri kafalısın diyen olur.
peki kabul. bu şekilde düşünmek öyleyse ,geri kafalıyım. kısacası,bana ters.
one night stand ide aklım almaz hoş benim.

O adam bende hiç güven uyandırmadı. ki zaten ayrılmışsınız.
hoş kadınmışsın maşşallah. ama bahtın daha güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…