benden 7 yaş küçük birine aşık oldum :'(

incognito35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
162
26
98
İzmir
benden 7 yaş küçük birine aşık oldm :14::14::14::14:

ne yapacagm bn.

üstelik bekar. ben evlendm ayrıldm ve kız cocugum var 7 yaşında

çok acı çekiyorum. siz olsaydınız ne ypardınız.

oğlan da bana aşık ama imkansz bir aşk buu :14::14::14::14:

ne yapacagm bn.

yani erkeğin yaşının büyük olması daha iyi. ama hayırlıysa ve arada aşk varsa isterseniz 10 yaş büyük olun bence sorun olmamalı :) ama tabi onun ailesi açısından sorun olabilir bir çocuğunuzun olması. eğer başlıcaksanız sorunlara hazırlıklı olun. Allah hayırlısı neyse onu yapsın :)

Bence vazgeçmelisin :50:
Bu ilişki olsa bile büyük ihtimal ailesi kabul etmez yine üzülen sen olursun.

yani erkeğin yaşının büyük olması daha iyi. ama hayırlıysa ve arada aşk varsa isterseniz 10 yaş büyük olun bence sorun olmamalı :) ama tabi onun ailesi açısından sorun olabilir bir çocuğunuzun olması. eğer başlıcaksanız sorunlara hazırlıklı olun. Allah hayırlısı neyse onu yapsın :)

bn de bnden küçük biriyle böyle birşey yaşamak istemezdm.
ne bnm ailem ne onun ailesi kabul etmez maalesef

mantık dışı bzmkisi.. nasıl kurtulacagm bn bu duygularımdan:14::14:

canım bende kendimden 7 yas buyuk bırısıne aşık oldum :( ne yapacağımı bilmiyorum. imkansız görunuyor ama vazgecemiyorum. bence 7 yas buyuk olman o da sana asıksa hiç sorun degil cnım

bn de bnden küçük biriyle böyle birşey yaşamak istemezdm.
ne bnm ailem ne onun ailesi kabul etmez maalesef

mantık dışı bzmkisi.. nasıl kurtulacagm bn bu duygularımdan:14::14:

seviyorsanız oda seviyorsa yaşı takmayın kafaya bence sadece yaş yüzünden ayrılık yapmayın

ne yapacagm bn.

sizin yaşınız kaç bilmiyorum. ben de boşandım benim de çocuğum var ama yanlış anlamayın yargılamak için söylemiyorum bu kadar yaş farkına ve onun evlenmemiş olmasına takardım. bir süre sonra çocuğunuz ve sorumluluklar ağır gelebilir. onun çocuğu yok evlilik olursa çocuk isteyebilir. iki çocuk arasında çok yaş farkı belki kendi çocuğuna karşı ayrımcılık yapabilir tabi bunlar olmaya da bilir. tamamen karşınızdakine bağlı. 7 yaş küçük ama çok daha olgunsa düşünebilirsiniz.

yaşa deilde size olan saygısına sevgisine nasıl para kazandığına merhametlimi işte kısacası ömür geçermi niyeti ne çocukcamı onlara bakın bence ailesi istemeye bilir sizin ailenizde istemeye bilir bunların karşısında durabilecek birimi kızınla nasıl anlaşıyor bunlara bakmalısın bence eşimin kuzeni de bir kızı varken kendinden 10 yaş küçük biriyle evlenmiş şuan bir kızları daha olmuş 16 yıllık evlililer onunda ilesi istememiş yani bunlar geride kalıyor önemli olan sevdiğinizin kararlı olması çıkabilecek engelleri daha çok erkekler yükleniyor bu durumlarda onun ailesi istemedi diyelim bana göre saçma ama bakacaklarki oğulları kararlı kabulleneceklerdir isizn ailenizde aynı şekilde üzülmeyin bence imkansız deil ha bu arada farklı bi durum ama bizim ilişkimizde imkansızdı eşim benden 20 yaş büyük bir oğlu var kıyametler koptu üstelik şaşılacak şey onun ailesi beni istemedi benim aileme ben kabullendirdim zorlukları birlikde göğüsledik ama inat edip evlenen ben oldum evlenme teklifini bile ben ettim eşim kimse üzülmesin diye hep vazgeçti ama şimdi bak :D mutluyuz sende seviyosan başırırsın tabi eş adayında iyiyse

Duygular degiskendir.bugun hissettiklerinizi yarin kaybedersiniz.karsinizdakine ne kadar guveniyorsunuz.siz mantiginiza danisin.aklin yolu tektir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Duygular degiskendir.bugun hissettiklerinizi yarin kaybedersiniz.karsinizdakine ne kadar guveniyorsunuz.siz mantiginiza danisin.aklin yolu tektir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bnde öyle düşünüyorum bu yüzden red ettim.. ama içim parçalanıyor. tam evlenmek istediğim eş adayı :((

vazgeçtm aslnda. söyledm olmaz diye..red ettim ama acı çekiyorum çok :14::14:

tam istediğim kriterlerde biriyle karşılaşmışken.. :14::14:

sizin yaşınız kaç onunki kaç?
bence şuan yanılıyorsunuz sevgi değil bu..oda sizi seviyorya..7 yaş az bi fark değil gerçekten iyiliğiniz için diyorum..şimdi anlaşsanız bile ilerde sorun olacaktır..

bnde öyle düşünüyorum bu yüzden red ettim.. ama içim parçalanıyor. tam evlenmek istediğim eş adayı :((

şuan size öyle görünüyor...ama belkide öyle değildir..reddettiğiniz size tatlı gelmesin lütfen...
kabul etseydiniz pişman olacaktınız..

Senin işinde zormuş 😔 da biz kadınlar yönlendirilmeyi severiz yada tam yönlendirilmek değilde sahiplenilmeyi severiz yanımızdakşnin güven vermesi herşeyden öenemlidir. Bunlar var mı ki ? Yada 2-3 gün sonra bu hevesmiş deyipte gitmesin karşındakinin yüreğinin cesaretinin büyüklüğüne bağlı bence..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X