Benden 9 yaş büyük!engel olamıyorum :(

nişanlı birinle flört mü ediyorsun ?ben sana söyleyeyim ne olucağını senle gezicek tozucak sonra bırakıp nişanlısıyla evlenicek . biraz kendine gel bence ayıp ya . ne demek kendime engel olamıyorum .

nişanlı birinle flört mü ediyorsun ?ben sana söyleyeyim ne olucağını senle gezicek tozucak sonra bırakıp nişanlısıyla evlenicek . biraz kendine gel bence ayıp ya . ne demek kendime engel olamıyorum .

nişanlı değiller sadece sewgililer ve lütfen konu sahibi sadece 18 yaşında doktor ona yavşyo hepsi doktorun suçu sewgilisine değer veren adam hastasıyla flört eder mi ???? lütfen kız zaten incinmiş bu kadar sert davarnmayın benim arkadaşıma ya

18 yaşında olması yaptığının doğru olduğunu göstermez . ne demek 18 yaşında . nişanlı olup olmaması önemli değil o adamın bir ilişkisi var buna saygı duyun ha evli ha nişanlı ha sevgili farketmez hepsi aynı kapıya çıkar . hayatında biri var mı var bitti uzak durucaksınız . yaşınız küçük ama maşallah herşeyi biliyorsunuz . belki adam iyi niyetli yaklaştı kız yanlış anladı olamaz mı . kız neden inciniyormuş burda incinen tek kişi o adamın hayatındaki kadın olur ...
sevgilsine değer verip vermediğini nerden biliyorsun . hastayla hiçbir doktor flört etmez hasta istemedikça . hatta hastalardan sevgili olmazlar çok doktor tanıyorum bir tanesi amcam oluyor . lütfen kendinize gelin yaşınızı yaşayın ..

Son düzenleme:
Bilmiyordum başta o da öyle çok yakın davranınca yeni öğrendim ama hala aynı delirdim artık elimde değil
2 bayan tarafından beğenilmek belliki hoşuna gitmiş adamın en iyisi böylelerinde uzak durmak belliki sadakat yok adamda bi insan 7sinde neyse 70inde de odur evlense senle yada herhangi biriyle onuda aldatır benden söylemesi.

Son düzenleme:

yeni öğrendim sevgilisi olduğunu ve öğrendiğimden beri uzak duruyorum ve unutmaya çalışıyorum kontrollerde karşılaşmamaya çalışıyorum daha ne yapayım ki

Normal bir durum olsa bizde sizin gibi düşünür öyle söyleriz fakat doktor kişisi çok samimi davranmıştı hiçte iyi niyetli değildi

Bence daha çok üzerine git ilgisini daha fazla çekmeye çalış umarım kendisi de kıymetini anlar ve geç olmadan seni seçer

bu nasıl yorum ya . ADAMIN SEVGİLİSİ VAR .. biraz saygı. ne demek seni seçer . pazardan domates mi seçiyor bu adam . aynı şey senin başına gelse ne hissedersin . senin sevgiline yapılsa .. etme bulma dünyası .. biraz hareketlerinize dikkat edin ..

2 bayan tarafından beğenilmek belliki hoşuna gitmiş adamın en iyisi böylelerinde uzak durmak belliki sadakat yok adamda bi insan 7sinde neyse 70inde de odur evlense senle yada herhangi biriyle onuda aldatır benden söylemesi.

Sevgilisi olduğunu öğrenince anladım öyle olduğunu zaten ama muhakkak karşılaşıyoruz ve zorunlu olarak cevapta veriyorum.teşekkürler.

Doktor olması karşısındaki insana cilve yapmayı gerektirmez birazda karşı tarafı düşünmek lazım umut vermek de ne demek madem sevgilin var ona göre davran bu kız şimdi ne yapsın?

Bence daha çok üzerine git ilgisini daha fazla çekmeye çalış umarım kendisi de kıymetini anlar ve geç olmadan seni seçer

Nisanlisi olan bir insani ayartin diye akil veriyorsunuz, ne kadar cirkin!!!

Konu sahibi arkadasim, insan bazen duygularini engelleyemez ama attigi adimlari kendi secer, sadece ego tatmini icin sizinle flort eden o hergeleden uzak durun, size yakisan sekilde...
Kimsenin ahini almadiginiz, daha duzgun karakterli biri ile bir iliski yasayin, insanlar nelerden vazgeciyor, akliniza geldikce kovalayin, gitsin...

Sevgilisi olduğunu öğrenince anladım öyle olduğunu zaten ama muhakkak karşılaşıyoruz ve zorunlu olarak cevapta veriyorum.teşekkürler.
Günlük hayatta kimlerle selamlaşmak zorunda kalmıyoruz ki? Bunu da öyle düşün konuş ama hislerini körükle o sana yanaşmaya çalışsa bile araya hep bi engel koy ki dersini alsın.

Doktor olması karşısındaki insana cilve yapmayı gerektirmez birazda karşı tarafı düşünmek lazım umut vermek de ne demek madem sevgilin var ona göre davran bu kız şimdi ne yapsın?

yahu kız kendine kendine gelin-güvey oluyor . bütün doktorlar ilgili davranır çünkü HASTA . yani . kız yanlış anlamış bence. adam kızı istese sevgilisinden ayrıllır bu kıza gelip teklif eder . ee teklif edilmiş mi yoo seviyorm demiş hayır . neyi kovalıyorsunuz hala ..

ben diyorum ki 18 yaşında toy tecrübesiz hem doktor kıza yakın davaran mış hayatında biri olduğunu yeni öğrenmiş uzak durmaya çalışıyomuş sizce nasıl uzak durum diye soruyo hem kusura bakmayın da doktorun sevgilisine acıyorum zaten öyle bir adama aşık olduğu ve çıktığı için adam sevgilisi varken hastasına yakınlık gösteriyo siz burda suçu kimde bulurdunuz .....kızın kalbi bir kere yanar bu doktordan sonsuza kadar uzak durur yani arkadaşım KONU SAHİBİNİN DOKTORUN SEWGİLİSİ OLDUĞUNDAN HABERİ YOK VE SEWGİLİSİ OLAN DOKTOR HASTASINA KUR YAPIYO ALLAH HERKESİ BÖYLE DOKTORLARDAN KORUSUN SİZ EN BAŞTA KONUYU YANLIŞ ANLAMIŞSINIZ

Günlük hayatta kimlerle selamlaşmak zorunda kalmıyoruz ki? Bunu da öyle düşün konuş ama hislerini körükle o sana yanaşmaya çalışsa bile araya hep bi engel koy ki dersini alsın.

Doğru söylüyorsunuz ama başka doktor olmadığında elimden bir şey gelmiyor malesef

Aynen katiliyorum...
Yorumlari okudukca sinirlendim...
Insanin bir erdemi vardir, tartar olcer ona gore davranir, bu kadar bu isleri ucuzlastirmak cok ucuzca...
Akil, fikir diliyorum!!!

Ben konu sahibinin yakın arkadaşıyım doktor şahsı tanıdığım için bu şekilde yazdım yoksa bende tabii ki tasvip etmiyorum bu durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…