ben diyorum ki 18 yaşında toy tecrübesiz hem doktor kıza yakın davaran mış hayatında biri olduğunu yeni öğrenmiş uzak durmaya çalışıyomuş sizce nasıl uzak durum diye soruyo hem kusura bakmayın da doktorun sevgilisine acıyorum zaten öyle bir adama aşık olduğu ve çıktığı için adam sevgilisi varken hastasına yakınlık gösteriyo siz burda suçu kimde bulurdunuz .....kızın kalbi bir kere yanar bu doktordan sonsuza kadar uzak durur yani arkadaşım KONU SAHİBİNİN DOKTORUN SEWGİLİSİ OLDUĞUNDAN HABERİ YOK VE SEWGİLİSİ OLAN DOKTOR HASTASINA KUR YAPIYO ALLAH HERKESİ BÖYLE DOKTORLARDAN KORUSUN SİZ EN BAŞTA KONUYU YANLIŞ ANLAMIŞSINIZ
Doktor olması karşısındaki insana cilve yapmayı gerektirmez birazda karşı tarafı düşünmek lazım umut vermek de ne demek madem sevgilin var ona göre davran bu kız şimdi ne yapsın?
Nisanlisi olan bir insani ayartin diye akil veriyorsunuz, ne kadar cirkin!!!
Konu sahibi arkadasim, insan bazen duygularini engelleyemez ama attigi adimlari kendi secer, sadece ego tatmini icin sizinle flort eden o hergeleden uzak durun, size yakisan sekilde...
Kimsenin ahini almadiginiz, daha duzgun karakterli biri ile bir iliski yasayin, insanlar nelerden vazgeciyor, akliniza geldikce kovalayin, gitsin...
ya ne kuru yapmış . kız öyle anlamıştır . kendi hoşlandığı için yanlış anlamış çok açık ...offf hastayla tabi ilgilenicek . hemen yanlış anlıyorsunuz . kur yapmış öyle mi sevdiğini mi söylemiş ilişki mi teklif etmiş ne yapmış allahaşkına komik olmayın . kendi kendine gelin güvey olmuş işte
Aynen katiliyorum...
Yorumlari okudukca sinirlendim...
Insanin bir erdemi vardir, tartar olcer ona gore davranir, bu kadar bu isleri ucuzlastirmak cok ucuzca...
Akil, fikir diliyorum!!!
ben nasıl kur yaptığını biliyorum ama konu sahibinden izin almadan yazamama emin olun adamm resmen kur yapmış
ben ikinizede hak veriyorum ama ortada ayartma gibi bir durum yok konu sahibi olamz demi????
ben nasıl kur yaptığını biliyorum ama konu sahibinden izin almadan yazamama emin olun adamm resmen kur yapmış
konu sahibi madem daha 18 yasındasın üniversiteye gitmiyorsan kazanmak için ders çalış
hayatını çizmeye çalış böyle işlerle uğraşmamaya özen göster.
zaten üniversitede istediğin hayatı yaşarsın
bu yaşında doktorun bir lafına kanabilirsin. o yüzden uzak duracagın kadar dur.
duramazsan başka hastaneye git. yaşını mesleğini almış bir insan seni hiç acımadan kandırır da haberin olmaz.
bunlar hayatın gerçekleri.
yahu kız kendine kendine gelin-güvey oluyor . bütün doktorlar ilgili davranır çünkü HASTA . yani . kız yanlış anlamış bence. adam kızı istese sevgilisinden ayrıllır bu kıza gelip teklif eder . ee teklif edilmiş mi yoo seviyorm demiş hayır . neyi kovalıyorsunuz hala ..
Bu sene gideceğim zaten ama birkaç kere daha görmek zorundayım nasıl davranacağımı bilmediğim için yardım istiyorum
şekerim her erkek kur yapıyor bana biliyor musun tanıştığım ama ben hiç oralı olmuyorum yani . 16 yaşımdan beri bu böyleydi . her kur yapanla sevgili olsak ooo işimiz var ...ayrıca size öyle gelmiş bence . aşık olsa aşık oldum der sizden mi korkucak . belki sevgilisiyle şu anda siz burda yazın durun ..
Ben doktor şahsın neler yaptığını bildiğim için öyle yazdım siz bilseniz belki sizde o şekilde yönlendirirsiniz kendisi teklifte filan bulunmadan açıkça kur yapıyor ve biz sevgilisi olduğunu yeni öğrendik evet çok ayıp bu durum ama doktor suçlu madem sevgilin var kimseye umut verme.
güzelim biz de sana söylüyoruz gördüğün zaman başını çevir bakma.
yok kur yapmış yok ne yapmıs. ya hu ne yaparsa yapsın her kur yapanı seçecek değiliz.
sen daha cok küçüksün bu yaşlar hata yapma yaşlarıdır otur ders çalış bundan daha güzel çözüm mü olur?
Ben doktor şahsın neler yaptığını bildiğim için öyle yazdım siz bilseniz belki sizde o şekilde yönlendirirsiniz kendisi teklifte filan bulunmadan açıkça kur yapıyor ve biz sevgilisi olduğunu yeni öğrendik evet çok ayıp bu durum ama doktor suçlu madem sevgilin var kimseye umut verme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?