Benden 9 yaş büyük!engel olamıyorum :(

ya ne kuru yapmış . kız öyle anlamıştır . kendi hoşlandığı için yanlış anlamış çok açık ...offf hastayla tabi ilgilenicek . hemen yanlış anlıyorsunuz . kur yapmış öyle mi sevdiğini mi söylemiş ilişki mi teklif etmiş ne yapmış allahaşkına komik olmayın . kendi kendine gelin güvey olmuş işte

Doktor olması karşısındaki insana cilve yapmayı gerektirmez birazda karşı tarafı düşünmek lazım umut vermek de ne demek madem sevgilin var ona göre davran bu kız şimdi ne yapsın?

ben ikinizede hak veriyorum ama ortada ayartma gibi bir durum yok konu sahibi olamz demi????

konu sahibi madem daha 18 yasındasın üniversiteye gitmiyorsan kazanmak için ders çalış
hayatını çizmeye çalış böyle işlerle uğraşmamaya özen göster.
zaten üniversitede istediğin hayatı yaşarsın
bu yaşında doktorun bir lafına kanabilirsin. o yüzden uzak duracagın kadar dur.
duramazsan başka hastaneye git. yaşını mesleğini almış bir insan seni hiç acımadan kandırır da haberin olmaz.
bunlar hayatın gerçekleri.

ben nasıl kur yaptığını biliyorum ama konu sahibinden izin almadan yazamama emin olun adamm resmen kur yapmış

Aynen katiliyorum...
Yorumlari okudukca sinirlendim...
Insanin bir erdemi vardir, tartar olcer ona gore davranir, bu kadar bu isleri ucuzlastirmak cok ucuzca...
Akil, fikir diliyorum!!!

ayy ben artık kadınlardan daha çok korkuyorum inan bana . bu nasıl brişeydir ya . bana kur yaptı ne kuru yapmış acaba . hadi kur yaptı sevgilisi olduğunu öğrenmişsin . hala yürü git inşş seni sever falan diyorlar .. okumayayım konuyu bare sinirlendim ..
allah herkesin kalbine göre versin ....

ayrıca bu yaştaki bir insanı, ilgi göster ki seni seçsin diye yönlendirmek ne kadar ilginç
sevgilisi olan adamın niye ilgisini çekmeye calıssın.
doğruya yönlendirin. !

ben nasıl kur yaptığını biliyorum ama konu sahibinden izin almadan yazamama emin olun adamm resmen kur yapmış

şekerim her erkek kur yapıyor bana biliyor musun tanıştığım ama ben hiç oralı olmuyorum yani . 16 yaşımdan beri bu böyleydi . her kur yapanla sevgili olsak ooo işimiz var ...ayrıca size öyle gelmiş bence . aşık olsa aşık oldum der sizden mi korkucak . belki sevgilisiyle şu anda siz burda yazın durun ..

Ben anlamadım ya. Heyoo kk kadınları ne oluyor size? Kocalarınız aldattığında ilk fırsatta kadını suçlamaya çalışan siz değil miydiniz? Şimdi birden nasıl erkeği suçladınız ama. Kalbi kırılanı doktorun hastanede flörtleşitiği(!) kız yaptınız ya helal olsun.

Konuyu anlamadım. Konu sahibi düzenlemiş mi mesajını napmış. Doktor buna kur yapmış konu sahibi karşılık vermiş. Sonra doktor nişanlı çıkmış pardon sevgili ama resmi gibi mesele. Yani söz var aileler tanışıyor ya da öyle bir şey. Ciddi bir ilişki yani.

Doktorun yaptığı şakayla karışık küçük flörtleşmeler olamaz mı konu sahibinin de yaşını düşündüğümüz de bunları yanlış yorumlamış olamaz mı yani? Doktor ne yapmış okuyamadım anlamadım. Güzel kız mı demiş. Sevgilin var mı mı demiş.

Durumu nasıl da normalleştirdiniz. Sen üstüne düş seni seçsin falan. İyi kocalarınızın da üstüne o suçladığınız kadınlar düşsün o zaman kocalarınız da o kadınları seçsin hey allahım ya. Bu arada aldatma olaylarında hiç kadını suçlamam yanlış anlaşılmak istemiyorum şimdi. Sinirlendim yine karman çorman yazmaya başladım affola.

