ah ah seni çok iyi anlıyorum canım arkadaşım her güçlükte yanındayım bunları da beraber atlatacağız o senin olacak hep senle kalacak
benden büyük ve sonradan öğrendim sevgilisi de varmış,bir türlü kendimi vazgeçiremiyorum çok üzülüyorum atamıyorum aklımdan aramızdaki ilişki resmi bir deakıl verin lütfen!
ah ah seni çok iyi anlıyorum canım arkadaşım her güçlükte yanındayım bunları da beraber atlatacağız o senin olacak hep senle kalacak
O varken ben olmam
ilişki resmi derken nişanlı filanmısın bu neya kızım allahım senin bu gün uğraştığın sorunlar varya bir dolu iett otobüsü kadar ama çok şaşırdım yaaabu ifade bile açıklayamaz ekrana yapışıyodum doğrumu okudum diye
O varken ben olmam
Platonik aşk yani seninkisi. Merak etme vakitle bu saplantından vazgeçersin Allah daha iyilerle karşılaştırır inşallah senibenden büyük ve sonradan öğrendim sevgilisi de varmış,bir türlü kendimi vazgeçiremiyorum çok üzülüyorum atamıyorum aklımdan aramızdaki ilişki resmi bir deakıl verin lütfen!
Platonik aşk yani seninkisi. Merak etme vakitle bu saplantından vazgeçersin Allah daha iyilerle karşılaştırır inşallah seni
olursun ayrıca hiç yakışmıyorlar sen daha güzelsin
Eğer başka biri olmasaydı hayatında aradaki yaşın hiçbir önemi olmazdı ama başkası varsa yapılacak bişey yok tatlımÇok kötü gerçekten konuşamıyorum bile
Eğer başka biri olmasaydı hayatında aradaki yaşın hiçbir önemi olmazdı ama başkası varsa yapılacak bişey yok tatlım
ya ben anlamadım siz bu adamla nişanlısınız(resmi dediğinize göre ) ve aldattı öyle mi?
Bilmiyordum başta o da öyle çok yakın davranınca yeni öğrendim ama hala aynı delirdim artık elimde değil
yok o benim hiçbir şeyim değil
konuyu neden düzgünce tek tek yazmıyorsunuz?
herkes farklı bir şey anlamış. ben hala anlayamadım. [/QUOTE
Kendisi doktor kuzenim de asistan ben yanına giderim sürekli bana çok yakın davrandı sürekli ilgilendi tabi ben de yaavaş yavaş derken bu duruma geldim ve yeni öğrendim sevgilisi olduğunu .
Kendisi doktor kuzenim de asistan ben yanına giderim sürekli bana çok yakın davrandı sürekli ilgilendi tabi ben de yaavaş yavaş derken bu duruma geldim ve yeni öğrendim sevgilisi olduğunu .
Bence daha çok üzerine git ilgisini daha fazla çekmeye çalış umarım kendisi de kıymetini anlar ve geç olmadan seni seçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?