Benden 9 yaş büyük!engel olamıyorum :(

ashy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2014
870
219
123
benden büyük ve sonradan öğrendim sevgilisi de varmış,bir türlü kendimi vazgeçiremiyorum çok üzülüyorum atamıyorum aklımdan aramızdaki ilişki resmi bir de akıl verin lütfen!

ah ah seni çok iyi anlıyorum canım arkadaşım her güçlükte yanındayım bunları da beraber atlatacağız o senin olacak hep senle kalacak

benden büyük ve sonradan öğrendim sevgilisi de varmış,bir türlü kendimi vazgeçiremiyorum çok üzülüyorum atamıyorum aklımdan aramızdaki ilişki resmi bir de akıl verin lütfen!

ilişki resmi derken nişanlı filanmısın bu neya kızım allahım senin bu gün uğraştığın sorunlar varya bir dolu iett otobüsü kadar ama çok şaşırdım yaaa bu ifade bile açıklayamaz ekrana yapışıyodum doğrumu okudum diye

Yok muhabbetimiz falan yok o anlamda muhabbet konumuz sadece sağlık

Platonik aşk yani seninkisi. Merak etme vakitle bu saplantından vazgeçersin Allah daha iyilerle karşılaştırır inşallah seni

Son düzenleme:
ya ben anlamadım siz bu adamla nişanlısınız(resmi dediğinize göre ) ve aldattı öyle mi?

Eğer başka biri olmasaydı hayatında aradaki yaşın hiçbir önemi olmazdı ama başkası varsa yapılacak bişey yok tatlım

Bilmiyordum başta o da öyle çok yakın davranınca yeni öğrendim ama hala aynı delirdim artık elimde değil

Kendisi doktor kuzenim de asistan ben yanına giderim sürekli bana çok yakın davrandı sürekli ilgilendi tabi ben de yaavaş yavaş derken bu duruma geldim ve yeni öğrendim sevgilisi olduğunu .

ilk mesajınızı düzenleyin de yeni okuyanlar doğru anlasınlar.

Son düzenleme:
Bence daha çok üzerine git ilgisini daha fazla çekmeye çalış umarım kendisi de kıymetini anlar ve geç olmadan seni seçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…