Ayrıca hiç mi erkek görmediniz? Erkekler konuşurken karşısındaki kadına nezaketen ya da bulduğu samimiyetten iltifatlar ederler, güzel sözler söylerler. Bu aşık demek değil. Aşık olsa söyler erkek peşine düşer telefonunu bulur arar.

Son düzenleme:

Her kur yapan insana karsilik versek ne olur halimiz...
Yaslar da biraz ufak, bunlar size oyun gibi geliyor ama is ciddiye binince, nasil bir hata oldugu anlasilir ama gec olunur...
Kim nasil hareket ederse etsin, insanin tavri kendi hamurundandir...

Bu sene gideceğim zaten ama birkaç kere daha görmek zorundayım nasıl davranacağımı bilmediğim için yardım istiyorum

Ben doktor şahsın neler yaptığını bildiğim için öyle yazdım siz bilseniz belki sizde o şekilde yönlendirirsiniz kendisi teklifte filan bulunmadan açıkça kur yapıyor ve biz sevgilisi olduğunu yeni öğrendik evet çok ayıp bu durum ama doktor suçlu madem sevgilin var kimseye umut verme.

Bu sene gideceğim zaten ama birkaç kere daha görmek zorundayım nasıl davranacağımı bilmediğim için yardım istiyorum

güzelim biz de sana söylüyoruz gördüğün zaman başını çevir bakma.
yok kur yapmış yok ne yapmıs. ya hu ne yaparsa yapsın her kur yapanı seçecek değiliz.
sen daha cok küçüksün bu yaşlar hata yapma yaşlarıdır otur ders çalış bundan daha güzel çözüm mü olur?

iyi de hayatım ben diyorum ki zaten biz bu kızı nasıl uzak tutucaz herkes çok üstüne gidiyo hem üni stresi hem bu bide pskolojik açıdan bak senin hertarfın stres dolu adamın viri sana kur yapıyo zaten kötü insanlara en stresli dönemlerrinöizde kanarız yoksa ebn inanamıyorum konu sahibi her sewiyorum diyeen aşkım diyecek doktor birazda yakışıklıysa tamam şimdi o diyo ki HERKESE SÖYLÜYORUM BEN BU İLLETTEEN KURTULMAYA ÇALIŞIYORUM MİLLET BENİ KÖTÜ İLAN ETTİ ŞİMDİ AĞLIYO BELKİ konusahibinin yüzünü görmüş biri olarak söylüyorum ççoook güzel zaten o sters altında daha fazla strese sokmayalım burada ONUN İYİ KÖTÜ OLMASINI DEĞİL NASIL BU ADAMDAN UZAK KALACAĞINI KONUŞALIM merak diyorum kaç kişi kontrole git veya gitme yazmış herkes onun karakterine yorum yapıyo

ben sana çok katılıyorum

Yapmıştır yapmamıştır demedik ki.. Bu adamın hoşlandığı anlamına gelmez. Erkekler yapar öyle şeyler. Yaşınıza veriyorum artık napiyim..

evet ama başımı çeviremem onu gördüğümde kontrolümü bazen o yapıyor

yazmayayım diyorum kızım siz 18 yaşında mısınız . yahu bende 18 yaşımda oldum ama bu kadar saf mı diyeyim artık çakal mı diyeyim ne diyeceğimi bilemedim .sizin gibi olmadım . bak şekerim bir erkek bir kızla ilgileniyorsa en basitinden telefonunu ister bu bir . istemiş mi ?aramış mı ne yapmış ?iki tatlı söz söyledi diye kur mu yapmış oluyor . hadi kur yapmış diyelim peki adamın suçundan sanane . sen resmen git ayart sevgilisinden ayır diyorsun ki ilişkisi ciddi bir ilişki .sana biri aynısını yapsa ne olur peki ne düşünürsün biraz empati yap . belki o kız yıllarını verdi o adama . belki birlikt eokudullar çalıştılar siz nerden biliyorsunuz milletin hayatını ..hemen kur yaptı bana umut verdi ben ona gideyim onu almasın beni alsın . bu aklınızı bence üniveristeye girmek için kullanın doğru düzgün ilişkiler yaşarsınız o caman ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…