- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi missplayful
-
Sapıkmısınız?
22 yaşında biri diyosunuz duygusal bişey yok cinsel istek diyosun. Ee bizden git yat dememizi mi bekliyosun? Töbe est.
Bence Turkiyedeki arkadaslarim coluk cocukla geziyor diyecekler.Ya anne babam kardesinden kucuk utanmadin mi derlerse?
Yalan soyluyo insnmiyorum.bakirmiymiş....aman aman kimsenin ilki olma...
niye yalan söylesin kiYalan soyluyo insnmiyorum.
şu yorumlar bir kadın için yapılsa yer yerinden oynardı..
miss, 7 yaş çok.. ciddi değilsen hiç uğraşma derim..
cok tatlısınız bırakın cıksın kaza hersey olacagına varırKizlar siteye uzun zamandir girmiyordum. Ama akil danismam lazim simdi. 2 yildir nerdeyse yok sevgilim. Biri Ile tanistim ama 22 yasinda Ben 29. Benden hoslaniyor kardesim 23 yasinda benim onunla olmam imkansiz. Aileme arkadaslarima rezil olurum, Dalga gecerler.
Bende begeniyorum kendisini ama duygusaldan cok cinsel durtulerim agir basiyor. Utaniyorum yasi aklima gelencede ama arkadaslarim bile farketmis sen bu cocuga ac gozlerle bakiyorsun deyip guluyorlar.Aklima Kotu Kotu seyler geliyor. Ben fiziken kucuk gosteriyorum kendiside hic oyle 22 yasinda gibi degil valla. Fizigi cok duzgun , Italyan aile Amerikada Yasiyorlar, bende yurtdisindayim. Yuzu falan cok guzel, kocaman ela gozleri var , esmer.Dedigim gibi Fizigi kusursuz spor yaptigindan, yasindan buyuk duruyor. Bana karsi duygulari var yas onemli degil diyor. Fakat ben hoslansamda ciddi bakamiyorum , ona maalesef cinsel gozle bakiyorum. Konustugunda konsantre olamiyorum surekli orasina burasina bakmaktan. Aramizda birsey gecmedi ama Elimden her an kaza cikabilir. Napiyim? Uzak mi durayim? Kafam cok karisik!
Yalan soyluyo insnmiyorum.
Evet Ayip olur sonucta o da bi insan. Kullanmak olmaz. Zaten hoslaniyorda. Ben daha cok begeniyorum diyelim. Aslinda iyi Biri ama olmaz cok Ayip yani cocuga kucuksun ciddi dusunmuyorum ama tenhada sIkIstIrIrsam affetmem yapmak olmaz. Hadi seviş Sonrada evine git cocugumun ben seni ararim denmez. Neyse en iyisimi gencsin, guzelsin yasitlarinla oyna diyim.
Aaaa kafana taktığın şeye bak. Ne güzel işte bulmuşsun taş gibi çocuğu. Kendine güveniyorsan -ki bence her kadın güvenmelidir- devam et. Ayırca eskilerden beri olan bir şey kadının büyük olması erkeğin küçük olması. Öyle garip bir durum yok ki ortada :) Bence gayet normal bir durum bu.Kizlar siteye uzun zamandir girmiyordum. Ama akil danismam lazim simdi. 2 yildir nerdeyse yok sevgilim. Biri Ile tanistim ama 22 yasinda Ben 29. Benden hoslaniyor kardesim 23 yasinda benim onunla olmam imkansiz. Aileme arkadaslarima rezil olurum, Dalga gecerler.
Bende begeniyorum kendisini ama duygusaldan cok cinsel durtulerim agir basiyor. Utaniyorum yasi aklima gelencede ama arkadaslarim bile farketmis sen bu cocuga ac gozlerle bakiyorsun deyip guluyorlar.Aklima Kotu Kotu seyler geliyor. Ben fiziken kucuk gosteriyorum kendiside hic oyle 22 yasinda gibi degil valla. Fizigi cok duzgun , Italyan aile Amerikada Yasiyorlar, bende yurtdisindayim. Yuzu falan cok guzel, kocaman ela gozleri var , esmer.Dedigim gibi Fizigi kusursuz spor yaptigindan, yasindan buyuk duruyor. Bana karsi duygulari var yas onemli degil diyor. Fakat ben hoslansamda ciddi bakamiyorum , ona maalesef cinsel gozle bakiyorum. Konustugunda konsantre olamiyorum surekli orasina burasina bakmaktan. Aramizda birsey gecmedi ama Elimden her an kaza cikabilir. Napiyim? Uzak mi durayim? Kafam cok karisik!
Kizlar siteye uzun zamandir girmiyordum. Ama akil danismam lazim simdi. 2 yildir nerdeyse yok sevgilim. Biri Ile tanistim ama 22 yasinda Ben 29. Benden hoslaniyor kardesim 23 yasinda benim onunla olmam imkansiz. Aileme arkadaslarima rezil olurum, Dalga gecerler.
Ciddi bakardim egerki yasi buyuk olsaydi. Daha once evlenip bosandim. 3-4 yil icinde evlenmek istiyorm ama onunla evlenemem yasi icime sinmiyor. Kafam cok karisik konuyu ciddi olmasa da ciksak, bir Iliski yasasak hata mi olur yoksa olmaz mi diye actim. Ben kendisini cok cekici buluyorum haliyle aklima Baska seyler geliyor.29 yaşındasın ve hala ciddi bakamıyor cinsellik aklına getiriyorsun öyle mi? Enteresan bir bakış açısı. O zaman istediğin ne? Ciddi bakamıyorsan iyi git çocukla git birkaç gece takıl denilmesi için onay falan mı bekliyorsun buradan anlamadım ki? Zaten isteğin çok farklı konu açma amacını çözemedim!
Kizlar siteye uzun zamandir girmiyordum. Ama akil danismam lazim simdi. 2 yildir nerdeyse yok sevgilim. Biri Ile tanistim ama 22 yasinda Ben 29. Benden hoslaniyor kardesim 23 yasinda benim onunla olmam imkansiz. Aileme arkadaslarima rezil olurum, Dalga gecerler.
Bence Turkiyedeki arkadaslarim coluk cocukla geziyor diyecekler.Ya anne babam kardesinden kucuk utanmadin mi derlerse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?