Benden 9 yaş küçük internet aşkım

Siz 40yakindayken o tam dinamik yaşlarında olacak. Genc kizlarla ilgilenecek vs vs. Yas farki cok anlasmak zor olabilir

teşekkürederim, dünden bu yana sizlerle paylaşmak bile, iyi geldi. kurs bakayimda daha önce kursa gittim hem param gitti hemde yaşamıma pek katkısı olmadı. Yinede dediğiniz gibi aklı meşgul için şart

İstanbuldasınız sanırım. İsmekleri öneririm. İnanın bana ben işi bırakıp eğitim aldım bu şekilde ve şuan inşallah kendi işimş kurucam bu eğitim sayesnde.

Kizlar bir arkadasim bir yabanciyla konusuyordu.Bir fotosunda sofrada dolma vardi.Bu turk ya la dedim.Sonra bir tongasi daha oldu.Gercekten sonralari turk oldugunu itiraf etti.
Ama ya teknoloji cagi ya guvenli kisilerle de tanisilsaydi ne guzel olurdu yaa.Belki ruh ikizimiz cevremizde degil.Karsilasamiyoruz.:mad:

Kizlar bir arkadasim bir yabanciyla konusuyordu.Bir fotosunda sofrada dolma vardi.Bu turk ya la dedim.Sonra bir tongasi daha oldu.Gercekten sonralari turk oldugunu itiraf etti.
Ama ya teknoloji cagi ya guvenli kisilerle de tanisilsaydi ne guzel olurdu yaa.Belki ruh ikizimiz cevremizde degil.Karsilasamiyoruz.:mad:
:D niye ozellikle yabanci oldugunu soylenis ki. Ama sizin tespitinize cok guldum: iyi ayrinti yakalamissiniz:)

Bir şey söyleyeyim mi, o 9 yaştan da fazla olabilir. Malum internet ortamı, olduklarından fazla söyleyebilirler her şeyi. Aşık oldum diye bebe belik ergenuslarla yazışmayın. Yanlış anlamayın da ergenlik çağında kiminin farklı fantezileri olabiliyor kendinden büyük kadınlara karşı. Sevgiler.

Sonra yine yalnizliktan netteki kisilere saran bu arkadasim kendini varlikli gorup borc isteyen biriyle karsilasti.Bir ikisi de kac yas kucuk tutturdu evlenelim.Seviyorum falan.Guvenmedi Allahtan.Nette boyle bir furya varmis belliki. .Duydum arada.Cinsellik icin olanlari soylemeye gerek bile duymuyorum.Resmen etinden sutunden yararlanmak isteyen erkek demeye dilim varmayan yaratiklar.

Cnm o konuda sıkıntı yok . Çocuğun herşeyi ortada.

Sonra yine yalnizliktan netteki kisilere saran bu arkadasim kendini varlikli gorup borc isteyen biriyle karsilasti.Bir ikisi de kac yas kucuk tutturdu evlenelim.Seviyorum falan.Guvenmedi Allahtan.Nette boyle bir furya varmis belliki. .Duydum arada.Cinsellik icin olanlari soylemeye gerek bile duymuyorum.Resmen etinden sutunden yararlanmak isteyen erkek demeye dilim varmayan yaratiklar.
Olabilir. Valla benden 300,500 hatta bir kahve koparmak için ne takla atan kadın arkadaşlar oldu. Onlar çok belli oluyor. Üstelik en yakınında bile karşılaşıyorsun. dikkatli bakınca ayırt ediliyor. Bu çocuk hakikaten öyle bir profil değil.

Dolma fotosundan anlamissiniz dedektif gibi tebrik ederim :KK9:

bazi erkekler olgun kadindan hoslaniyor
bana da sardiydi bi tane acaip yakisikli bi citir ama zengin diildi benimki
sonra kardesime sormustum , abla bazi erkekler olgun kadinlari seviyor benim de var oyle arkadaslarim demisti
yani cocugun size olan ilgisi dogrudur ama siz 9 yas kucuk biriyle ne kadar mutlu olursunuz bilemem
Benim arkadasim 7 yas kucuk biriyle evlendi.29-36 .Belli de oluyor biraz.Adam (cocuk diyesim geliyor)minyon.Ve bu kisi annesiyle sorunlu.Arkadasim memur ,kendisi ayni yerde sirket elemani.Cok da istedi evlenmeyi.Simdilik mutlular.

Ama isin icine internet girince cok suistimale acik bir konu.

Nesi hosuna gidiyor
Onun fotolarini dosemis fake hesap iste.
Fake hesapta anne kardeş olmaz cnm kız kardeşinin düğün fotosu, yeğenlerde olmaz. Okul arkadaşları eğitimi bölümü, aynı bölüm dönemden yorum yazan arkadaşlarda olamaz. Dayı ile çekilen resim video iş olmaz. Fake hesabı yiyecek 60 yaşında emekli dayımıyız biz Marilyn Monroe resmine çok güzelsiniz bayan yemek yiyelim diyecek. O kadarda değil yani

Fake hesapta anne kardeş olmaz cnm kız kardeşinin düğün fotosu, yeğenlerde olmaz. Okul arkadaşları eğitimi bölümü, aynı bölüm dönemden yorum yazan arkadaşlarda olamaz. Dayı ile çekilen resim video iş olmaz. Fake hesabı yiyecek 60 yaşında emekli dayımıyız biz Marilyn Monroe resmine çok güzelsiniz bayan yemek yiyelim diyecek. O kadarda değil yani
O alintiladigin mesaj sahibininkini dedim yalniz ben.Fox ta cikan artiz.Kimmis hem o ya soylese ya.

Ama bak bu cinsellik pesinde de olabilir yada para pesinde.Ikisinden biri.Benim calistigim yerde bile cinsellik pesinde olanlar cikti benden kucuk.
Oyuzden kotusunu dusun rahat et.Heveslenmeler kaybettirir sana.

Ha omu bilmiyorum. Ya şimdi herkes artis şarkıcı herkes tv de çıkıyor zaten. Çok önemli bir durum değil
Herkes mi.Sacmalama.Kendine iyi seyler bulmaya calisiyorsun.Kadin orda fake hesap demeye getirmis sen olumlu anlamissin..Ama bunda bir nane seziyorum.Net bunlarla dolu.

Benden 9 yaş küçük birisini düşünüyorum da daha askere bile gitmemiştir :)) inşallah altından başka birşey çıkmaz üzülmezsin
Senin yas icin normaldir.Bize bu bile kart geliyor biz kadar olmus hani.Koskoca adam olmus bebeligi de kalmamis.O yaslardaki ucurum azalmis.Ama 9 yas riskli bir fark.Tas catlasin 6-7.Ben mesela 5 yas kucuk istiyorum.Ben cokmus degilim.Adamlar 30unda bile cokmus cevremde.35 i benden buyuk duruyor.Daha da cevre "senden kucuk olmaz" diyor.Ben yaninda kardesi gibi kaliyorum.Adaletsiz dunya. Erkege 10yas kucuge kimse ses etmiyor ama.Hatta iyi olur diye oneriyor.

Back
X