Benden 7 yas kucuk biri...

Sapıkmısınız?
22 yaşında biri diyosunuz duygusal bişey yok cinsel istek diyosun. Ee bizden git yat dememizi mi bekliyosun? Töbe est.

Galiba sapigim. Birsey gecmedi Aramizda gercekten Sapik gibi hissetiyorum..Utaniyorum cidden Ayip farkindayim. Ama Engel olmaya calisiyorum. Yasinin kucuk olmasi duygusal hissetmemi de engelliyor. Napicagimi sasirdim. Yani Boyle maalesef .

Bence Turkiyedeki arkadaslarim coluk cocukla geziyor diyecekler.Ya anne babam kardesinden kucuk utanmadin mi derlerse?

Bence bosver elalemi sekerim, bu cocukla guzelce vakit gecirmeye bak, hayat kisa. O ne der, bu ne der diye kendi istediklerini yapmaktan korkma derim.

şu yorumlar bir kadın için yapılsa yer yerinden oynardı..

miss, 7 yaş çok.. ciddi değilsen hiç uğraşma derim..

7 yaş çok gibi geldi bana ama Türkiye'de yaşamıyormuşsunuz okadar da sorun olmamalı bu durum.. Malum bizim ülkemiz de sadece ünlüler böyle bir hayat yaşayabiliyor neyse dediğim gibi 7 yaş bana çok gibi geldi ama gönül işte

şu yorumlar bir kadın için yapılsa yer yerinden oynardı..

miss, 7 yaş çok.. ciddi değilsen hiç uğraşma derim..

Evet Ayip olur sonucta o da bi insan. Kullanmak olmaz. Zaten hoslaniyorda. Ben daha cok begeniyorum diyelim. Aslinda iyi Biri ama olmaz cok Ayip yani cocuga kucuksun ciddi dusunmuyorum ama tenhada sIkIstIrIrsam affetmem yapmak olmaz. Hadi seviş Sonrada evine git cocugumun ben seni ararim denmez. Neyse en iyisimi gencsin, guzelsin yasitlarinla oyna diyim.

cok tatlısınız bırakın cıksın kaza hersey olacagına varır

Yalan soyluyo insnmiyorum.

22 yaşında italyan ve bakir öyle mi?
Yemezler.
Ama sen ye bence, atlama, kaçırma bu fırsatı.
Bu arada hep çıtırları erkekler mi kapacak? Birazda biz bakalım değil mi ahahah çok hoşuma gitti bu konu. Çok tatlısın Missplayful

niye ama yaaa hep erkekler mi yapacak

Aaaa kafana taktığın şeye bak. Ne güzel işte bulmuşsun taş gibi çocuğu. Kendine güveniyorsan -ki bence her kadın güvenmelidir- devam et. Ayırca eskilerden beri olan bir şey kadının büyük olması erkeğin küçük olması. Öyle garip bir durum yok ki ortada :) Bence gayet normal bir durum bu.

Sadece yaşa ve bitir. İtalyan erkekleri flörtöz olur, onlardan ben olsam sadakat beklemezdim. Hele ki bu kadar gencinden..

29 yaşındasın ve hala ciddi bakamıyor cinsellik aklına getiriyorsun öyle mi? Enteresan bir bakış açısı. O zaman istediğin ne? Ciddi bakamıyorsan iyi git çocukla git birkaç gece takıl denilmesi için onay falan mı bekliyorsun buradan anlamadım ki? Zaten isteğin çok farklı konu açma amacını çözemedim!

Ciddi bakardim egerki yasi buyuk olsaydi. Daha once evlenip bosandim. 3-4 yil icinde evlenmek istiyorm ama onunla evlenemem yasi icime sinmiyor. Kafam cok karisik konuyu ciddi olmasa da ciksak, bir Iliski yasasak hata mi olur yoksa olmaz mi diye actim. Ben kendisini cok cekici buluyorum haliyle aklima Baska seyler geliyor.

yabanci ise dogrudur.yasi sorun yapmaz onlar.gelgelelim senin cevren ne dusunur ve sen rahatsiz olurmusun? yurtdisinda kalacaksaniz hep sorun deil ama Tc de pek ii gozle bakmiyolar sanirim. bir de 22 yas fikirleri deisebilir bunu da goz onunde bulundur derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…