Kizlar bir arkadasim bir yabanciyla konusuyordu.Bir fotosunda sofrada dolma vardi.Bu turk ya la dedim.Sonra bir tongasi daha oldu.Gercekten sonralari turk oldugunu itiraf etti.
Ama ya teknoloji cagi ya guvenli kisilerle de tanisilsaydi ne guzel olurdu yaa.Belki ruh ikizimiz cevremizde degil.Karsilasamiyoruz.
Çok tatlı ya, benim eski erkek arkadaşım da Amerikalıydi, o da türk yemeklerini sever ve özlerdi. Tabağımda azıcık yemek biraktiysam 'sünnetle' derdi.
'inşallah, ı Will come' falan derdi, en sevdiği Türkçe kelime 'ayıp' ti

huyu suyu, düşünce biçimi, kıskançlıklari falan...aynı türk erkeği gibiydi.
Benim de arkadaşlarım hep derdi 'nasil ya,kesin türk seni kekliyor, böyle Amerikalı mi olur' diye:))
Konu sahibi, madem çok seviyor gelsin yanına, gör - bak bakalım. O zaman sanal değil gerçek duygular olur aranızda.
Yaş farkına gelince, etrafımda (yaşlı insanlarda bile) kadının 5 yaş büyük olduğu bir sürü aile var.
Çok tatlı bir iş arkadaşım vardı, 27 falan yaşlarında,erkek
O da dilini geliştirmek için İspanyollarla konuşuyordu internetten. Bir gün bu şekilde konustugu brezilyalı bir kadın Türkiye'ye onu ziyarete geldi. Kadın da 35ti sanırım,daha büyük de olabilir...
Neyse sonuç olarak bizim arkadaş abayi yakmış bir şekilde , biriktirdiği tum parayla bilet alıp, 5 kuruşsuz ve çat pat diliyle Brezilyaya gitti ve bu kadınla evlendi:)
Biz konuşmadık ama ortak arkadaşlarımızla konuşmuş, çook mutlu olduğunu söylemiş.
Yani bazı şeyler kader kismet^^